![]() |
Quote:
Ami a tartalmi részt illeti, vannak akik tanítani sztnének másokat, olyanok is akik tanulni sztnének másoktól és megint olyanok akik játszani akarnak. Hadd legyen már mki szuverén joga, hogy ezeket milyen arányban vegyíti. :rolleyes: |
Quote:
De az biztos hogy nem ellenszenv íratta velem az előző hszt. Csak a puszta "nemértem". A tartalmi részről: nekem kifejezetten szimpatikus az ha valaki bevállalja hogy tanítja a kezdőket, nekem sajnos nincs hozzá elég időm, türelmem és kompetenciám (meg tudásom se biztos :] ), de én is igyekszem segíteni nekik, ha tudok.:] de itt egy másik, ez is tetszik: zzzzzzzzz (#xxxxx) 2008-04-24 09:11:21 Helyezés: 72 Érték: 32713 Már csak 1hadis-varis óriásnak van hely kiadó.. Feltételek: -18 életévét betöltött játékos. -Humoros és kellően laza,csapatjáték orientált. -min 40% barakk, többi templom. -Naponta min 3-4szeri aktív jelenlét. Vip előny. Fizetés napi rendszerességgel 20-25 millió+bónuszok:) Jelentkezés nálam ha magadra ismertél.. Bank account : 11.060.513.058 arany Férőhelyek : 1 Üdv mindenkinek : yxcvbnm szeretnék ilyen fizetést én is :] |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De már le lettem hurrogva, szóval innentől meg se mukkanok :]] Rossz napom van, biztos én veszek ma rosszabbul mindent. Bocs mindenki. Amúgy 4. szintű. Nekem is fura, főleg mert a fél csopi szabin, a másik fele meg .... na mindegy, ő tudja :] |
Ezekhez annyit tennék hozzá, hogy régebben beléptem egy szövibe, amelyik úgy hírdetett, hogy erős, és hozzájuk hasonlóan tapasztalt játékost keresnek, na hát ugye 1 év tapasztalattal (önbizalom volt bőven:D:D) beléptem, és mi fogadott....., a vezér (hadi) barakjai félig üresek, tartalék semmi, és kimegy földért, ráadásul azt se tudta kiszámolni, hogy mennyit fog foglalni és a legjobb az volt mikor kibökte, hogy 3 v 4 éve játszik.....:eek::eek:
24 órával ezután már külön utakon jártunk... Tehát van, aki azt hiszi, h mert játszik 2-3 éve úgy, h néha belép meg haladgat, attól ő nagyon jó játékos és hírdeti is (sajnos), de láttam én már fél éve aktívan játszó embert is olyan orival szaladgálni, h csak na.... |
Quote:
hú bocs, de én nem emlékszem rád :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Persze nem ez lenne az első alkalom hogy kiderül nagyobb Isten állatkertje mint azt gondolnám:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Illetve beütni be tudnád, de a szabályok értelmében nem hoznál tőle semmit, hiszen a volt szövetségesed. Vagyis ha fosztani mennél ki rá, és beütöd, a fosztás értéke akkor is 0 lesz, ha földeled akkor is 0 földet hozol, és így tovább... Ezért aztán gyakorlatilag ha rá is jössz hogy becsaptak se tehetsz semmit, azon kívül hogy óvatosabban fogod kezelni az ilyeneket. És én ebben látom a problémát. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tapasztalat. Szinte mindenki úgy hiszi hogy baráti malusz csak az Aban van. De nekem más a személyes tapasztalatom. |
Quote:
|
Quote:
Győzd meg róla magad :] |
én is szinte biztos vagyok benne, h csak A-ban van baráti malusz.
|
Quote:
|
Off:
Akkor leírok egy konkrét sztorit. Nevesítem hogy követhető legyen. Én legyek pld Lajos :P Fellépés előtt sikerült a szövimnek (legyen Béla) kivágatnia magát 168ra. Letelt Béla 168a, védtük az oriját amennyire tudtuk. Majd amikor letelt neki, nekem is sikerült kivágatnom magam 168ra. Majd pár óra múlva a harmadik szövim (legyen Sanyi) is kivágatta magát 168ra. Valaki úgy gondolta hogy sok a pénzem, és azonnal elkezdte lelopni, lefosztani... Az akkori negyedik szövim (Dezső) erre berágott, és Bélával (akinek ugye akkorra már letelt) úgy gondolták, hogy azt a pénzt ami nálam van, együtt szereztük meg, nehogy már más vigye el. Amúgy is dühösek voltak rám a 168am miatt, így aztán kiléptek, és ott maradtam Sanyival ketten egy szöviben, mindkettőnkön 168 kör figyelt. Dezső és Béla mf lett. Ekkor Dezső megpróbálta menteni a menthetőt, és lefosztani engem és Sanyit, hogy a pénz legalább ne idegennél landoljon. Nálam és Sanyinál több száz milla volt, ebből Dezső fosztott 0-t. Mindeközben persze a vadidegen ori is fosztogatott engem, több száz millákat lerántva ezzel rólam. Az idegen mindig vitt pénzt, az ex-szövim soha. Közben Dezső és Béla is összevesztek ezen, ekkor Dezső megpróbálta Bélát is lefosztani, tőle is 0-t hozott. Nem tudom hogy mennyi szövetségben eltöltött idő kell ahhoz hogy életbe lépjen a baráti malusz, de az biztos, hogy létezik baráti malusz a legalsó szinteken is. |
nem akarok okoskodni, de az A súgójában van kiemelve a dolog. ha nem csak A-ban lenne ez, akkkor nem lenne ott kiemelve. (hisz pl. azt se emelik ki az A súgóban hogy lehet lopni, mert ugye mindenhol lehet.)
|
OFFOff
20k érték Sziasztok Szövetségest keresünk lehetőleg hadist élőhalottak kíméljenek!!! min. 1500 lovas és 2000 íjász ! Más érdeklődőt is szivesen várunk ez nem vicces, csak legyen valami Dipis szösszenet is :) a sereg létszáma azért nevetséges, ha nagyon humort keresünk, de igazából semmi kül..én is jól vagyok, köszi :) on off |
Quote:
|
Quote:
Sanyit, Bélát és Dezsőt is jópáran ismerik, mindenki tudja hogy nem én vagyok ők :] Mint ahogy azt is tudják, hogy nemcsak hogy nem egy gépről, de nem is egy városból, sőt nem is egy megyéből, de egyikünk még csak nem is egy országból játszik velünk :]] Tehát: nem. |
Quote:
kiváncsi lennék egy beton orira:D 20k ló 1k íj:p |
Quote:
|
Lehet, hogy azért mondta magát hadisnak, mert ebből volt a legtöbb, mármint seregből :D
|
de legalább végig tudta nyomni R-t :)
aza lényeg |
Quote:
|
Dekódolná ezt nekem valaki? :confused:
Oooooo (#000000) 2008-04-xx 04:xx:xx Helyezés: 7xx Érték: 31xxx Gnóm birit keres! Előre is köszi! :) UI: Az én gnóm orimnak éppen trunyvóra lenne szüksége. Fel tudok ajánlani érte 25 bála titikót és 40 ezer rög bumbulit. :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |