![]() |
Jól indul ez a éjszaka :)
Huhuhúú :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Huhuhuhúúú:)
Jó estét a baglyoknak!:) |
huhuhúúúú :D
|
Hú-de késő van már.
|
Jó estét, jó játékot és kellemes fórumozást! :)
|
hu hu huuuu xD
|
húúú,de húúú,de húúú dejóó:)
|
Huhúú,de álmos vagyok!! Nem merek lefeküdni,mert tudom,hogy nem kelnék fel az óra csörgésére .. ez milyen már? :D
|
Quote:
Egyáltalán nem voltam fáradt, 4magasságában. Csak befeküdtem az ágyba Tv-t nézni, fel se húztam az órát. És elaludtam, a vizsgáról meg lemaradtam :( |
Quote:
Én táborba megyek a gyerekekkel és nem akarom lekésni a nagyon korai vonatot. A vizsgával végül mi lett? |
Quote:
|
huhuhuhuúúúúúúúúúú
huuuuu huuuuhhuuuu sdfkhhj juhuhuhuhuhuuuu:eek::D:D |
éjjeli baglyoknak van módszere alvás ellen tanuláshoz? ami lehetőleg nem kávé és nem tea :)
|
Quote:
|
azt is utálom, mert megsárgítja a fogam. kényes vagyok. ;)
most megyek sétafikálni egyet mp3-mal a fülembe, utánna a hideg zuhit lőttem be magamnak. nehéz éjjel előtt állok :) |
Quote:
|
Quote:
De hogy válaszóljak is: nagyon hideg dús Margitszigeti ásványvíz. Nekem mindig sikerült attól felkelnem, vagy fenn maradnom. |
ez a kemény, hideg bubis víz jó ötlet, használni fogom, köszönöm. taurin, l-carnitin, koffein annyi tabi van itt, mint a huzat, de azokat a reggeli kardioedzéshez használom, de köszi :)
|
Én jó hangos zenét javaslok neked!
Biztos lehetsz abban,hogy nem fogsz elaludni:) Ja és egyél 60 percenként valami szilárdat. Több ötletem nincs:D:cool: |
az EOQ-modell maximálisan fenntartja az érdeklődésemet :)
|
Quote:
|
az én érdeklődésemet perpill. ez tartja fent: Ginga Densetsu Weed Episode 25 :DDDD utolsó előtti epizód :))) végülis ma megnéztem egy 4 részes egybe 5 órás mesét meg egy 26 epizódosat :DDDD
|
Quote:
Én most a monkot fogom nézni. Mostanában nézek sorozatokat,de vagy 5-6 részt egymás után:D |
Quote:
|
Quote:
|
Ébresztőőőőőőő
HuhogÓra van nemsokára:D |
rég írtam ide... :D
|
nemvok hozzászokva az éjjeli fentléthez, szal most megyek is laudni.Jó éjt mindenkinek!
|
Huhohoogóóó !
|
Quote:
|
huhúúúú :)
Csak hogy huhogjunk! |
huhuhu .p aszongya tú sort... nem értem, miért akar állandóan 2 rövidgatyát rámsózni a fórum :D
|
Quote:
|
egyedül huhogok?:eek::eek::eek:
|
No én is megcsináltam a magam fórumát :p Az "Éjjeli Bagoly 00-06" nevet adtam neki,ezzel is jelezvéb,hogy kiket várok nagy nagy szeretettel :)
|
Quote:
|
Quote:
anno a félszigeten az egyik színpad előtt, ahol dübörgött a zene, lazításképpen hátrafeküdtem, és olyan jót aludtam, mint még soha. megjegyzem, hogy nem voltam sem fáradt, sem álmos, és full józan voltam. :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:04. |