Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

Iron 11-01-2006 14:45

Rendben, akkor rontsuk el...

Iron 11-01-2006 14:46

Azt nem vágom, hogy Atti, ha te már elhatároztad magad, akkor mit kell itt szavazni, meg még ellenvéleményeket, és támogató irományokat várni ?!

Ati 11-01-2006 14:47

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 39970)
Azt nem vágom, hogy Atti, ha te már elhatároztad magad, akkor mit kell itt szavazni, meg még ellenvéleményeket, és támogató irományokat várni ?!

Szerintem nem igazán olvastad el, hogy miről szól ez a téma... Javaslom tedd meg, mielőtt hozzászólsz valamihez.

Az eldöntött tény, hogy lesz változtatva. Ez sose volt kérdés.

LAc000 11-01-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 39972)
Szerintem nem igazán olvastad el, hogy miről szól ez a téma... Javaslom tedd meg, mielőtt hozzászólsz valamihez.

Az eldöntött tény, hogy lesz változtatva. Ez sose volt kérdés.

És miért olyanok döntik el akik nem is hódoznak?Ennyi erővel lehetne a neve Wnadhód is:)

Ati 11-01-2006 14:51

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 39974)
És miért olyanok döntik el akik nem is hódoznak?Ennyi erővel lehetne a neve Wnadhód is:)

Ha valakinek egy adott témához nincs érdemi hozzászólása, azt megkérem, hogy tartózkodjon a felesleges beírástól. Az ilyen jellegű offolásokra a megbeszélések topicban allergiás vagyok. Köszönöm.

Iron 11-01-2006 14:53

Magyarán van x ötlet a változtatásra, aki nem ért egyet és nem akar újítani az fogja be...

Akkro bocs, hogy volt véleményem.

Ati 11-01-2006 14:56

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 39976)
Magyarán van x ötlet a változtatásra, aki nem ért egyet és nem akar újítani az fogja be...

Akkro bocs, hogy volt véleményem.

Már leírtam, de valamiért biztosan nem olvastad: nem kérdés, hogy lesz-e változtatva, ez eldöntött tény. A kérdés a változtatás mikéntjéről szól.

LAc000 11-01-2006 14:56

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 39966)
Ati tudtommal az első 4 ori nem fedezhet.A többi meg csak a 4. ori teületéig.
Itt le van folytva ezzel a fedezés.Csak ugy tudnának tovább menni ha bevernének valakit amitől elég messze állnak.Szóval nem értem mi az hogy nem lehet őket utolérni...

Akkor még annyit kérdeznék,hogy ezen dolgok fényében miért is van szükség minden képpen változtatásokra?

Ati 11-01-2006 14:57

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 39979)
Akkor még annyit kérdeznék,hogy ezen dolgok fényében miért is van szükség minden képpen változtatásokra?

Oké, kapsz pár napot elolvasni a témát. Még valaki, akinek muszáj hozzászólnia valamihez, anélkül, hogy elolvasná, hogy miről van szó? :)

Devil 11-01-2006 15:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 39903)
Ez már elég régen el lett vetve, ha kérhetném, akkor csak érdemi hozzászólásokkal szolgáljon mindenki. Köszönöm.

1 ember van aki elvette, es az Te vagy Ati
meg par ember akinek az agyaban csak az jar h valtoztassunk a hodon ejjel nappal, nem erdekli oket hogy jot vagy rosszat tesznek, csak csinaljanak vmit mert nem tudnak mit kezdeni otthon magukkal...
a javaslatom mar leirtam, ha erdekel figyelembe veszed, bar ahogy ismerlek ugysem fog erdekelni

devil

All times are GMT +1. The time now is 18:45.