![]() |
Naramis: köszi! :)
|
Quote:
amúgy valószínűleg 1 év múlva tudnék játszani... |
Quote:
|
Quote:
Még mindig szeretnél játszani? (Remélem igen.) Van valami kari ötleted? Vagy megakadtál valahol? |
Nyúl
Jelentem, a karim elkészült - legalábbis rá lehet fogni. El is akartam küldeni Aúúnak, és már meg is írtam, amikor az Explorer szépen bezárta magát... :eek: :( És nincs kedvem újra írni. Holnap(után) újra begépelem!
|
Quote:
azér igyekszem:D Igyeiezem énmagam is karit csinálni, bármennyire igértem, edig elmaradt:mad::D |
Quote:
|
Szabálykönyvi kérdés
A harcrendszerben találtam, hogy a sebzéskód, az elért sikerek során módosulhat, a következő sorrend szerint: E(k) - > K(k) -> S(k) - > H(k) - > E(f) -> K(f) -> S(f) -> H(f). Valamint, a kábulás sebzések túlcsordulása a fizikai állapotjelzőn történik. Ebből érdekes helyzetek alakulhatnak ki. Pl:
Adott egy karakter, amely már begyűjtött, teszem azt 7 kábulás, és 4 fizikai sebzést. Rálőnek egy könnyű pisztollyal, melynek xE(f) a sebzéskódja. Ha a próbák során nem sikerül +- 2 sikert összeszedni, akkor a karakter benyel egy Enyhe fizikai sebzést, lesz neki 5 fizikai sebződése. Ha az ellenfelének sikerül összeszedni 2-3 sikert, akkor a karakter egy Közepes fizikai sebzést szenved el, tehát lesz neki 7 fizikai sebzése. Ha a megtámadott karakternek sikerül összeszednie két sikert, akkor egy Halálos kábulást szenved el. Ez már nem fér el a kábulás állapotjezőjén, így az túlcsordul, a karakternek tehát 11(!) fizikai sebződése van, azaz haldoklik! Pedig elvileg kisebbet sérült, mint egy könnyű sérülés... |
Quote:
|
Aúú, félreértetted, mi a bajom... Nem a túlcsordulás a baj...
A te példáddal élve: a páciens már kapott pár adag dózist a kábszerből, az újabb adag ugyan ront rajta egy kicsit, de nem vészes a dolog. Ám, ha az újabb adag helyett egy kisebbet kap, akkor abba belehal! Hogy értsd, mire gondolok: egy troll ellen, adott esetben hatásosabb fegyver lehet egy könnyűpisztoly, mint egy RPG! Épp az így kezelt túlcsordulás miatt. |
All times are GMT +1. The time now is 15:46. |