Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Életfa#2 08-04-2007 04:44

Naramis: köszi! :)

Bogár 08-04-2007 08:40

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 109028)
Csunyabogar, Kutyuleee: van már valami elképzelésetek, hogy milyen karakterrel szeretnétek játszani?

sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna... ki kell szállnom a játékból, de fogom követni, amikor elkezditek. :)
amúgy valószínűleg 1 év múlva tudnék játszani...

Chris 08-05-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 114896)
sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna... ki kell szállnom a játékból, de fogom követni, amikor elkezditek. :)
amúgy valószínűleg 1 év múlva tudnék játszani...

Sajnálom... :(

Chris 08-09-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 103215)
Én is szivesen játszanék, bár én is full kezdő vagyok:D szal 3... (gyülik a nép:D:D)

Nagy a csend körülötted... :rolleyes:
Még mindig szeretnél játszani? (Remélem igen.)
Van valami kari ötleted? Vagy megakadtál valahol?

Életfa#2 08-14-2007 00:32

Nyúl

Jelentem, a karim elkészült - legalábbis rá lehet fogni. El is akartam küldeni Aúúnak, és már meg is írtam, amikor az Explorer szépen bezárta magát... :eek: :( És nincs kedvem újra írni. Holnap(után) újra begépelem!

naramis 08-16-2007 00:14

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 117451)
Jelentem, a karim elkészült - legalábbis rá lehet fogni. El is akartam küldeni Aúúnak, és már meg is írtam, amikor az Explorer szépen bezárta magát... :eek: :( És nincs kedvem újra írni. Holnap(után) újra begépelem!

Nohát - nohát! Úgyláccik lemaradtam:(
azér igyekszem:D
Igyeiezem énmagam is karit csinálni, bármennyire igértem, edig elmaradt:mad::D

aúú 08-23-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 117451)

Köszi megkaptam, majd mikor már nem nyaralunk, akkor írok hozzá neked ezt-azt (pár meglepit). :D

Életfa#2 09-10-2007 05:28

Szabálykönyvi kérdés

A harcrendszerben találtam, hogy a sebzéskód, az elért sikerek során módosulhat, a következő sorrend szerint: E(k) - > K(k) -> S(k) - > H(k) - > E(f) -> K(f) -> S(f) -> H(f). Valamint, a kábulás sebzések túlcsordulása a fizikai állapotjelzőn történik. Ebből érdekes helyzetek alakulhatnak ki. Pl:

Adott egy karakter, amely már begyűjtött, teszem azt 7 kábulás, és 4 fizikai sebzést. Rálőnek egy könnyű pisztollyal, melynek xE(f) a sebzéskódja. Ha a próbák során nem sikerül +- 2 sikert összeszedni, akkor a karakter benyel egy Enyhe fizikai sebzést, lesz neki 5 fizikai sebződése. Ha az ellenfelének sikerül összeszedni 2-3 sikert, akkor a karakter egy Közepes fizikai sebzést szenved el, tehát lesz neki 7 fizikai sebzése. Ha a megtámadott karakternek sikerül összeszednie két sikert, akkor egy Halálos kábulást szenved el. Ez már nem fér el a kábulás állapotjezőjén, így az túlcsordul, a karakternek tehát 11(!) fizikai sebződése van, azaz haldoklik! Pedig elvileg kisebbet sérült, mint egy könnyű sérülés...

aúú 09-10-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 123823)
A harcrendszerben találtam, hogy a sebzéskód, az elért sikerek során módosulhat, a következő sorrend szerint: E(k) - > K(k) -> S(k) - > H(k) - > E(f) -> K(f) -> S(f) -> H(f). Valamint, a kábulás sebzések túlcsordulása a fizikai állapotjelzőn történik. Ebből érdekes helyzetek alakulhatnak ki. Pl:

Adott egy karakter, amely már begyűjtött, teszem azt 7 kábulás, és 4 fizikai sebzést. Rálőnek egy könnyű pisztollyal, melynek xE(f) a sebzéskódja. Ha a próbák során nem sikerül +- 2 sikert összeszedni, akkor a karakter benyel egy Enyhe fizikai sebzést, lesz neki 5 fizikai sebződése. Ha az ellenfelének sikerül összeszedni 2-3 sikert, akkor a karakter egy Közepes fizikai sebzést szenved el, tehát lesz neki 7 fizikai sebzése. Ha a megtámadott karakternek sikerül összeszednie két sikert, akkor egy Halálos kábulást szenved el. Ez már nem fér el a kábulás állapotjezőjén, így az túlcsordul, a karakternek tehát 11(!) fizikai sebződése van, azaz haldoklik! Pedig elvileg kisebbet sérült, mint egy könnyű sérülés...

Gondold végig, ha sokszor kupán vágnak egy gumibottal, vagy ami még jobban elképzelhető, egymás után sokszor, rövid időn belül kis adagokban kábszert nyomnak beléd, abba bele lehet e halni, vagy csak szépen elkábulsz? :) Na ezért van ez az átcsordulás, mert bizonyos szint fölött a tested így reagálja le a dolgokat és biza ha 1 percen belül bekapsz 10 kissebb fecskendőnyi kábszert, abba bele fogsz halni valószínűleg...

Életfa#2 09-11-2007 15:39

Aúú, félreértetted, mi a bajom... Nem a túlcsordulás a baj...

A te példáddal élve: a páciens már kapott pár adag dózist a kábszerből, az újabb adag ugyan ront rajta egy kicsit, de nem vészes a dolog. Ám, ha az újabb adag helyett egy kisebbet kap, akkor abba belehal!

Hogy értsd, mire gondolok: egy troll ellen, adott esetben hatásosabb fegyver lehet egy könnyűpisztoly, mint egy RPG! Épp az így kezelt túlcsordulás miatt.

All times are GMT +1. The time now is 15:46.