Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Dragi 03-03-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77596)
szoval ott csal ahol bir

looool :) Mert annyira szüksége volt rá hogy csaljon gondolom a keresztbe fordulásra gondolsz :) Én nem nyilatkozom mert nem voltam ott és nem ő vagyok így nem tudhatom mi történt valójában és mivel te sem tudod ezért inkább maradj objektív :) És azért mert valaki irigylésre méltó nem kell utálni :) ha utánna csinálod akkor már lesz jogod utálni szvsz. :)

Dragi 03-03-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77598)
Te mint Sumi fan,ezt nem veszed észre:)

nem vagyok Schumi fan csak elismerem a tudását :) sőt Forma-1-et is ritkán nézem

Eke 03-03-2007 22:13

a keresztbe fordulás az pitiáner dolog volt,nem megbüntették a ferrarit a helyátadásért?

Dragi 03-03-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77601)
a keresztbe fordulás az pitiáner dolog volt,nem megbüntették a ferrarit a helyátadásért?

helyátadás ?:)

Eke 03-03-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 77600)
nem vagyok Schumi fan csak elismerem a tudását :) sőt Forma-1-et is ritkán nézem

Látszik ,hogy ritkán nézed.És tévedsz nem azt mondtam hogy nem jo pilota,csak azt hogy vannak ott még mások is akik simmán felérnek vele:D :D :D

Dragi 03-03-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77604)
Látszik ,hogy ritkán nézed.És tévedsz nem azt mondtam hogy nem jo pilota,csak azt hogy vannak ott még mások is akik simmán felérnek vele:D :D :D

igen és hol és amíg felérhettek vele miért nem tették ?:) Amíg a csúcsponton volt senki a közelébe nem érhetet :) Még a kis Spanyol Alonsoka sem

Eke 03-03-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 77603)
helyátadás ?:)

nézz vagy kérdezz utánna :D :D :D célvonalban Barichello lelassitott hogy Sumi tudja megelözni .Meg is kapták a büntit érte:D :D :D

Eke 03-03-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 77605)
igen és hol és amíg felérhettek vele miért nem tették ?:) Amíg a csúcsponton volt senki a közelébe nem érhetet :) Még a kis Spanyol Alonsoka sem

mert jo volt az auto+jol kalkulált a kis ember + jo volt Sumi is ez is benne volt
amikor a McLaren jo volt ki nyert,amikor a renault jo volt akkor mi történt?

Dragi 03-03-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77606)
nézz vagy kérdezz utánna :D :D :D célvonalban Barichello lelassitott hogy Sumi tudja megelözni .Meg is kapták a büntit érte:D :D :D

loool azért mert Schumi a világbajnok és a Barrichello csak egy mellék szereplő volt a műsorba ha te lettél volna a csapatfőnök helyébe te is rászóltál volna Barrichello fülére hogy hé öreg lassíts jön a Schumi! :):):) És nem értem ahhoz a Schuminak mi köze hogy a csapatfőnök rászólt Barrichellora :)

De érdekes módon mindig mindenkinek csak a rossz jut eszébe :) Mi lenne ha egyszer azt is néznétek amit pl. az utolsó futamán művelt az volt aztán a Fenomenális :)

Eke 03-03-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 77608)
loool azért mert Schumi a világbajnok és a Barrichello csak egy mellék szereplő volt a műsorba ha te lettél volna a csapatfőnök helyébe te is rászóltál volna Barrichello fülére hogy hé öreg lassíts jön a Schumi! :):):) És nem értem ahhoz a Schuminak mi köze hogy a csapatfőnök rászólt Barrichellora :)

csak annyi hogy megnyerették vele a versenyt:D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 03:32.