![]() |
Quote:
|
Quote:
De amit te sem szívesen hallanál/olvasnál másoktól, az gondolom már ilyen kategória... |
Elolvastam a belső pokeres fórumot...
Innentől kezdve, akit sértegetnek vmelyik általam szervezett versenyen, azt kérem, hogy mentse le PrintScreen-nel és küldje el nekem a képet... Első esetben megkérem majd privátban az illetőt (ha tudom, melyik az orija, ha nem, akkor itt), hogy mellőzze ezt a hozzáállást.. Második esetnél pedig kizárom a Klubból... Én is eccer szóltam le egy játékost, de azóta sem... Nem azért hoztam létre a Hódítós Home Gamest, hogy egymást basztassuk (arra itt van elég példa), hanem, hogy jól szórakozzunk egy kis pokerrel... Köszönöm!!! Az pont én voltam, de azóta sem kértél elnézést! :P...azért irtam mert még nem tudok felfelé mutató újat küldeni. P.S. Pool még megteheted hogy jó példával állj elő!!! |
Quote:
Ui.:Hirtelen azt hittem, ugyanazt írtad le, amt én :) |
Quote:
|
Az utolsó verseny következik februárban!!!
19.30-tól!!! A Márciusi Pókerbajnokság jövő héten indul... Pontozás ugyanaz, az első hét 3 versenyének kiírása holnap dél körül, addig jöhetnek időpontok... Ne feledje senki, hogy a Verseny Klub megszűnik, minden verseny a Hódítós Klubban lesz, aki még nem tette meg, jelentkezzen oda... De még 39 hely van, újak is jöhetnek |
Nekem minden nap, csak 8 után jó, de amikor lesz a Milan-Napoli és a Juve-Milan, akkor azok sem. Hétfő, szombaton lesznek ezek a meccsek.
|
Ami engem illet, én szívesen vennék két versenyt a péntek délután - vasárnap kora délután (max 15:00-ás kezdés) intervallumban, ha az úgy elfogadható számotokra.
|
Szeretném felhívni Pool a figyelmedet a BL meccsekre is, azok az időpontok sem nagyon jók:)
|
A 12. verseny végeredménye és összesítés
A Februári Pókerbajnokság 12. versenyét bobor70 nyerte!!!
Gratulálok! A helyezettek: 1. bobor70 (10 pont) 2. BeeLord (8 pont) 3. Remedyke (6 pont) 4. Torpilla76 (4 pont) 5. Winettou 455 (2 pont) Tizenkettő verseny után az összesítés (zárójelben a pontszámításnál figyelembe vett legjobb eredmény/ek) 1. 10green500 (V.+I.+V.+I.), killerke0 (III.+II.+II.+V.), bobor70 (III.+IV.+V.+V.+I.) --- 24 pont 2. fisedomi (I.+I.), sityu0704 (III.+I.+IV.), --- 20 pont 3. M and G 1111 (II.+I.), Dezsö_a_menö (I.+II.), BeeLord (IV.+IV.+V.+II.), Winettou 455 (I.+III.+V.), --- 18 pont 4. NoFear196354 (I.+III.), Torpilla76 (II.+IV.+IV.), --- 16 pont 5. xrichiexx (III.+II.), --- 14 pont 6. Linx74 (II.+IV.), Pool79 (IV.+II.), Névtelen sír (III.+III.), --- 12 pont 7. bbandesz (I.), Zyclonner (I.) --- 10 pont 8. Muler7 (II.), Trolltartó (II.), Fefe13 (II.), Frici69 (V.+V.+IV.) --- 8 pont 9. Hex és Ice (III.), Erail (III.), Peterdns222 (III.), Remedyke (III.) --- 6 pont 10. dunenud (IV.), Lidércek (V.+V.), jojo7105 (IV.), james17408 (IV.) --- 4 pont 11. idegenvezeto (V.) --- 2 pont |
All times are GMT +1. The time now is 15:54. |