![]() |
Quote:
Quote:
És kétlem, hogy azért, mert valaki figyelmetlen volt, rögtön törölne is a játékból. Az emberek millió egységeket, százmillió nyersanyagokat bukhatnak, mégsem törölnek. |
Ha kétszer annyi tolit akartok, akkor szerintem mindenképp a kocsmának kell 2szeresnek számítania és nem a férőhelyeknek, hogy moráldifkók ne legyenek.
|
Quote:
10% kocsmával is áll mint a cövek 96+n... legrosszabb esetben néha ütni kell :) amúgy szerintem a kocsma férőhely nem a legoptimálisabb út, ettől csak vérszemet kapnak a felesek de ugyan úgy cafattá lesznek darálva |
Quote:
U.i.:Ha odatennénk neki, hogy a morál 95höz közelít az jó lenne? Hasonlóan mint az elfnél. Akkor nem okozna gondot a morál, MF-ként sem.(Mert akkor még esélye sincs ütéssel feltornázni.) |
Quote:
Kétszeres férőhely kocsmában érdekessé tehetné a felest, plusz a bank részleges átlopása és szerintem elég is ennyi.. Embernek meg tükörvarázslat erősödhetne (min kétszeresére), vagy akár a régi is lehetne, meg ő is lopja át a bankok egy részét.. Esetleg a katigyilkolás meg mindenkinél erősödhetne.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az, hogy none nem értette elsőre amit mondtam az rendben van, de neked már elmondtam ezt párszor. Nem az íjakkal van baj, azok most sincsenek benn. A varázslók foglalnak sok helyet. A templomba majdnem háromszor annyi ember fér, mint egy barakkba. A varázslókat pedig nem pakolhatom ki a piacra, kivéve ha nagyon-nagyon nyugis a környék. (Azt pedig felejtsük el, hogy 8-12% templomot tart a feles. Az a feles nem tud játszani.) A 4% kocsmás orkodban csak dísznek vannak varázslók, a katonák meg piacon. Míg a felesben ott az állandó 15-20% templomnyi varázsló, és a 10-13% kocsmában lévő tolvajok(amiket kétszer kell szorozni). Nem is értem, hogy függ össze a kettő. De már írtam, hogy rendben van. Szóval akkor megfelel mindenkinek a dupla kocsmahely. Lapozhatunk. |
Quote:
amúgy egy óriás hadivariba sereg nélkül is elég a 4% kocsma hogy 94-96 maradjon a morál :) |
Quote:
A dupla kocsmahely pedig +10-15% helyet ad neki, amit sok módon fel tud használni. Ha tolvajokat akar átlopni=több kocsma. Nagyobb védelmet akar=több barakk. Zaklatja egy varis=több templom. Széles mozgásteret ad a felépítését illetően, ami jó. Én simán tudnék belőle életképes orit csinálni amit nehéz beütni, és nem is igazán éri meg. Ráadásul közben bőszen lehet vele lopni is. Főleg, hogy feljebb már muszáj sok pénzt benn tartani, amiből sokat is lehet lopni, sőt, ezzel taktikázni is lehet. Ha ezek bekerülnének, nem váltanék gnómra G-ben. De szerintem más sem. |
All times are GMT +1. The time now is 13:25. |