![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi lenne, ha a B-ből való forgás top30 helyett top20-hoz lenne kötve, míg az A-ból való fordulás top50-hez?
Megtalálja a számítását az, aki A-ban aktívan szeretne játszani, de az nem, aki nem azért forog B-ből, mert az A-s ori akadályozza a fellépést, hanem csak A-ban tart egy orit (mondjuk elfet), mert az egyszerűbb, és lentről tud forogni. A top50% jelenleg 6200 hektárt jelentene, tehát a fix 6k hekihez közel állna. Hogy a jövőben ez merre tolódna, annak megtudására ott van a tesztidőszak :) Másik lehetőség, hogy top30-ban csak kedvezménnyel lehessen fedezni, egyébként nem. Akkor tényleg azok tudnának B-ből forogni, akik A-ban aktívan játszanak. |
Quote:
Egyébként én is ezen töprengtem, mármint a javaslat első felén. Szerintem belefér. |
Quote:
|
Quote:
Meg nem találom szerencsésnek a %-os megoldást, mert most 6.200 hektár, 1 év múlva meg 8.200 akkor meg adtunk a szarnak egy pofont... |
Quote:
|
Quote:
Nekik miért kelljen 5-6k körönként +5-600-1000 hekit összeszedni, mint előtte? A B-s fordulás feltételeihez én nem is nyúlnék... |
All times are GMT +1. The time now is 17:45. |