![]() |
Quote:
Ha csak a tekercset akarod, szerintem ertelme nincs bevezetni, hiszen ezentul akkor viszik az egyseget aztan csokolom. :) |
Közben kis statisztika: jelenleg összesen 8 (nyolc) olyan ország van, akinek valamelyik fajta tekercsből 10 milliónál többje lenne újrázáskor, és a szintet egy évnél kevesebb ideje kezdte. (Ebből csak 1 anarch.) 500 kör = 21 NAP!
Aki egy hónapon belül kezdte újra a szintet (pl állandó, 500 körönkénti újrázás), olyan nincs közöttük. Aki 2 hónapon belül, olyan 1 valaki. |
Quote:
Katonák terén viszont ugyanezt egyelőre nem látom. Senki nem katonák képzésével és azok folyamatos megtartásával halmozza fel a tartalékait, így egy nagyobb mennyiségű katonaduplázás nincs ilyen jellegű kihatással senkire. Az 1/A-ba egy nagyobb mennyiségű katonával érkezik esetleg, amit utána újrázni tud? Szerintem a mostani top országok pár nap alatt kitermelik azt a mennyiséget, anélkül, hogy támadástól kellene tartaniuk. |
Én a javaslatot szigorúan úgy támogattam, hogy az alsóbb szinteken tudatosan ne lehessen tönkretenni a piac manipulálásával mások játékát. Az A-ban ez a veszély nem fenyeget sem Ahmed, sem Báhia szempontjából.
Ha az illetőnek, aki 1,8 mrd tekiket újrázgat 5 hónapot (~4k kör) kell ücsörögnie, míg megint megteheti, nekem az elfogadható, mert ezidő alatt nem egyszer kicserélődik a csoport játékosállománya, így maximum egynél többször nem érinthet hátrányosan senkit a dolog. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor gáz lenne a sokszázmilla tekercs ha az el nem eladott rész után sápot szedne Báhia kp-ban. Ugyanígy Juszuf és Achmed... Mindjárt tennénk egy lépést affelé hogy olyasmit tartsunk piacon amit el akarunk adni. Sőt... Segítene a topoknak is a döntésben, hogy ideje lenne lefordulni, mert csak piacra termelni túl drága :) |
Quote:
Mindamellett, hogy valahol nem tartom egy rossz dolognak, hogy időnként a piaci áruk egy picit felfrissüljenek, hiszen a piac továbbra sem raktár, még ha most a piacozókat védjük is valamelyest. |
Quote:
En szemely szerint 90 nap alatt termelek ki a katonakepzesembol 3 milla katonat. Erre feljon vki, aki semmit sem csinal, csak 500 kor alatt nyom egy gombot, es 1 napig a hod elott ul ujrakepezni a katonait? (ezzel 3x annyit "termelve", mint en) :) (Hidd el, a topba kerulni sem 2 perc volt, nem keves idobe, energiaba, penzbe, es tudasba is kerult) Szoval nem kellene mindig ezzel a top katonatermelessel dobalozni, ha kerhetem. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:54. |