![]() |
Az eddigi kedvencem, el is mentettem, hogy megmaradjon:
XY (#xxxxxx) - 2007-01-11 13:56:25 Hy! Köszi, hogy megtámadtál rendi vagy....Ja és a szövim üzeni h ugy kb 5-6milkát utalj át és talán kíméletesek leszünk veled. talán... komoly mennyiségű pénzt akartak. |
Ezek tök frissek, nem mentegetek el üziket.:)
Több egymást követő elpuskázott ártózás utáni párbeszéd: Én: -Hát te sose tanulsz?:P Ő: -miert is? Én: -Csak ezért:) Vagy nem tudtad, hogy erről én tudni fogok?:P Már bocsi, de szerintem olvasgasd kicsit a súgót.;) 2007-02-13 01:33:31 Egy ártó varázslatot észleltünk, melynek forrása xyxyxy (#******). Ő: -srry az mar masra akart menni akit epp tamadok... akkor azert nem jott be vazz... ***** Másik édes kis szösszenet: Szia! S.O.S.: Lenne egy kérdésem. vagyis kettő: 1. Miért van az, hogy nem tudok varázsolni, csak nagyon ritkán? 2. Olvastam a fórumon, hogy vkinek a varázslói halott volt. Ezt honnan tudom meg hogy meghaltak. "Eseményekben" küldik el ezeket az infokat? Ugye? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
-Ma hoztam 20K rúnát húzásonként, zavar, hogy mindig kevés van
-örülj nekii, nekem 5 kiló volt a legtöbb, tekije meg senkinek nincs, nekem azt is venni kell -öööö, te nem vagy gnóm? -ja de :D :D :D (Itt jegyzem meg, rég kaptam zöldet :) ) |
Quote:
de amúgy nagyon komoly a berírás:D |
Quote:
|
No, és ilyet ki tud még felmutatni?;)
Ati, Közös Fórum: ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS: Davalon (#158755) Indoklás: Spanyol zászló... :) Moderator (#0) , 2004-11-02 20:33:40 :D |
xy - 2007-03-03 17:55:17
Csá! szövetséget szeretnék kötni!benne vagy? válaszolj vagy megöllek sajna nem tudok válaszolni, így kerestem egy ügyvédet végrendelkezni... :( majd másnap... xy - 2007-03-04 11:56:51 Figyelj!megadod a felhasználó neved és a jelszód hogy megtudjam nézni az országod? lééééééééééécccccccccccciiiiiiiiiiiiivvvvvvvveeeee eeeeeesssss!!!!! :p |
gondolom megadtad :D
|
All times are GMT +1. The time now is 19:46. |