![]() |
Quote:
|
Quote:
2.: Gee?? |
Mit tettem rá? :D
Összevissza kattingattam, mert "bekaadt" a netem, és lagom volt... A delay miatt megcsúszott a görgetés, és tudom, hogy félrekattintottam. :) mert ha lefeleztem a sérülését, akkor ezt(ezeket) amgamra teszem legközelebb :DDD |
Quote:
|
Egyébként a zsivány engem se próbált megtámadni, tehát nem kivédtem a támadását, hanem egyszerűen nem kezdett bele a támadásba kb 10 csatakörön keresztül (utána meghalt).
vagy ez a véletlen műve? Tehát hogy mind a 10x Dus-t akarta megtáamdni, de a kezdeményező értéke (ami sokkal kisebb mint Dus védője) miatt elbukta a támadás jogát? mert ezesetben értem, hogy miért nem bántott engem (sem). ui.: kösz a menedékes infót :D |
Quote:
*Ati gyorsabb volt :) * |
apró javaslat:
VIP tagok számára lehessen a csatában (kis jelölőnégyzettel) ki-be kapcsolni a castajelentések "jelentéktelen" sorait. tehát hogy kivédtem a támadást, vagy hogy nem tudtam megvágni, ezeket... ezek néha tök eltakarják a lényeget, mert sok sort kitesznek, és "legörgetik" esetleg a számomra fontos infót, amit csak csata után tudok visszaolvasni. (ha a jelölőnégyzet nincs bekapcsolva, természetesen minden a "régiben" marad, tehát minden látszik) és msot jóéjt. megyek aludni, mert kivagyok. :D |
Quote:
Így lényegében én dönteném el, hogy mit szeretnék látni és mit nem... |
apró észrevétel az autóvásárlós ker posztokon:
ha felveszem a pénzem, kiürülnek a listák, újra be kell lépnem a ker psztra... ezt 3x meg tudtam ismételni egymás után. 3 saját cuccom volt kint, megvettem, utána felvettem a lóvét, és eltünt minden. (mintha a frissítés félbeszakadt volna) mindhárom cuccnál (azonosítás pergamen, csapda, fakó pergamen) ugyanez történt. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |