![]() |
Quote:
|
Quote:
Eccerűbb lett volna megírni... Megnéztem a mai végeredményt újra, hátha megtalálom, de az 1.-nél nem jutottam tovább :D |
Szoktál járni a Júlia-ba?
|
Quote:
ha egy sima egyszerű győzelem lett volna oké lenne,de 1ilyen furfangos,kacskanringós győzelemre nem kéne már szerintem. Még mindig nem fogtam fel,hogy volt ilyen nagy szerencséd:rolleyes: |
Quote:
Először vityura akartam menni 4*, de ő bennhagyta az ijjakat, így nem maradt más, csak G/Tuvalu, mert 100%-ig biztos voltam benne, kimegy ütni utsó körben, és 50%-ig, hogy viszi az ijjakat is... Vesztenivalóm nem volt... De lehet, csak szerencsém volt, ami a jó játékosoknak kijár néha :D |
Quote:
Melyik párbajon,hogy te 50%ot adtál neki. Én még őt egyszer se láttam íjakkal támadni. |
Quote:
50% volt, mert vagy viszi ijjakat vagy nem...:D De mivel nagyon nem tetszett neki fórumon, hogy 2* is alányestek és így csak 4., megfordult a fejemben, hogy kockáztat egy dobogóért... Igazam lett... |
Quote:
Viszont,hogy te kimentél pont rá,és ráadásul 2 sereggel....hát ez több mint szerencse szerintem,de nem akarok vádaskodni:) Így éppen nyertél és tuvalu éppen 7.lett:D Ez már x-akták. A lényeg,hogy neked itt mindenképpen az 5 pont kellett,mert írtad,hogy csak ez az időpont jó neked. Tehát itt a bármi áron első leszek című akciót láthattuk tőled:D |
Quote:
Már azon gondolkoztam, hogy muszáj lesz, de nem kellett... De mintha a szavaidból célozgatnál egy esetleges nem tiszta játékra... Megkérlek, ne tedd... Köszönöm! |
Quote:
Az íjak kiküldése tuvalutól fura volt számomra,mert 1800 támadóegység 3 órás párbajon bőven elég. Szerintem ezt ő is tudja. Ennyire nem lehet valaki béna,hogy kiürití az oriját fullra,amikor dobogóra hajt. |
All times are GMT +1. The time now is 23:12. |