Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

vityu 05-17-2009 19:56

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 211806)
Már megszokhattad volna tőlem...

Ati, várható a párbajokban nyári szünet?

Nehezen megy! :)

Pool 05-17-2009 19:58

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 211807)
Gondoltam:)
Poolal már nem éri meg foglalkozni,mert őt nem érdekel semmi:(

Dehogynem, de nem az a legfontosabb, hogy egy ismeretlen orineve után kutakodjak...
Eccerűbb lett volna megírni...
Megnéztem a mai végeredményt újra, hátha megtalálom, de az 1.-nél nem jutottam tovább :D

Pool 05-17-2009 20:00

Szoktál járni a Júlia-ba?

J.Ati 05-17-2009 20:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 211809)
Dehogynem, de nem az a legfontosabb, hogy egy ismeretlen orineve után kutakodjak...
Eccerűbb lett volna megírni...
Megnéztem a mai végeredményt újra, hátha megtalálom, de az 1.-nél nem jutottam tovább :D

Ne verd ennyire a melled....
ha egy sima egyszerű győzelem lett volna oké lenne,de 1ilyen furfangos,kacskanringós győzelemre nem kéne már szerintem.

Még mindig nem fogtam fel,hogy volt ilyen nagy szerencséd:rolleyes:

Pool 05-17-2009 20:04

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 211811)
Ne verd ennyire a melled....
ha egy sima egyszerű győzelem lett volna oké lenne,de 1ilyen furfangos,kacskanringós győzelemre nem kéne már szerintem.

Még mindig nem fogtam fel,hogy volt ilyen nagy szerencséd:rolleyes:

Mert talán kicsit gondolkoztam is, hogy mit tegyek a szar helyzetemben...
Először vityura akartam menni 4*, de ő bennhagyta az ijjakat, így nem maradt más, csak G/Tuvalu, mert 100%-ig biztos voltam benne, kimegy ütni utsó körben, és 50%-ig, hogy viszi az ijjakat is...
Vesztenivalóm nem volt...

De lehet, csak szerencsém volt, ami a jó játékosoknak kijár néha :D

Harcosok 05-17-2009 20:06

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 211812)
Először vityura akartam menni 4*, de ő bennhagyta az ijjakat, így nem maradt más, csak G/Tuvalu, mert 100%-ig biztos voltam benne, kimegy ütni utsó körben, és 50%-ig, hogy viszi az ijjakat is...

Tuvalu mikor ment ki íjakkal eddig??
Melyik párbajon,hogy te 50%ot adtál neki. Én még őt egyszer se láttam íjakkal támadni.

Pool 05-17-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 211813)
Tuvalu mikor ment ki íjakkal eddig??
Melyik párbajon,hogy te 50%ot adtál neki. Én még őt egyszer se láttam íjakkal támadni.

Nem korábbi tapasztalat...
50% volt, mert vagy viszi ijjakat vagy nem...:D
De mivel nagyon nem tetszett neki fórumon, hogy 2* is alányestek és így csak 4., megfordult a fejemben, hogy kockáztat egy dobogóért...
Igazam lett...

J.Ati 05-17-2009 20:08

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 211812)

Végülis tényleg nagy szerencs,hogy tuvalu kiküldte mindenét ,és csak azt érte el,hogy én ne legyek első,mert ő a 15 hekis foglalásával nem tudott volna már nyerni.
Viszont,hogy te kimentél pont rá,és ráadásul 2 sereggel....hát ez több mint szerencse szerintem,de nem akarok vádaskodni:)
Így éppen nyertél és tuvalu éppen 7.lett:D
Ez már x-akták.

A lényeg,hogy neked itt mindenképpen az 5 pont kellett,mert írtad,hogy csak ez az időpont jó neked.
Tehát itt a bármi áron első leszek című akciót láthattuk tőled:D

Pool 05-17-2009 20:10

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 211815)
Végülis tényleg nagy szerencs,hogy tuvalu kiküldte mindenét ,és csak azt érte el,hogy én ne legyek első,mert ő a 15 hekis foglalásával nem tudott volna már nyerni.
Viszont,hogy te kimentél pont rá,és ráadásul 2 sereggel....hát ez több mint szerencse szerintem,de nem akarok vádaskodni:)
Így éppen nyertél és tuvalu éppen 7.lett:D
Ez már x-akták.

A lényeg,hogy neked itt mindenképpen az 5 pont kellett,mert írtad,hogy csak ez az időpont jó neked.
Tehát itt a bármi áron első leszek című akciót láthattuk tőled:D

Ha nagyon-nagyon akarnám, akkor tudnék lenni más időpontban is, de ehhez sok mindent át kellene akkor szerveznem...
Már azon gondolkoztam, hogy muszáj lesz, de nem kellett...

De mintha a szavaidból célozgatnál egy esetleges nem tiszta játékra...
Megkérlek, ne tedd...
Köszönöm!

J.Ati 05-17-2009 20:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 211814)
Nem korábbi tapasztalat...
50% volt, mert vagy viszi ijjakat vagy nem...:D
De mivel nagyon nem tetszett neki fórumon, hogy 2* is alányestek és így csak 4., megfordult a fejemben, hogy kockáztat egy dobogóért...
Igazam lett...

kockáztatott tuvalu,de íjak nélkül is marhanagy sereget kovácsolt a végére..
Az íjak kiküldése tuvalutól fura volt számomra,mert 1800 támadóegység 3 órás párbajon bőven elég.
Szerintem ezt ő is tudja.
Ennyire nem lehet valaki béna,hogy kiürití az oriját fullra,amikor dobogóra hajt.

All times are GMT +1. The time now is 23:12.