![]() |
szintlépés előtt állok és azt szeretném megtudni mi van akkor ha a gnóm fajról átváltanék törpre?? azért kérdem, mert ugye a gnóm 50%-os tekivel nyomul (ami lényeg a lakiteki) viszont a törpnek ez 30%, de előnye a +20% férőhely, szóval ha váltok gnómról törpre akkor nem mennek el az emberek??:confused: vagy érdemes eladni kicsit a seregből és úgy váltani fajt? van aki ezt már kipróbálta?
|
Quote:
Egyébbként ezért és rengeteg más okból érdemes kirakni őket! *:D:D:D és a top30-as hiénák csak vicsorognak :D :D :D* |
igen, ember, mint sereg, rosszul írtam :D
köszi |
Sziasztok!
1. A súgóban található tekercs darabszám %-os hatása nem passzol azzal a %-al ami megjelenik. Pl 150 tekercsnél 5%-nak kellene lennie, de csak 4%-ot jelez a rendszer. Se a faj, se a jellem tulajdonságai között nem láttam olyat hogy ezt az értéket befolyásolná. 2. A fórum nyelvezete...mintha nem magyarul lenne :eek: Nincs egy olyan fórum/téma ahol a rövidítésekről megtudhatom hogy mit is jelent? Köszönöm! :) |
Quote:
|
Quote:
"Egyértelmüek sztem.: kati vari toli ijj" Azért annyira nem részletezi, felsorolni én is fel tudom :) Lehet ő se tudja? :D Majd ott kérdezek, kösz mégegyszer :) |
Azért ott van jópárminden, amire magamtól sose jöttem volna rá...:)
És itt nem a kati, vari, stb-re gondolok:) És nagyon szivesen:) |
Quote:
|
Quote:
|
Van alul a "pontok" menüpont, amire ha rákattintok feljön a pontlista.
Eddig úgy hittem az visz felülre a listán, ha a területem nő. De még nem növeltem mégis haladok felfelé igencsak. Ami azért baj, mert egyre kevesebb lila országot látok, ergó egyre erősebb ellenfelek is lesznek (ha valaki belémkötne... :) Röviden a kérdésem; mi a képlet egy adott ország pontjainak a meghatározására? |
All times are GMT +1. The time now is 09:39. |