Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Josh 05-31-2006 11:04

szintlépés előtt állok és azt szeretném megtudni mi van akkor ha a gnóm fajról átváltanék törpre?? azért kérdem, mert ugye a gnóm 50%-os tekivel nyomul (ami lényeg a lakiteki) viszont a törpnek ez 30%, de előnye a +20% férőhely, szóval ha váltok gnómról törpre akkor nem mennek el az emberek??:confused: vagy érdemes eladni kicsit a seregből és úgy váltani fajt? van aki ezt már kipróbálta?

Colony 05-31-2006 11:15

Quote:

Originally Posted by Josh
szintlépés előtt állok és azt szeretném megtudni mi van akkor ha a gnóm fajról átváltanék törpre?? azért kérdem, mert ugye a gnóm 50%-os tekivel nyomul (ami lényeg a lakiteki) viszont a törpnek ez 30%, de előnye a +20% férőhely, szóval ha váltok gnómról törpre akkor nem mennek el az emberek??:confused: vagy érdemes eladni kicsit a seregből és úgy váltani fajt? van aki ezt már kipróbálta?

Léphetsz nyugodtan! sereg nem megy el (gondolom ezt értetted ember alatt) Ember mármint lakos abban az esetben megy, ha nem lesz elegendő a gabona termelésed. Ezt az első 24 órában lehet gond(, de abszolút nem vészes!)
Egyébbként ezért és rengeteg más okból érdemes kirakni őket!

*:D:D:D és a top30-as hiénák csak vicsorognak :D :D :D*

Josh 05-31-2006 11:18

igen, ember, mint sereg, rosszul írtam :D
köszi

totya4 05-31-2006 13:25

Sziasztok!

1. A súgóban található tekercs darabszám %-os hatása nem passzol azzal a %-al ami megjelenik. Pl 150 tekercsnél 5%-nak kellene lennie, de csak 4%-ot jelez a rendszer. Se a faj, se a jellem tulajdonságai között nem láttam olyat hogy ezt az értéket befolyásolná.

2. A fórum nyelvezete...mintha nem magyarul lenne :eek: Nincs egy olyan fórum/téma ahol a rövidítésekről megtudhatom hogy mit is jelent?

Köszönöm! :)

Cassandra 05-31-2006 13:32

Quote:

Originally Posted by totya4
2. A fórum nyelvezete...mintha nem magyarul lenne :eek: Nincs egy olyan fórum/téma ahol a rövidítésekről megtudhatom hogy mit is jelent?

De van ITT megtalálhatod;)

totya4 05-31-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by Cassandra
De van (...muszáj vagyok kivenni mert a fórum nem engedi...) megtalálhatod;)

Szia, kösz :) Idézek :

"Egyértelmüek sztem.:
kati
vari
toli
ijj"

Azért annyira nem részletezi, felsorolni én is fel tudom :) Lehet ő se tudja? :D

Majd ott kérdezek, kösz mégegyszer :)

Cassandra 05-31-2006 13:44

Azért ott van jópárminden, amire magamtól sose jöttem volna rá...:)
És itt nem a kati, vari, stb-re gondolok:)

És nagyon szivesen:)

-Fegya- 05-31-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by totya4
Sziasztok!

1. A súgóban található tekercs darabszám %-os hatása nem passzol azzal a %-al ami megjelenik. Pl 150 tekercsnél 5%-nak kellene lennie, de csak 4%-ot jelez a rendszer. Se a faj, se a jellem tulajdonságai között nem láttam olyat hogy ezt az értéket befolyásolná.

A súgóban lévő számokhoz adj hozzá egyet. Pl. 151 tekercsnél már 5%! :)

totya4 05-31-2006 13:50

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
A súgóban lévő számokhoz adj hozzá egyet. Pl. 151 tekercsnél már 5%! :)

Ezek szerint rossz a súgó. Kösz! :)

totya4 05-31-2006 15:26

Van alul a "pontok" menüpont, amire ha rákattintok feljön a pontlista.

Eddig úgy hittem az visz felülre a listán, ha a területem nő. De még nem növeltem mégis haladok felfelé igencsak. Ami azért baj, mert egyre kevesebb lila országot látok, ergó egyre erősebb ellenfelek is lesznek (ha valaki belémkötne... :)
Röviden a kérdésem; mi a képlet egy adott ország pontjainak a meghatározására?

All times are GMT +1. The time now is 09:39.