![]() |
en korbe szeretnem egyszer utazni az egesz vilagot :)
de sajnos erre még nincs lehetőségem :( de amugy neha eltunodom azon, hogy milyen jo, hogy mas idozonabol is jatszanak jatekosok :) volt egy szovim, aki (magyar ido szerint) este 11kor jott mindig gephez, mert naluk akkor volt delelott es melobol jatszott :) |
Szia Szecsa!
Ha érdekel valakit a véleményem én inkább itthon ismerkednék meg az országunk szépségeivel, nevezetességeivel :) |
az nalam megvolt nagyjabol :)
itthon rengeteget utaztam/utazok, sok helyen jartam mar...persze, nem eleg helyen :) de engem erdekel a nemzetkozi kultura, mennyivel elnek kulfoldon maskepp az emberek...vonzanak az ilyen dolgok :) |
Quote:
amikor voltam kint németországban egy autókiállításon Frankfurtban, akkor egy ifjúsági szállóban laktunk. Ott találkoztam egy fiatal skót párral, akik épp akkor indultak hazafelé a világkörüli útjukról. Kérdeztem hogy ilyen fiatalon (24 évesek voltak) hogy volt erre pénzük? Azt mondták, hogy egy évig dolgoztak, és egy évet utazgattak. Pl.: Mexikóban voltak 2 hétig a tengerparton annyi pénzért, amennyit 2 éjszakára fizettek ott Frankfurtban :) Én is szeretném körbeutazni, ls ha ez az ára, akár 2 évet is dolgozok idekint mint a gép :D Egyébként üdv köztünk Dedo :) |
Üdv néked is Phoenix!
Mindenki másképpen látja a világot. :D Én hazámhoz ragadt emberke vagyok sosem kivánkoztam külföldre, a kulturájuk az azért érdekel.:) |
Phoenix, igen.
en is talalkoztam több ilyen párral repterekenvarva, vonaton beszelgetve. de egyelore egyreszt keresem az ilyen hozzamillo part, akiben nem a "minel hamarabb minel tobb diploma" dolog az elsodleges, hanem lassa be azt, hogy ha csaladja lesz (mert diploma utan a legtobb ember tapasztalaim szerint megprobal elhelyezkedni, dolgozik, megismerkedik valakivel ha addig nem lenne, majd csaladot alapit es megtelepszik egy helyen) viszont ez az elmeny, mint az utazgatas korbe-korbe a vilagon, atelni es latni dolgokat, amelyeket valszeg az eletunk kesobbi szakaszaiban nem fogunk tudni, szerintem mindennel tobbet er. |
Quote:
naja...a világ körbejárása nem egy utolsó dolog lenne, főleg hogy egy kisvárosból való vagyok és mielőtt kijöttem ide, még Magyarországot is cask egyszer hagytam el :) és persze imádok utazni :D |
Hát ki nem szeret utazni fiúk:) én Új Zélandra vágyok... Örök nyár.....:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
bár nekem a legfőbb Ausztrália lenne :) a keleti partvidék :D |
All times are GMT +1. The time now is 00:11. |