![]() |
Quote:
|
Quote:
sőt te írod az érvekkel legkevésbé alátámasztott válaszokat! pl: túl erős volt meg ilyenek... miért nem mondod én vagyok az isten és így lesz akár mennyire görcsöltök és kész! és akkor mindenki ehhez tartja magát...lesznek akik törölnek majd és nem fognak többet játszani de ugye valamilyen oknál fogva nem akarod;) csináld vissza a HIBÁD előtti állapotot és akkor lezárhatjuk ezt a vitát! úgy is neked lesz igazad mert most is erről van szó! te vagy a főnök Ati ugye fiúk?:p |
Quote:
de itt még mindig nem erről van szó. hanem, hogy túl nagy mértékű a módosítás, és nem értem miért kell elvenni az elftől az összes vari készülit 5 tk-val. |
Quote:
marhajo lenne, napi 1x belepsz lopni, ha nem tetszik az illetonek akkor meg1x gyujtogatni v olni. 5000 koronkent jonne egy ujabb szemcsi. te lennel a csaszar es a bunkeredbol a 10 szemcsiddel szipolyoznad az alattvalokat. szep is lenne de mas elf is jelentkezne, hogy o is elso akar lenni bekes uton. ilyenkor kis paradoxon lep fol az elmeletedben. nem ? :D |
Quote:
|
Quote:
Olvasd légyszives újra el, amit írtam.:) Elf vagy, elkezdenek ártózni... mit tudsz tenni, mert varigyilkolásról szó sem lehet?! ...elkezdik leölni a tolikat... mit tudsz tenni, kétszer beártod, amitöl ő csak röhög a markába, te meg várhatod, hogy legyen készültséged védővarikra!?! Az elf kiszolgáltatott lett. |
Quote:
|
Quote:
pl brutál varis törpe... esetleg tolis oriás |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:05. |