Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Goldy 05-07-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93840)
A játék szabadsága megengedi,hogy olyan fajjal,olyan személyiséggel és olyan felépítésben csináljam,amit csinálok ahogy nekem tetszik ... Az egy dolog,ha te meglepődnél,de ez szerintem sokaknak afontossági sorrend utolsó helyén szerepel...

törpivel szertnék brutál varist játszani továbbra is, olyan szimpi faj ...

sifu 05-07-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93821)
Jesszusom...

Azt hiszem erre mást nemigen tudok mondani.

hát az a baj h semmire sem!:)
sőt te írod az érvekkel legkevésbé alátámasztott válaszokat!
pl: túl erős volt meg ilyenek...
miért nem mondod én vagyok az isten és így lesz akár mennyire görcsöltök és kész!
és akkor mindenki ehhez tartja magát...lesznek akik törölnek majd és nem fognak többet játszani de ugye valamilyen oknál fogva nem akarod;)
csináld vissza a HIBÁD előtti állapotot és akkor lezárhatjuk ezt a vitát!
úgy is neked lesz igazad mert most is erről van szó!
te vagy a főnök Ati ugye fiúk?:p

Zsáni 05-07-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93843)

hát tedd azt. neked bizti menne...
de itt még mindig nem erről van szó.
hanem, hogy túl nagy mértékű a módosítás, és nem értem miért kell elvenni az elftől az összes vari készülit 5 tk-val.

-Hiena- 05-07-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by voli_beneth (Post 93835)
Már bocsánat, de az elf békés fajnak lett alkotva...

nem ertem miert kene egy bekes fajnak bekeben az elso helyre kerulnie egy strategiai jatekban?
marhajo lenne, napi 1x belepsz lopni, ha nem tetszik az illetonek akkor meg1x gyujtogatni v olni. 5000 koronkent jonne egy ujabb szemcsi. te lennel a csaszar es a bunkeredbol a 10 szemcsiddel szipolyoznad az alattvalokat. szep is lenne de mas elf is jelentkezne, hogy o is elso akar lenni bekes uton. ilyenkor kis paradoxon lep fol az elmeletedben. nem ?
:D

TDK 05-07-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93843)

szeretném megköszönni, hogy érdemben hozzászóltál

Cassandra 05-07-2007 21:31

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 93828)
jaaj :D
inkabb nem kepes igy tamadni!
a brutal vedelmi bonuszai erintetlenul maradtak. sot!

Hogy mi?
Olvasd légyszives újra el, amit írtam.:)

Elf vagy, elkezdenek ártózni... mit tudsz tenni, mert varigyilkolásról szó sem lehet?!
...elkezdik leölni a tolikat... mit tudsz tenni, kétszer beártod, amitöl ő csak röhög a markába, te meg várhatod, hogy legyen készültséged védővarikra!?!

Az elf kiszolgáltatott lett.

Ati 05-07-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 93844)
hát az a baj h semmire sem!:)
sőt te írod az érvekkel legkevésbé alátámasztott válaszokat!
pl: túl erős volt meg ilyenek...
miért nem mondod én vagyok az isten és így lesz akár mennyire görcsöltök és kész!
és akkor mindenki ehhez tartja magát...lesznek akik törölnek majd és nem fognak többet játszani de ugye valamilyen oknál fogva nem akarod;)
csináld vissza a HIBÁD előtti állapotot és akkor lezárhatjuk ezt a vitát!
úgy is neked lesz igazad mert most is erről van szó!
te vagy a főnök Ati ugye fiúk?:p

Szeretem a cinikusságot, mindig előrébbviszi a beszélgetéseket. ;)

Goldy 05-07-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 93847)
szeretném megköszönni, hogy érdemben hozzászóltál

kb olyan érdemben szóltam hozzá mint amilyen érdemben bármit is jelent az hogy egy fajt vki a játék szabadságára hivatkozvba olyasmire akar használni amire nem való...

pl brutál varis törpe... esetleg tolis oriás

Zsáni 05-07-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93851)
kb olyan érdemben szóltam hozzá mint amilyen érdemben bármit is jelent az hogy egy fajt vki a játék szabadságára hivatkozvba olyasmire akar használni amire nem való...

pl brutál varis törpe... esetleg tolis oriás

akkor mondjátok el, hogy mire való az elf, és győzz meg kérlek arról, hogy megéri vele játszani :)

Blacky 05-07-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 93845)
hát tedd azt. neked bizti menne...
de itt még mindig nem erről van szó.
hanem, hogy túl nagy mértékű a módosítás, és nem értem miért kell elvenni az elftől az összes vari készülit 5 tk-val.

Jelenleg A ban néztem de egyszerüen nem tudom a varikészülimet 80% nál magassabbra tornázni az ELF orimnál vagy nem rakok fel pár körig Védelmet csak fantomot azt akkor talán..De most csináltam két szövifelmérést TK kal és 100% rol lement egyböl 82% ra a dolog rá egy kanyarra meg fel kellett raknom a fantomot ami meg csak 5 körre megy ..szoval ennyi mikor leszek ujra 100% on..Mivel jelenleg még MF vagyok és kell még távoloznom is akkor mi lessz egyszer elfogy a készülim vagy ne nyissak TK-t hogy fel tudjam rakni a legfontosabb varijaimat???

All times are GMT +1. The time now is 13:05.