Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

vincent 06-12-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102570)
Ha már következtetés...
Szerinted mire lehet következtetni abból, ha egy ember megjelenik a fórumon, összesen 4 hozzászólása van, és mind a 4 a jkszt védelmezi egy jksz ellen indult topicban?
Én nem következtetek semmire, és nem is személyesekedek, mert nincs rá szükségem. Mindent elmondasz magadról te személyesen...

8 az a 4 és egyben sem védtem a JKSZ-t. Nem tehetek róla, hogy üldözési mániád van és még a zéróstartot is felhozod mint JKSZ. És még mindig nem értem miért nevezel 4 ütést földleadásnak. Ez csak gyanusítgatás semmi más.

Kutyuleee 06-12-2007 11:23

Amúgy a pontlista sztem mindenkép befér, mert azzal sehol se volt gond, a teljesre meg annyit, hogy synkel asszem irta is valahol,hogy nem frisset akar berakni, hanem több naposat esetleg több hetest... sztem az már belefér

Ati 06-12-2007 11:24

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102575)
Igazából ezt itt kérdezem meg: hogyha saját országról is tilos információ kiadása, akkor pl miért nem gond, ha az épületlisták topicba beirom az éplistám és tanácsokat kérek??? (mielött magam ellen beszélnék, én anarchos orimról raktam be infót:D)

Egy épületlistából nem derül ki, hogy az melyik országé.

Ati 06-12-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102577)
Amúgy a pontlista sztem mindenkép befér, mert azzal sehol se volt gond, a teljesre meg annyit, hogy synkel asszem irta is valahol,hogy nem frisset akar berakni, hanem több naposat esetleg több hetest... sztem az már belefér

Nagyon határeset, és mint ilyen, inkább mellőzzük. Ha valami nem mindenki számára hozzáférhető, márpedig a teljes krónika nem az, azt ne osszuk meg másokkal. Az 1/A-ban a szövetségi lista mindenki számára hozzáférhető, ezért annak bemásolása nem probléma. Sem a (faji adatoktól tisztított) pontlistáé.

Kutyuleee 06-12-2007 11:27

amúgy még ezt beraknám ide, tanulságos egy válasz volt...

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102292)
Az elöző témát nem kommentálom, mert tőled is láttam furcsaságokat az elmult 1-2hétben...:D

Quote:

Originally Posted by Jakutszk (Post 102309)
Valahogy rendeznem kellett a kintlévőségeimet, ki így, ki úgy!:p:D

Nagyon nem kommentálnám. Akik vannak G-ben tudják kiről lehet szó
De ez az a hozzáállás amit nagyon nem szeressek (diplomatikusan fogalmaztam...)

Kutyuleee 06-12-2007 11:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102580)
Nagyon határeset, és mint ilyen, inkább mellőzzük. Ha valami nem mindenki számára hozzáférhető, márpedig a teljes krónika nem az, azt ne osszuk meg másokkal. Az 1/A-ban a szövetségi lista mindenki számára hozzáférhető, ezért annak bemásolása nem probléma. Sem a (faji adatoktól tisztított) pontlistáé.

De az A-s topicban nem 1, nem 2 egyéni ütés lett bemásolva... a 0hekis ütések topicban szintén ott voltak Jericho ütései stb. Amik pl szintén teljes alapján hozzáférhetők

Synkel 06-12-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by vincent (Post 102576)
8 az a 4 és egyben sem védtem a JKSZ-t. Nem tehetek róla, hogy üldözési mániád van és még a zéróstartot is felhozod mint JKSZ. És még mindig nem értem miért nevezel 4 ütést földleadásnak. Ez csak gyanusítgatás semmi más.

vincent vincent nincs belépve
Junior Member

Belépés dátuma: 2007-06-01
Üzenet: 5
vincent letiltotta az elismertség kijelzését

Nekem ez most már 5-nek tűnik, de lehet én olvasok rosszul...

Ati 06-12-2007 11:38

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102582)
De az A-s topicban nem 1, nem 2 egyéni ütés lett bemásolva... a 0hekis ütések topicban szintén ott voltak Jericho ütései stb. Amik pl szintén teljes alapján hozzáférhetők

Nem is feltétlenül örülök ezeknek... De hogy egy külön topic nyíljon, ahol szinte csak szabályellenes beírások legyenek, no azt nem szeretném. ;)

Synkel 06-12-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by vincent (Post 102576)

Igen, üldözési mániám van...
Egy szövi megindul felfele. Bevernek egy orit 16 körre
Nem sokkal később 600 hekin jön egy földleadás, aztán 110k értéken felülről meg eltűnik 4 ori, amiből egy zérózik vissza X-be. A másik 3 bevallom nem tudom mit csinált, mert nem mentettem pontlistát:)
Ezt az egészet nem egyszer láttam már X-ben megtörténni. Pl aki tegnap leadta a földjét az része volt annak a csapatnak akik pár hónapja letakarították a topra pályázókat... És szövije volt annak aki most zérózott...

vincent 06-12-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102585)
vincent vincent nincs belépve
Junior Member

Belépés dátuma: 2007-06-01
Üzenet: 5
vincent letiltotta az elismertség kijelzését

Nekem ez most már 5-nek tűnik, de lehet én olvasok rosszul...

nem lehet
biztos
de ha megszámolod rájössz
és én itt befejeztem mert tényleg csak arra a részére válaszolsz az üzeneteimnek ahol kötekedhetsz és személyeskedhetsz. Inkább játszunk majd ott meglátjuk:D

All times are GMT +1. The time now is 14:49.