![]() |
Quote:
De maga az otletet tamogatom... vagyis mondtam mar h nekem az is megfelel ha nem torlik el a 90 napos limit-et de x kor utan tudjal fordulni... Es igazad van mert 1 havi vip az kb. 2 csomag cigi (romaniai arak szerint... ) |
Latom ha nem sir senki akkor mar nem ir mas se...otletet irtunk az A-val kapcsolatban...irjatok es szoljatok hozza...ki tamogatja es ki nem:)
Akinek van mas otlete...irja le...aki nem tamogatja az meg magyarazza is meg hogy mi miatt nem tamogatja.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne legyen akkor penzhez kotve es legyen 5k kor....de valamit csinalni kell hogy jojjenek vissza jatszani...vagy jobb ugy ha 10-15 ori jatszik csak A-ban? Gyere te 1 jobb otlettel....mit mondjak jobbat? Sokfelekeppen meglehetne oldani de jojjon mindenki otletekkel es kikell valasztani belolle a legjobbat... |
én régebben javasoltam hogy addig ameddig nem éri al a román A azt hogy min 15 top hely legyen, próbálják úgy megoldani hogy a top30% ne pontlsitához elgyen kötve, hanem földhöz, legnagyobb ori földterületének a 70% +1 hekitől menjen a top, de elég sokan lehurrogtak hogy azt is lehetetlen elérni.
|
Na tessek... meg 1 jo ok amiert erdemes hoditozni... Lemondasz a dohanyzasrol... :D:D:D:D:D:D
De igy ahogy te mondtad en is elfogadom Iris (sot nagyon komolyan gondolkodom h en is leszokok a dohanyzasrol... ;) ) Jo viccen kivul most... Tamogatom barmilyen olyan konyitest ami nem a terulethez vagy helyezeshez viszonyitja a fordulas lehetoseget... Ha nem torolik el a 90 napot akkor vip kor szamlalo sem kell, hiszen ami a 90 nap utan gyull ossze a csopiban eltoltott idonel az marbiztos mind vip kor... Valoszinu h az osszes kor az lesz nem csak a 90 nap... Profit/ Vesztesseg kerdese kedves stab.... Ha valaki megkerdi h mit jatszasz es azt valaszolja az illeto h eppen hoditozok, akkor altalaban kovetkezik az h vagyany jatek, erdemes nekifogjak? vagy esetleg mirol szol es utana jon a tanacskeres h fogjon neki vagy sem... Szerintetek a jo jatekosok kozul akik esetleg meg turheto jatekosokat tudnanak faragni a barataik korebol , hany olyan jatekos lesz aki ajanlani fogja a roman verziot? Kovekeztetesem: Igy is ugy is veszitenni fogtok mert mar megengedtettek h kialakuljon ez a helyzett... csak most mi jobb a jateknak es nektek? Melyik fog kevesebb veszteseget hozni? Az atlag rosz reklam miben az all h okes a jatek amig fel jutsz az 1/A-ba mert onnan mar vege az egesznek vagy az rosszabb h eltorolni a top koroket es ahelyett fizetett korok tegyek ki a fordulasi lehetoseget... |
Quote:
Es mennyi hekin van a legnagyobb ori? amugy szerintem 5-6k hekit kellene elerjen aki top-os akarna lenni....hat nem lenne konnyu....kellene legalabb fel ev hozza....ha nem vernek be kozben.... |
Quote:
ennek a kérdésnek a megoldása nem olyan egyszerű. vagy akár mehetne földterület 50%tól is, de a legegyszerübb a 90 nap eltörlése lenne, s ezzel esetleg elérhetnánénk azt hogy a 34 szk s oriból 15-20 visszajöjjön |
All times are GMT +1. The time now is 07:40. |