![]() |
Quote:
Elmenni meg tudod hol kell?? segítek,mert látom nem megy neked:...(óhh elmentem khmm..):rolleyes: |
Quote:
|
hmm nekem is van bakim, bár valljuk be károm nincs belőle, vagy legalábbis hanyagolhato
Anno régebben benyomhattam a szabi gombot, elfelejthettem. Aztán egyik este mondom na majd holnap reggel nekiesek az egyénnek ma inkább csicsikálok egyett:) Aztán reggel be akarok lépni és filozgatok, hogy, hogy kerültem szabira. most meg untakozhatok pár napig, pedig olyan jot csatáztam volna. bár még mindig nem jöttem rá mikor nyomhattam meg a szabi gombot, max nyaralás előtt, de annak vagy már 2 honapja |
A tekis hetem.
Ez a hét nem volt a legszerencsésebb...
-Kezdtem ott,hogy 14000 ezer tekit akartam kirakni,2400 áron,na ez felcserélődött.. -utána 4000 tekit tettem ki 2!!! arany áron,bevétel 8000 arany:D -majd tegnap 5000 teki 20664 áron... Tehát összeségében 2 adag teki a rablók martaléka,egy adag viszont elkelt,bár nem a legjobb áron:( |
Erre mondják azt ,hogy pehh!
Ja és "sok kicsi sokra megy" :D |
Mert nekem annyira megy a szintlépés.
Pont megvan a 336 top kör és gondoltam szabi nélkül arúlok ki. Kitettem mindent piacra, kivéve 2 varit, hogy tudjak távolozni, ha netán valaki ártana akarna. Elvándoról 5000 lakos, mert a lakiteki is piacon. nem foglalkoztam akkor vel, amíg egyszer csak valamilyen oknál fogva bele nem mentem a feljútás menüpontba és ott látom top30% 333 kör nem megfelelő. Mi az Isten kérdezem magamtól és akkor láttam, hogy néphiány miatt kiestem a topból. Gyorsan szabira vágtam az orit, mert nem akartam, hogy tovább csökkenjen a top körein száma. Amikor ma délután visszamentem, akkor veszem észre top30% 108 kör. Elfelejtettem, hogy mert szabin vagyok, még ugyan úgy csökennek a top körök mintha nem lennék. Így visszavásároltam mindent a maradékot vissza a piacra és újabb 10 nap várakozás. Se anyagi, se egység kárral nem járt, de baki, nagy baki. De a morálomnak mindenképp jót tett:D |
Quote:
|
Szerintem ez elmegy bakinak... :D
2007-11-12 18:06:06 Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 34202 embert nem sikerült megmenteni. [INFÓ] 2007-11-12 17:06:13 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 83.971 lovasod és 0 elited. 2007-11-12 17:06:13 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 39.511 lovasod és 0 elited. 2007-11-12 17:06:13 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 49.392 lovasod és 0 elited. :(:(:( :D:D |
Quote:
De lett belőle 600 hekid:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:18. |