![]() |
1 kocsmás orinak miért van 50 embere? a tolvajokat beállította dolgozni? sokat kell még tanulnom tőle :)
|
Quote:
|
Találtam még két gyöngyszemet, ezeket csak részletében másolnám be:
"2-3 körön belül varist keresek, lehetőleg óriást pici sereggel. " a második viszonylag hosszabb, ezért megvágtam csak azt kiemelve ami tetsszett.(az elsö rész csak azért, hogy képben legyetek helyileg): "Sziasztok, keresünk az 1A-ba egy hadi orkot v. valakit, aki fent azzá alakul. Nem baj, ha sok pénzzel lépsz fel, de ha csak a pénzhiány miatt nem akarsz jelentkezni, akkor ezen ne problémázz. ..." -itt kivágtam egy jókora részt, mert csak normál általános szöveg, majd a lényeg: "Feltétel viszont, hogy légy VIP, mert fent lenyomnak mint a bélyeget, ha csak egy napig is nincsenek fent a varázslataid. ....." hehe, jó hasonlat:) |
Quote:
másnak vélemény?:D |
Quote:
csak házzal azé úgy kényelmesebb;) |
*** (#*****)
2007-03-12 Helyezés: * Érték: 11364 üdv hoditosok kel a szövibe egy vari +egy hadi feltéel nincs élöhallot nem nálam üzibe jelenkezni a többit meg ott köszön egy nehéz olvasmány :) ki lehetne vesézni szavanként, de úgy hiszem nem illendő, ez így alkot egy egységes művet :D |
Quote:
|
***** (#******)
2007-03-14 14:27:11 Helyezés: *** Érték: **** Üdv mindenkinek! Egy tolis törpe szövetséget keres a környéken!Kevés tolival viszont 1700 elittel 250 lovassal 200 támadóval! Egynap úgy 10x-i belépéssel!Légyszi csak kb ugyan ilyen vagy nagyobb haderő mellett írjatok! Ajánlott tagok: hadis félelf, tolis óriás ...:D |
Hadis társat keresünk a szövinkbe...(ember, elf, félelf kategoriákban)
A játék feeling, nem létszükséglet jeligére kérném a gömböket a kiadóba.Mondjuk 2 körön belülről... Köszönöm Itt is alakul egy nem mindennapi felállás. :) Ugyaninnen egy nem mindennapi hirdetés: :) Titeket is bombáznak MNT ajánlatokkal? :) MNT-t nem kötök senkivel |
Ajánlott tagok: hadis félelf, tolis óriás ...:D [/quote]
OFF: Most miért minket bánt mindenki?:) ON |
All times are GMT +1. The time now is 17:10. |