Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Synkel 12-02-2006 15:31

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49256)
kis OFF: először csak innen olvastam az 1/Aról és nagyon nem akartam fellépni, azóta viszont egyre jobban tetszik;) Ha nem lett volna kötelező tuti hogy nem léptem volna fel.

Ezt próbáltam kicsit korábban elmagyarázni:) Amit itt nem egész egy éve Északékkal levágtak az nem semmi ellenpropaganda volt...:)

SLady 12-02-2006 16:19

Még nem történt semmi konkrétum ezzel kapcsolatban???
Meddig kell várni a döntésre??

Nem vagyok nagyon türelmetlen, csak egy kicsit:)
Mennék már lefelé az A-ból nagyon:D

Remedy 12-02-2006 16:21

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 49270)

Talan akkor szavazhatnal is.......

Deni 12-02-2006 16:22

Hááát.. megszületett az ötlet.. megbeszéltük.. döntés született.. majd bevezéstre került.. ez a folyamat több hónapig tartott.. nem hinném, hogy az esetleges újratárgyalás rövidebb lenne :rolleyes:

Synkel 12-02-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49277)
Hááát.. megszületett az ötlet.. megbeszéltük.. döntés született.. majd bevezéstre került.. ez a folyamat több hónapig tartott.. nem hinném, hogy az esetleges újratárgyalás rövidebb lenne :rolleyes:

Én se hiszem. Ati valahol célzott rá, hogy erre is van egypár hónapunk, főleg ha nincs előrehaladás a témában...

laci 12-02-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49273)
Talan akkor szavazhatnal is.......

Nézd meg jobban, már rég szavazott... ;)

Cece 12-02-2006 17:41

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 49270)

OFF
Hát mire teccik várni? Anno még tapadt kegyed keze az orimhoz, most meg már távcsővel is alig látom sárkányságod :D :D
Ne a szót tessék szaporítani, hanem a hekiket ;)

Arrakis 12-02-2006 18:03

Ez a szavazgatás jó ötlet, sok játszani nem tudó, vagy nem akaró, vagy nincs elég időm, de azért ide nekem a fordulás lehetőségét szajkózó egyén fogja megszavazni a számára legkönnyebb lefordulgatási javaslatot, s ezzel minden ugyanúgy fog menni, mint eddig. Kap mindenki kék számot a két kis szeméért. :(

Egyébként nem azzal van bajom, aki már kb a 4.nél jár, mert az sorozatban meg tudta csinálni, sorozatban végigment, nem egyszeri csoda volt, hanem azzal, aki megszerzi a kettest pl úgy, hogy pikulát nem csinált érte.
De aki már megszerzett valamennyit, az közdjön még jobban azért, hogy még magasabb legyen majd neki, ez is logikus.

Ha petíciót indítok azért, hogy ne kapjon mindenki érdemtelenül kis számot, s kellően sokan alaáírják, akkor következő héten megint erről a kérdésről lesz vita?

Még jobb:) , az 1. szavazásnál azok nem voltak, akik ellenezték, én arra hivatkozom, hogy a 2. - nál azok nincsenek, akik normális játékot akarnak, normális nehézséggel. Akkor ugye ez is meg lesz ismételve..

Egy vicc, ami itt folyik.. :)

Arrakis 12-02-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49241)
Ezzel az tmondod maradjon minden a régiben? De minek töltelék orit hagyni az Aban ha ugysem játszok vele és csak ott létezik... Épp emiatt vannak erődorik ott, mert játszani nem akarnak csak ott kell legyenek a másik ori miatt.

úgy őszintén.. kit zavar a töltelékorid?
Azoknak, akik esetleg vállalkoznak majd a játékra leljebb viszi a top 22% határt, s ők könnyebben tudnak majd fordulni.
Tisztára mint Szecsa, ő is csak a csoport érdekeit tartja szem előtt:D:D:D

Grabi 12-02-2006 18:41

tévedsz, ha teljesül a második, akkor a fedezési drágítás miatt sokkal nehezebb lesz tamagocsi orival a 30%-hoz eljutni, hadizni kell keményen.

All times are GMT +1. The time now is 15:00.