![]() |
Richard Bach: Hipnózis
az Illúziókat és a Sirályt is ajánlom mindenkinek tőle, meg a Földön Idegent is. |
Quote:
|
Quote:
Müller Péter Gondviselés |
Quote:
|
Quote:
nagy kedvencem nekem is! |
Szakacs Gabor
Black Sabbath, Ozzy Osbourne es a Fekete Magia |
J.R.R.Tolkien: Szilmarilok
Én hetekig verekedtem vele, de nekem nem jött be. Alig a negyedéig tudtam eljutni. Biztos jó könyv a maga műfajában, de nekem nem jött át. |
Szégyenszemre Wass Alberttől most olvastam először regényt. Az Antikrisztus és a pásztorok érdekes egy szerzemény. Ajánlom mindenkinek. Figyelem ez nem egy ifjúsági regény.
Farkas Péter Kreatúra című novella gyűjteményét azonban nem ajánlom senkinek. Értelmetlen és nehézkes, ezt annak köszönhetjük, hogy látás módja újszerű és aprólékos, de a Ponyva regényhez hasonló szétdaraboltság jellemzi. |
Margaret Weis - Borostyán és Hamvak /A Sötét Tanítvány trilógia I. része/
A lelkek háborúja véget ért Krynn világán. Mina pedig eltemette a halandóvá lett Takhisist, a Sötétség Királynőjét, s vele saját lelkének egy darabját is. A lány azonban rövidesen újt hitre tér, amikor beleszeret Chemosba, a halál jóképű, vonzó istenébe és a követőjévé válik. Margaret Weis új könyve a lelkek háborújából megismert Mina történetét folytatja Krynn legújabb időszakának, a halandók korának első éveiben |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:55. |