![]() |
Monro szerintem akkor is sokkal jobb mint pl. a Shakira :D és ezen a videón nagyon is jól néz ki :D:D:D |
Egy kis nosztalgia
|
|
Ez egy kicsit régi szám :)
|
Kárpátia - Civitas Fortissima
Tudjátok meg emberek, hogy a jövőtök felől, Ti magatok, nem pedig mások döntenek. S, hogy volt egy város, ki kezébe vette sorsát Fegyverek ordító hangján szólt az igazság. Nem hajtott fejet a nagyhatalmak előtt, Saját földjéért vitézül küzdött, Hogy mi lehetett volna, ha követőkre talál! És minden város bátran sarkára áll! Hát csak szolgáljon példaként, hirdessük tettüket! Hegyeket mozdít el a hazaszeretet. Letűnt idők beszédes tanúja, Civitas fortissima. Volt egy szép ország, Ahogy apáink álmodták, De most idegen csizmák Súlyos léptei földünk tapossák. A halál amerre kaszál, Fogy a nép, szűkül a határ, És a reggeli napfény más országok Karmai közt talál. Megtör vagy ellenáll, Csak bíztató jelre vár, S az Ipoly partján egy város népe Bátran harcba száll. Szemükben elszántság, Céljuk a szabadság, És a padlásokról előkerülnek, Az elrejtett puskák, Civil, vasutas, katona, Maroknyi lelkes hada, Bátran küzdött, s vérrel írta, Civitas fortissima. |
|
|
Piramis - Szabadnak születtem
1. Mikor tiszta fénnyel ébred fel a Nap, Szelíd szél hozza az első hangokat, Újra élednek a vágyak a szívemben, Útnak indulok, és érzem, hogy Szabadnak születtem. 2. Ahogy nézem a színek változó sorát, Ahogy magamba szívom a tájak illatát, Minden dallá változik most körülöttem, Engedj énekelnem, s érzem, hogy Szabadnak születtem. 3. Fényes szerencse csillag, Vezess minden úton, Hol céljaim egyszer meg láthatom. Fényes szerencse csillag, Ahol tüzed ragyog, Ott otthon vagyok, s szabad vagyok. |
|
|
All times are GMT +1. The time now is 22:35. |