![]() |
Quote:
|
Quote:
Ez úgy szokott lenni,hogy egy elmegy és jön helyette kettő szóval baj nem lesz az tuti:D |
Quote:
Quote:
Messze van még karácsony. |
Szekeres Csaba(Szecsa)ha már ugyis ide tévedtél
1.Szerinted lehet 4órás párbajt 400vipből? Igen/Nem 2.Szerinted én írtam azt,hogy X-ben 600hekin vagyok? Igen/Nem 3.Szerinted én adtam ki Kigyó orimról olyan infot amiből erre lehet következtetni? Igen/Nem 4.Szerinted az az 1 vip jár nekem?:P Igen/Nem 5.Szerinted pontos választ tudtál adni minden kérdésre? Igen/Nem 6.Szerinted van-e olyan kérdés amire még szükség lenne? Igen/Nem Ezt utolga írtam be: 7.Szerinted én írtam olyat,hogy szeptember 3.-án 1200on leszek? Igen/Nem (ezt amugy írtam;) 8.Szerinted én írtam olyat,hogy ott is maradok? Igen/Nem 9.Szerinted jó lenne ha 2010-ben is válaszolna rá valaki?:P Igen/Nem 10.Szerinted jó lenne a pasz válasz bevezetése is a szavazásba? Igen/Nem(/pasz) Ezeket a kérdéseket bármikor bárki megválaszolhatja:P Kiváncis vagyok mindenki véleményére |
Más is megválaszolhatja a kérdéseket;)
|
Kijaza Szecsa?
|
Még ezt azé' megmutatom, így néz ki, ha nem látszik.:p
(Megjegyzem, ha nagyon akarok így is tudok ide írni, csak nem mindig ezt látom.:p) http://img228.imageshack.us/img228/5...ed22xr6.th.jpg |
Quote:
|
Quote:
Remélem jó válaszokat löktem:D |
Quote:
Azért nem semmi betöltési ideje van ennek az oldalnak. 2 perc alatt be is jött a kép. :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:57. |