![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Javítsunk!
Megprobáltam újra:
Nincs elegendő VIP köröd a párbaj elindításához. Legalább 800 kör szükséges! Megnéztem újra a súgot "A párbaj indításának lépéseiként ki kell választani a résztvevő országok számát, meg kell határozni az országonkénti nevezési díj mértékét (mely szorozva a résztvevő országok számával legalább 400 kört ki kell, hogy adjon, 4 óránál hosszabb párbajok esetén 2 óránként 200 kört), a párbaj hosszát (1 és 24 óra közötti időtartam), valamint a párbaj kezdetét." Legyen akkor ehhez rakva Akkor legyen így Mert most nem így van Legyen olcsobb Az első 2óra az 400-ba kerül most Utána minden órára ad +200-at Nincs jól Tüntetek:D De ezt ne ugy javítsuk,mint az elfet;) |
Tehát a nagy elkapásnak az lett a vége, hogy elfedeztél a rákba?
És annak örülsz, hogy sikerült megelőznöd egy olyan orit, aminek elkopott 200 hektárja? Nem értem... |
Quote:
Ha nem megyek fel oda akkor én lettem volan rossz Csak felbirzs jönni Ott vagy már mióta nehogy már azt mond nem gyüjtöttél már milliárdokat... |
Nekem msot nagyon sok bajom van:D
Arénána helytartó 1kört kihagyott Be van rendesen állítva de most 7ora 55kor nem csinált semmit A drágakövet se adta el... Katit is elfelejt képezni |
Quote:
|
Quote:
amugy meg müködik minden Kör végén mondjuk megcsinálta a dolgokat de ha addig ellopják a drágakövem? miközben védelem alatt vaok?:P |
nem értem... de akkor minek menekül 1200 fölé, hogy ha el akar kapni??
szövije is itt ott darabokban... próbálok jóhiszeműen hozzáállni, de nem sikerül megcáfolnom korábbi állításaimat |
All times are GMT +1. The time now is 03:25. |