![]() |
Ati még mindig csak azokat az orikat veszed be akik már részt vettek korábban is a sorozaton?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezeket a pontokat hol lehet megnézni? On |
Quote:
|
Így van, a vezérlőpultban. De amikor kapsz, akkor küld róla a rendszer egy privát üzenetet is, tehát tudsz róla.
|
Nekem eddig csak 45 pontom van.. mennyi lehet P-o-o-l-nak :eek:
|
Quote:
|
Holnap párbaj! Még EGY hely kiadó! :)
|
Jó párbajt mára, én nem érek ma rá, de tényleg :)
Hajrá Tu, legyen meg az az összetett 3. hely |
Quote:
|
Quote:
Az biztos, hogy most el kell mennem, de ha másképp alakul a délután, akkor 4-től itthon leszek Ha így lenne, akkor megyek én is... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah, eldőlt, mégsem vok itthon a párbajkor
hajrá Tu, hajrá Attila, verjétek el Nazt :) |
Quote:
Valaki igazán jöhetett volna:) |
Már csak egy óra. Készüljetek. :)
|
Megteltünk. :)
|
Quote:
|
Sok sikert nektek:)
Hajrá Pool! |
Sok sikert! :)
|
Tyű, ez jó párbaj volt:)
izgi volt végig, és a végén csoda volt, hogy védtem Nazt |
a végén volt eseményem bőven:D
2009-12-06 18:00:55 Egy ártó varázslatot észleltünk, melynek forrása C (#1000002). 2009-12-06 18:00:54 Hatalmas földrengések rázzák az országodat, az emberek hangulata 4%-ot csökkent! A földrengés romba döntött 1 házat, 1 kocsmát. A varázslat alulról érkezett, 2 - 10 kör távolságból. 2009-12-06 18:00:53 Hatalmas földrengések rázzák az országodat, az emberek hangulata 1%-ot csökkent! A földrengés romba döntött 1 barakkot, 1 kórházat. A varázslat alulról érkezett, 2 - 10 kör távolságból. 2009-12-06 18:00:52 Hatalmas földrengések rázzák az országodat, az emberek hangulata 5%-ot csökkent! A földrengés romba döntött 1 barakkot, 1 kocsmát. A varázslat alulról érkezett, 2 - 10 kör távolságból. 2009-12-06 18:00:50 Hatalmas földrengések rázzák az országodat, az emberek hangulata 2%-ot csökkent! A földrengés romba döntött 1 tanyát, 1 kocsmát. A varázslat alulról érkezett, 2 - 10 kör távolságból. 2009-12-06 18:00:10 E (#1000004) országa megtámadott. A csatát megnyertétek, nem sikerült áttörni a védelmen. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 2 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 3 támadó, 3 íjász, 5 lovas és 0 elit. 2009-12-06 17:57:09 Távolbalátásod eredménye: Feléd tartó seregek: * E (#1000004) serege feléd tart, előreláthatóan 1 kör múlva érkezik meg. A sereg összetétele: 0 katona, 200 támadó, 200 íjász, 300 lovas és 0 elit. 2009-12-06 17:55:12 D (#1000003) információt akart megtudni országunkról! 2009-12-06 17:54:26 Varázslóink jelentik, hogy valakinek sikerült információkhoz jutnia országunkról. Azt sajnos nem tudták megállapítani, hogy ki volt. A varázslat fentről érkezett, 2 - 10 kör távolságból. |
|
|
Gratula a legjobb fejnek :)
Úgy tűnik nekem még gyakorolnom kell ezt a több ablakos mizériát, mert párbajon még nem megy.. így nem tudtam fokozni a lopás után :( |
Tuvalú!
mennyi varival rengettél a végén? |
Quote:
A lopás, és fokozás nekem se menne szerintem:D |
1 Attachment(s)
Összesítő mellékelve!
Újabb mozgolódás a topban: Tuvalu megelőzte Naz-t. Ez lesz vajon a végeredmény, vagy még változik? Naz még gyűjthet 2 pontot, ezzel megelőzve Tuvalut, de a 2 pont még Tuvalu előtt is nyitva, amivel biztosíthatja a harmadik helyezését. 40 pontot már senki nem tud összegyűjteni, így a második helyezett is biztosan megvan már. A következő két párbajon még a harmadik dobogós hely sorsa a nagy tét. Sok sikert hozzá mindkettőtöknek! Az utolsó forduló negyedik párbajának kiírása később várható. Vagy ma, vagy nem ma, inkább nem igérem mára. |
A 4. párbaj mikor lesz?
|
Quote:
|
Quote:
|
Valószínűleg hétvégén lesz, de még nem biztos az időpont.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem egy,meg nem kettő párbajt csináltam már, de a legutóbbi párbajaimon nem volt résztvevő, ezért nem is fogok csinálni. Viszont, ha jönnének páran, akkor csinálnék szívesen akár most is. |
Quote:
ott a 20 kör alapkatonaképzéssel, 6/10 kör speccel, építés stb elég unalmas lesz... én csinálok majd egy hosszabbat, előtte jó pár nappal meg lesz hírdetve és a téli szünetben lesz... |
Az utolsó forduló 4. párbaja vasárnap este 20 órai kezdettel kiírva.
A feltételek a szokásosak: csak a párbajsorozaton már legalább egyszer indult országokat veszek be, a párbaj a résztvevők számától függetlenül megrendezésre kerül, és a jelentkezési határidő lehetőleg szombat este. |
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |