![]() |
Quote:
|
Rukichifudo alias vityu :D
Ez meg a nevem: Rikichikata Zimotachikato |
ez tegnap jutott eszembe, elég pocsék, de azért csak ideírom, a bármibe talán belefér :)
A 22-es csapdája hódítós változatban. -Te vagy az a szemét, aki lopja a tekimet? -Nem -Köszönöm, hogy tisztáztad magad. És egy naplóbejegyzés: Ma törölték az orimat, mert Aban törlésig ütöttem valakit a hullámmal... |
"Ez is egy módja a gyerekek felvilágosítására....."
Sajna erre sem tudtam egy zöld pöttyöt adni, pedig igazán megérdemelte volna a Pali Papa a viccér:)))) De jár érte nagyon is:) |
A dadogós hypot akar venni. Zárás előtt fél perccel ér oda a boltba és ezt lihegi:
- Hip, hip... - Hurrá! - mondja a boltos és lehúzza a redőnyt. Gazsi hívja a sógorát mobiltelefonon: - Dezső, mit csinálsz? - Ganét hányok. - Há' mi a szart ettél? -Nem mindegy, hogy ... ... a nyúl fingik, vagy a fing nyúlik. ... római pápa vagy pápai roma. ... teniszpálya vagy a pénisztája. ... csiklandós sikló, vagy sikamlós csikló. ... farkasokkal táncoló, vagy táncosokkal farkaló. ... vörös szalag, vagy szőrös valag. ... alázatos egyházi atya vagy gyalázatos fegyházi gatya. |
-Egy csinos szőke nő szállást kér a motelban. Telt ház van, s csak olyan szobát kap, amelyikben már három férfi lakik, de csak egyetlen ágy van. A három férfi alkut ajánl.
- Felteszünk Önnek egy találós kérdést. Ha tud rá válaszolni, ön alszik az ágyban, de ha nem, akkor addig dugjuk magácskát, míg rá nem jön a megfejtésre. Oké? - Halljam a kérdést! - Kicsi, vörös, bozontos farkú erdei állatka. A fákon ugrál, és szereti a mogyorót... Reggel a szobapincér benyit a szobába, s azt látja, hogy két férfi félholtan fekszik az ágy mellett, a harmadik pedig döngeti a csajt veszettül és kétségbeesetten lihegi a fülébe: - MONDD MÁR KI, HOGY MÓKUS!!! - Milyen a Gyurcsán szendvics? - ??? - Két ígéret között egy lófasz. -Mi az? Kicsi, zöld és makkot eszik? - Szifilisz. Jean, hallott arról, hogy már az állatok is lövöldöznek? - Nem uram, de miért kérdezi? - Azt írja az újság, hogy agyonlőtte a menyét. |
- Apu, nagyon nehéz a kishugom. Cseréljünk! Majd viszem én a sört!
- Hogy is ne! Még elejtenéd. Hogy hívják a kínai beépitett ügynököt? - Tip Lí. Egy nagyon csinos és szép nő beül a fogorvos székébe: - Jaj, doktor úr, jobban félek a foghúzástól, mint a szüléstől! - Most szóljon, úgy állítom a széket. Ha valaki azt hiszi hogy hülye vagy, kétszer mond el mindent. Ha valaki azt hiszi hogy hülye vagy, kétszer mond el mindent. -Benyelted mint kisvakond a talajvizet. -Szétcsaplak mint fakerék a disznószart. -Az én kutyámat azért neveztem el Egyiptomnak, mert minden szobába rak egy piramist. |
Quote:
Tokajifu Nokuchikushi |
Katochikata Zukatomoari Tukutozukarinkizu
Asszem nem fogom anyakönyveztetni |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez gusztustalan. :(
|
Szerintem rendeljetek, tök jó lehet:D
|
Quote:
|
cigány bemegy a könyvtárba... kérdezi:
-puskin van? -nincs -és Lenin? -Az sincs. -Hát akko' mi van? -Kalasnyikov. -Oszt az mit írt? -Titeket, b*zdmeg!!! bocsánatot kérek mindenkitől akit sért de ezt nem szabadott kihagynom... és bocs a csúnya szavakért is. Ja és remélem nem volt még :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát erre mit mondjak? :eek: |
Quote:
1848-ban kiharcoltuk a cenzura eltörlését, most meg 160 ével később lázadunk, ha nincs cenzura. Ez van. |
Quote:
|
Quote:
|
Nyakamat esetleg?
|
Quote:
|
Akkor döntsétek el mi legyen a köret :)
|
srácok, ez a vicc topik ;)
ez meg egy vicc amit csináltok. nem érdekel a cenzúra meg semi, kicsillagoztam a kedvéért, ez van. abbahagyni :D |
ha szeretnétek igazán vicces videókat látni akkor nesze :D
hodito-druida.gportal.hu a vicces videók alatt napjaink legjobb videóit találod :P |
miért kell regisztrálni a lényeges tartalom megtekintéséhez?
|
Quote:
|
Phuúúúú cenzura vagy mia szösz?!:D:((
Hát akkor a síííp meg a jó édes síííp és a sííp meg a sííp :S |
Quote:
regisztrálni azért kell mert máshogy nem lehet. Mert szeretném tudni hogy ki nyúl az oldal tartalmához, de semmi egyéb... Semmi elkötelezettség, és full ingyenes ugyhogy emiatt ne aggódjatok ;) ha akartok akkor megnézés után törölhettek is, de nem érdemes :p |
Quote:
És hogy ne csak off legyen: - Ma alig tudtam elmenekülni a cápától - panaszolja egy tengeri hal a másiknak. - Van ellene orvosság! - mondja a másik. - Vegyél a szádba egy adag algát! - És az használ? - Attól függ, hogy milyen gyorsan menekülsz. |
Quote:
már nem kell regizni... azt a menüpontot mostmár regisztráció nélkül is el lehet érni, tehát hajrá, lessétek meg :D http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=26034651 itt a link hogy könnyebben elérhessétek a vicces videókat... |
Letargia
- Mi az abszolút letargia?
- ??? - Az, mikor van mivel, van kivel, van hol, de minek? |
Nyuszi vs. Bika
Reggel kiment a bika a dombtetőre legelni. Egész nap legelt már lassan ment lefele a nap, amikor a bika meglátott egy fehér pontot a távolban. Gondolkodott mi lehet az de nem jött rá. Ez a fehér pont kb. 2 óra múlva odaért a szeme elé. Na ki volt az?? Hát a nyuszika. A nyuszika odaszólt neki:
- Te bika menj már arrébb, mert sokáig gyalogoltam és nem akarlak még téged is kikerülni. A bika meg se szólalt, meg se moccant úgy telelegelte magát. A nyuszika azt gondolta, lehet, hogy a bika kicsit nagyot hall, megkéri mégegyszer: - Te bika légyszíves menj már arrébb, mert nem akarlak kikerülni, Tudod??? A bika meg se szólal, meg se moccan. A nyuszika azt gondolja magában: A fasz fog mostmár szarakodni!!! A nyuszika elkezd orditani a bikának: - Te bika nagyon gyorsan húzd arrébb a termetes picsádat, mert ha nem, úgy szét rúgom hogy nem tudsz ráülni!!! Érted??? A bika meg se szólal, meg se moccan. Erre a nyuszika: - Rendben bika te akartad! Egymilliótól elkezdek visszaszámolni és ha addig nem húzod el magad nagyon nagy baj lesz!!! Érted?? Egy-két óra múlva a nyuszika elér az 5-ig. 5, 4, 3, Háromnál a bika egy akkora cifrafost nyomott a nyuszikára, hogy a nyuszikának a fülecsúcsát is belepte a sz@r. A nyuszika kikászálódott a sz@rból, miközben a bika lassan elballagott. A nyuszi a bika után kiáltott: - Mivan Wazze?? Besz@rtál, hogy jön a nulla??? |
A kisfiú hazaérkezik fáradtan és éhesen az iskolából.
- Anyu, mit eszünk? - Ma, drága fiam, semmit. A gyerek a kalitkában szundikáló papagájra néz - És ha megennénk a papagájt rizzsel ? - Nincsen rizs. - És ha megsütnénk? - Nincsen gáz. - És ha a mikróban ? - Nincsen áram. - És ha kirántanád? - Olajunk sincsen. Erre a papagáj örömittasan felkiált: - Éljen Gyurcsány, éljen soká... |
All times are GMT +1. The time now is 10:06. |