![]() |
-csak eskü kell 1 kis idelg tart
...mint a közszolgáknak, vagy a minisztereknek ???? Khmmmm... szóval nem feltétel a tiszta játék??? :D ( a kisebb kegyes hazugságok megengedettek?) :) |
Quote:
Én esküszöm!:D |
xxxxxxxx (#000000)
2008-04-15 15:34:05 Helyezés: 123456 Érték:000000 Egy vari elf 10000-es kőrüli elf vagy varit keres msn nem árt vagy skeip sőtét magus osztag Most akkor mitis? |
már letölthető a skeip 2.0 ?
|
"Gnom Fold (#511012)
2008-04-16 00:02:53 Helyezés: xxx Érték: yyyxy Sziasztok torpe vari keresi szovetsegeseit.....321 hektaron...harcos szemelyiseggel....3,4 k vari 200 toli es 2500 vedo..... Varom az ajanlatokat...." Olyanról már hallottam hogy valakinek több személyisége van, de több faj...?:D:D:D |
Quote:
Hol van ebben a hirdetésben az, hogy több faja lenne? :eek: |
Quote:
|
Szerintem a harcos szem + védő kombó sokkal viccesebb.
Mert még ha íjai lennénak, aszondom oké, annak is van 2 támadópontja, lufikat meg fullra kitámadottakat nagyobb nyereséggel ver be... De a 0/4-es védőkkel micsinál... :rolleyes: :D |
a törpe varázsló is elég vicces. :) de fajt akkor is csak egyet látok. :)
|
Quote:
ezen már önmagába röhögtem:D ... azt csak utána láttam meg a védöket... XD |
hali
egy szövetségest keresönk legaláb két köre legyen tölem ha lehet (hadis legyen)(msn-van) Én még ilyet nem is láttam, pedig az az igazán jó szövi, ami nagyon közel van egymáshoz, mondjuk 0 v 1 kör már tényleg túlzás lenne:D:D:D a helyesírás sem a legjobb.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
:p |
Hosszú időre szövetségest keresek!
Elvárásaim: 1.A faj Elf vagy Törpe legyen! 2.A távolság max.8 3.Az érték min.7000 max.10500 4.Országod inkább békében fejleszd, ne háborúzz sokat és látogasd minden nap! 5.A személyiség lehet:gazdálkodó, túlélő, varázsló, vándor és kereskedő. Várom a szövetségeseket, szükségem lenne rájuk! Ma mindenbe bele kell kötnöm:D kicsit sokallom azt a 8 kört....? ha nem kell sokat háborúzni, akkor miért jó a vándor....? látogatás, mintha kórházban lenne az orija.... Amúgy egész korrekt /nincs helyesírási hiba, tagolt, könnyen áttekintehő/ sztem, de ez egy ilyen nap....:D |
Quote:
túlélő elf?:confused: varázsló törpe?:confused: |
Sajnos feloszlott a szövim uh. sürgősen új szövit keresek.Akinek kell egy varis íjj+ló felállással az jelezzen!(8k ló+íjj)
További jó hódítást! Üdv:...... Csak nekem fura??? |
Quote:
|
Quote:
Helyezés: 943 Érték: 9426 Nagy magányomban vándoroltam pusztákon hegyeken völgyeken át!Tűnődve a rég múlt titkain! Olykor eszembe ötlöttek azok a mesék melyeket még Olam bhomn főpapja mesélt nekem: Az óriások kik varázslatos erejükkel tartják a világ sarkait, az orkokról kik erejükkel meghódítják jahr'amal világát és a és a súrranó félszülöttekről kik mindent tudnak... ekkor ütötte meg fülem a magány bús sikolya és tudtam, h a szövetség jóslata, a legenda újá fog születni!! Hisz nem adom fel!! Keresem kik még élik a háborúk és és ha néha egy-egy olyan termtmény üti is fel fejét ki sanyargatja népem, elárúl!!! Tudom h az árnyak nincsenek egyedül!!! jöjj hát!! várlak Ez nekem tetszik! :) |
Quote:
:D |
Quote:
Sziasztok Hódítósók! Szeretnék a környékünkről egy hadis országot. Légy elitt-íly felosztásban,vip szükséges,légy segítőkész a társaiddal szemben. Mindegy hogy milyen fajjal vagy!!!! Jelentkezésetek várom. További jó játékot kivánok: |
Quote:
Nyelvtan: 1 :) |
Quote:
|
Érték: 4872887
Üdv!Teki író szöviben hely kiadó vipért,részletek zöldben 5/Y, először csak néztem, hogy miért kér vipet, aztán megláttam az értéket:D |
Quote:
|
Quote:
Tesztelek éppen vmit és regeltem néhány orit....:) |
hali varist és tolist keresünk előny a ló/íj felállás...
üdvözlettel:**** Elég érdekes...Mostmár a varisok, meg a tolisok is íjj/lóban fognak szaladgálni. Elég furán hangzik: Beütött az ellen tolisa XDXD :D |
Quote:
amúgy meg, normális szövivel megoldható, hogy a ti tolisotok beüssön:D mondjuk az már gonosz dolog:p |
vérprofi gamer hirdetése (#00006)
2008-04-22 06:29:57 Helyezés: 126 Érték: 28229 Szervusz N :) Keresnénk két önkéntes kamikazét, kik hasonló anyagi helyzettel rendelkeznek, mint mi. Bank acc: -1,15 db arany. Pénzünk kanyi, agydaganat ready, várunk mindenkit, aki legalább 3-4szer benéz havonta, és szereti az almás palacsintát. :) Felállás pónilovas, fordítottnyeregben ülő huszárok, de akinek hintalova van, az is megfelel. Szeretettel várunk minden érdeklődőt :)) Seldon |
szerintem tök aranyos :)
|
"!Szasztok!
1 óriás hadis mellé és 1 élöhalott hadis mellé keresünk 1 varázslót és 1 tolvajt!de a legfontosabb ami kellenne 1 varázsló lenne!!!! Válasszatok minket nem fogjátok meg bánni! Majd küldjetek nekem 1 üzenetet és ha az van benne hogy csatlakozni szeretnék akkor vissza küldöm neked a kapitánynak a sorszámát és küldjetek akkor neki ajánlatot!" Hány éves a kapitány?:) |
Quote:
|
"Gnóm birit keres!"
tessék? :eek: |
Quote:
|
"van a szovetsegben hely,aki akar johet
csak ne elohalott minden katonabol 25%-ot kell adnia, zsakmanybol max.20%-ot kerhet" Ilyen megkötéseket se láttam még. :):):) |
A kis zsarnok :D
|
0000000 (#zzzzzzzzz)
2008-04-23 15:01:33 Helyezés: xxx Érték: xxxxxxxx Üdv! Szövit akarok, hogy mindenki boldog legyen! Aki eseleg netalántán úgy érzi, hogy ártani tud nekem, vagy ilyesmi, nah akkor az ők jelentkezését várom. Jöhet a izé, az a zombi is halott lovasok meg a hasonlók. Szóval a hódító szerintem csak egy játék, bár mondjuk a hajók hiányoznak mert azok voltak a középkorban bár az óriásoknak nemtom, de a lényeg, hogy csak ennyi a feltétel, legyél ügyes vagy egoista, éshát NE vedd komolyan nagyon a játékot, egyszer úgyis szintet kell lépni :) Ja félelf tolivagyok, ha megfelel. Szeretnék mindenkinek napfényt küldeni, szárazság vagy milyen néven fut, de sajna nincs annyi rúna a játékban :( Mindegy legyen mindenkinek szép játékot! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:55. |