![]() |
Quote:
De oda eddig senki se kivánt jönni;) Ja és párbajban az is egy taktika,hogy varizni én pl normál játék háborujában is varizom:DÉs nem egyedül vaok vele;) Ja és hogyan is nyerek meg egy 4-5orás párbajt csak varizva?:)Ütnöm is muszály és szoktam is;) |
Quote:
vagy reggel érek rá(de korán ám:D) vagy amikor irom:Dpl tanítási napokon délután (akkor nincs itthol a teso és néha be lehet vállalni egy kis nemtanulást:P) |
Quote:
Harcosok én mennék veled párbajozni hétvégén, mikor nem dolgozom, meg is szervezem, ha igény van rá. Csak az a gond, hogy tiszta párbajt szerveznék akkor már, de én nem tudom kiszűrni ki hány országgal játszik... Néha nem értem mit akarsz írni légyszi olvasd át mielött elküldöd... ;) |
akkor ismételd meg mégegyszer pls nem akarom átnyálazni az egészet..
Hogy hol lehet megtalálni téged. Na nem mondod hogy a normál csopiba is szoktál varizni:) Hu nekem ez új:P:D Fentebb arra gondoltam, hogy az állandó varizást és tolizást az ellen gyengítésére használod, ne fejlödjön az illető, onnan már egyszerübb beütni, de ezt már valaki részletezte.. |
Quote:
lehet kis pista jelentkezik a saját orijával de nagy mari csinálja azt oriját... Javíts ki Ati ha tévedek de párbajban még ez is szabályos;) Hétvégén max korán reggel tudnák szerintem párbajozni veled... |
Quote:
|
Quote:
Tilos lenne ez a dolog amit csinálok?:)Ja és a nagy kiismerhető taktikám ellen mégse tudott senki olyat cisnálni,hogy azt 10-böl akár 6x alázza:P(azért 6 mert akkor már az jobb taktika:P) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ja és most pénteken egész nap gépnél leszek de ez még csak 99%;) |
Quote:
Quote:
Mellesleg Harcosok, en felkelek Neked hajnali 3kor is egy parbaj kedveert, sooot, meg is szervezem, ha ezen mulik. Csak legyel ott. |
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |