Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

Ati 10-14-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267308)
Lehet megfogom keresni, hát ha le lehet valahonnan tölteni :) jó sok sorozatot megélt a sorozat úgy látom. Nekem annó a mozifilm nagyon tetszett :)

Az jó volt, még videókazettán van meg nekem. :) A sorozatban más szereplők vannak, de egy idő után nem zavaró, megszokni őket hamar.

Hex 10-14-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267309)
Az jó volt, még videókazettán van meg nekem. :) A sorozatban más szereplők vannak, de egy idő után nem zavaró, megszokni őket hamar.

Macgyvert nem volt nehéz megszokni :D

Kutyuleee 10-14-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267304)
Ezt lehet tudni valamiből (volt rá utalás), vagy csak számolod, és szerinted elfogytak? Nekem nem rémlik olyan rész, ahol sajnálkoztak volna azon, hogy nincs több komp. Lehet, hogy csak elkerülte az írók figyelmét valami régi ráutalás?

Igen konkrétan elhangzott az első évadban több résznél is, pl amikor kirakták őket a bolygóra.

Ati 10-14-2010 20:21

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 267311)
Igen konkrétan elhangzott az első évadban több résznél is, pl amikor kirakták őket a bolygóra.

Hmm, ez bennem nem maradt meg. Ezek szerint akkor elfogyott minden kompjuk. :)

Kutyuleee 10-14-2010 20:35

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267308)
Lehet megfogom keresni, hát ha le lehet valahonnan tölteni :) jó sok sorozatot megélt a sorozat úgy látom. Nekem annó a mozifilm nagyon tetszett :)

a 8.évad 2.része után kezdődik egész pontosan az Atlantisz:) (ugye ott még Wier van a cskp-n vezérnek):D
mielött azt hinnétek hogy fejből fújom az összes részt, éppen ma láttam a 8x02-öt tv-ben és ott nevezik ki O'neill-t és búcsúzik Wier a végén:)

Ati 10-14-2010 20:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 267313)
a 8.évad 2.része után kezdődik egész pontosan az Atlantisz:) (ugye ott még Wier van a cskp-n vezérnek):D

Jól emlékszem, hogy volt valami film is, ahova beraktak valami szőke csajt, mint Wier?

Valezius 10-14-2010 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267307)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Ebben a sorrendben. :)

Ha a melléksorozatait is nézni akarod (Atlantisz), akkor azt a megfelelő időben kapcsold be a folyamatba, mert az nem utána játszódik, hanem vele egyidőben. Most meg nem mondom pontosan, hogy melyik évadtól kapcsolódott be, imdb.com-on a dátumokat össze tudod vetni.

A Universe maradhat a végére, az uzána játszódik.

Igen, az 1. évadon kívül nem naygon lehet máshol kezdeni :)

A 7. évad záró része az Atlantisz előzménye.
Sok átfedés nincs nyugodtan lehet előbb csak a CSK-t nézni, vagy akár fordítva is szerintem.

Valezius 10-14-2010 20:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267314)
Jól emlékszem, hogy volt valami film is, ahova beraktak valami szőke csajt, mint Wier?

Az volt a 7. évadot záró duplaepizód: Elveszett város

Ati 10-14-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 267315)
Sok átfedés nincs nyugodtan lehet előbb csak a CSK-t nézni, vagy akár fordítva is szerintem.

A szereplők egyikből átmászkálnak a másikba, de még a komoly történésekben is vannak egyezések.

Mindegyik nézhető önmagában, de egymás után nézve sok értelmetlen dologgal fogsz találkozni, ami csak azért tűnik értelmetlennek, mert már rég tudod a kimenetét a másik sorozatból.

Az élvezhető történeti szál érdekében én azt javaslom, hogy egyszerre nézd azokat, amik egyszerre valók. (Az eredeti vetítés ideje alapján össze tudod fésülni a helyes sorrendet.)

Kutyuleee 10-14-2010 20:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 267316)
Az volt a 7. évadot záró duplaepizód: Elveszett város

és az új szerepel a 8.évad nyitó duplaepizódjában:) és ott mondja hogy elválalta atlantiszt:D

All times are GMT +1. The time now is 17:09.