![]() |
Quote:
Ha valaki a 2B-ből akar fordulni akkor ma is KELL játszania az 1A-ban, különben nem fordul sehová. Innentől kezdve már senkit nem izgat, hogy ugyanazon fazon éppen melyik orijával JÁTSZIK az 1A-ban! Egyáltalán nem érdekel senkit, hogy a rendszer nem segíti az 1A-ból való lefordulást végeredményben az 1A a normál csopik végállomása és teljesen természetes, hogy a cél az, hogy minél többen maradjanak ott és JÁTSZANAK. |
Quote:
Ezen talán segíthetne, ha az 1A létszáma állandóan emelkedne, de nem emelkedik. Az is segítene, ha minél nagyobb lenne az ori, annál nehezebbek lennének a feltételek, de ez is inkább fordítva van. |
Quote:
Mitől lenne állandó a top30%? Akkor lesz állandó ha nem küzd érte senki, hogy bekerüljön. Ha mindenki érdekelt abban,hogy odaérjen az csak színesíti majd a játékot sztem. Az meg,hogy nem lesz könnyű új 1A-sként bekerülni az természetes. Másnak sem volt könnyű, olyanoknak sem akiknek nincs kékszámuk egyáltalán. Amíg ő azon melózott,hogy felérjen más esetleg "szinte ingyen" akár 1A tapasztalat nélkül szerzett magának 4-5 személyiséget vagy többet. Küzdjön csak meg mindenki egyformán a kék számokért ez a véleményem és ehhez teljesen jónak tűnik az a szabályozás amire reagáltam feljebb. |
Quote:
A max területek növekedésével lassan lehet, hogy nem árt majd az 1000 hektárig emelkedő felfedezési költségeket emelni 1000 hektár fölé. |
Quote:
|
1000 hektáros limit? :eek:
Ez fura... épp most számoltam ki, hogy nekem 1500 hekiig nőtt a felfedezés emberigénye, és azóta áll. Ez hiba, mármint az, hogy egyáltalán megáll valahol a növekedés, így ugyanis a korlátig az egy képzésből felfedezhető mennyiség az ori területével fordítottan, a fölött pedig egyenesen arányos! Ez így egyértelműen támogatja a nagyobb orikat a kisebbekkel szemben. Sokkal jobb lenne az abszolút eredeti javaslatom, ami szerint a felfedezés emberigénye egyenes arányban van az ország méretével! Ekkor mérettől függetlenül az egy képzésből beeső katonákkal felfedezhető terület csak az ország felépítésétől függ.
|
Aktuális téma: 1/A - 2/B
|
Quote:
Bocs, Ati, csak épp most botlottam bele a témába, és itt is most lett felvetve! :) |
Quote:
Mindenesetre egy kevés 1A-s tapasztalattal a hátam mögött ugy gondolom, hogy aki az 1A-ba top30% fölé megy az azért naponta többször is foglalkozik az országával. |
Quote:
Ezért azt gondolom, hogy ezentúl szinte csak a 2B.ből lesz fordulás és az 1A top 30% alja még gyorsabban fog emelkedni. |
All times are GMT +1. The time now is 06:02. |