![]() |
Bár nem a fajivarihoz kötődik, de akkor is ide írom, mert törpés rendesen:)
Az ipari tekinek nagy értelme nem van, szegény törpincs mégis 40%-ot tarthat belőle. Akkor már miért nem bányásztekije lehet ennyi, annak legalább értelme is lenne? |
Quote:
Teljesen felesleges az ipari teki 40%-a. De még a 30%-a is értelmetlen. :( |
Quote:
|
Akárhogyis működik az autovédelem, ha a többi esetben nem játssza ki mindenki, akkor miért játszaná ki a tekik esetén több játékos? Kb ugyanakkora előnyt lehet szerezni vari és toligyilok védelmével is...
|
Quote:
ez lenne a tolvaj-pajzs (nem, nem tükör, pajzs), és úgy működik, hogy feltétele után csak a törpe tolvajainak X-szeresénél több tolvajjal rendelkező támadó jár sikerrel. ez pontosan azt eredményezi, hogy csak az igazi tolisok tudják a törpét bántani, nem minden jött-ment. ez pontosan elegendő lenne; nem lenne sérthetetlen a törpe - de nem is lenne átjáróház mint most -, míg aki ebből él (mármint a tolvajlásból) annak az érdekei sem sérülnének. ja, és végre lenne értelmes faji varija a törpének. az X-et pedig a fentieknek megfelelően kell belőni, azaz úgy hogy a jobb tolvajok azért ne maradjanak hoppon. mivel egyszer voltam csak tolvaj, az is régen volt, meg jól sem csináltam, így az X-re csak tippelni tudok egy 3-ast. |
Quote:
|
Quote:
a másik javaslatról alkotott véleményed meg talán indokolhatnád. például ha elolvastad volna, akkor nem mondanád azt hogy a varázslat toli biztos fajt csinálna a törpéből, hiszen legalább háromszor leírtam előző postomban, hogy a tolis országoktól nem védené meg. |
a törpit most is csak a tolik lopják át, rég láttam olyan törpit aki nem tart legalább 10% kocsmát
|
Másik
Tolvajok ellen szerintem sem kéne jobban bevédeni a törpöt.
Egy javaslatom egyszer már volt, most itt jönne egy másik remélem nem ismétlés. Olyan varázslatra gondoltam, ami a bányák és/vagy a kovácsok termelését mégjobban megdobná, "ha lúd, legyen kövér" :) alapon. Lopják csak a tekit, vissza fog jönni az ára. Légyszi, ne ugasson le senki, ez csak olyan brainstorming... :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:44. |