![]() |
Quote:
Rendeltetésszerű használat mellett ugyanis nem lehet: eladod, ott a pénz, nem lehet 4,2 milliárdnál többed. |
Quote:
A piacra meg amúgy kár kitérni, mert az is vagy 128 milliószor végig lett rágva. Szerintem amúgy totál tönkreteszi a játékot a sok pénz, de ez nem ehhez a témához tartozik, szóval el is hallgatok. :) Más ötletet eddig nem láttam, mint a 100%-ig való elmenést. Ez tűnik a legjobbnak. Már nem is tudom ki vetette fel, de érdemes lehet tovább gondolni. Pl. csak akkor menne el lakos, hogyha az ország feljebb van, mint a csoport maximum hektárjának az értéke. Ez akkor hasonló lenne mint a max heki fölött lévő szabis országok. |
Quote:
Nagyon egyszerű megoldások lehetnének, csakhát az önös érdekek ugye azt diktálják, hogy ezek már a javaslat fázisában el legyenek fojtva, lásd népesség nulla értéke. |
Quote:
(tudom hogy nem csak elfelejtettél belegondolni hogy normálban is vannak ilyen orik) neharagudj de egy nagyobb extrémebb orit 4yardbol az életbe nem veszel tele és akkor még nem is fokoztál bele és hozzateszem a sok fos elf miatt kénytelen vagy extrém orit épiteni ha nem akarsz ugy fullra kimenni torony nélkul hogy hazakiserjenek 5*pár k elf pacival nomeg ha már kényszerbol olyan orit épitessz hogy a játékot rendeltetésszeruen használhasd (utogethess elfeket is) akkor nehogymár elmenjenek a befokozott lakosaid és orimérettol fuggoen akár tobbszázezer lefokozott katid(lakos) elmenjen és tobbmilliárd károd legyen abbol hogy 2-3szor leszabiztál |
Quote:
De talán az tényleg nem lenne szerencsés. Fokozást, stb. mind kiszedné... Talán ideális lenne, ha a szint maxhekije*45 felett nem számítódna be az ember az értékbe... |
van amugy egy otletem
nemtom hogy az szk orik láthatosága miatt lett e bevezetve hogy a vip orik nem esnek ki mélyre ebben a kérdésben ati tudna nyilatkozni de ha minden inaktiv ori kiesne mélyszabira (vipesek is ) és ha csak korváltások kozott belépne valaki utána visszakerulne mélyre ha nem volt bent minimum 12 kort akkor ezek a kékszivató orik eltunnének vagy a 12 kor alatt amit havonta kénytelen lenne játékban tolteni hogy ne essen ki mélyre le lehetne verni a csudába ezzel igy senki nem lenne foloslegesen megszivatva vagy van a másik amit korábban már támogattam hogy 100% foglalkoztatotságig csokkenjen le szabi alatt is a lakos |
Quote:
de amúgy nekem valami ilyesmi megoldás is megfelelő lenne |
Quote:
Ha csak simán kiesnek, az se ér semmit, mert belép hetente, majd vissza szabi, ugyanott vagyunk, mint most, csak módosítottunk valamit -- feleslegesen. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:45. |