Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Redback 06-18-2010 21:35

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 256385)
Nagyon helyes! De ne csak a nyáron, mert annak sok haszna nincs.

Nem akarok fúdehúdeizmos lenni, csak egy kevés tömeget növelni, aztán utána jön a nehezebb dolog, a szálkásítás :S Nemtudom, hogy fogom tudni betartani az étrendet :D:D

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256386)
Ha ajánlhatok valamit: vörös és fehér bort öntsetek bele, ne rövidet, mert az meg fog ártani! :)

Azon gondolkoztunk, hogy 1-2 cl rövidet öntünk bele, de az még mindig 6 feles, az sok :D szóval parasztokba szerintem bor lesz, többibe 1-2 cent rövid :)

Dragi 06-19-2010 00:14

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256389)
Azon gondolkoztunk, hogy 1-2 cl rövidet öntünk bele, de az még mindig 6 feles, az sok :D szóval parasztokba szerintem bor lesz, többibe 1-2 cent rövid :)

abból meg hányás lesz ha így keveritek

Xeper 06-19-2010 09:57

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 256397)
abból meg hányás lesz ha így keveritek

Hacsak nem pl 16 résztvevős, egyenes kieséses bajnokságot szerveznek, az ellenfél minden bábujának leütése (1,6dl tömény+1,6dl bor) sem árthat meg komolyabban.

Remedy 06-19-2010 11:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256373)
Sakkosoktól kérdezném elsősorban:
A holnapi kerti partyra sikerült szerezni egy olyan sakkot, amiben a figurák/bábuk kis poharak. Első kérdés, hogy büntetéses vagy jutalmazásos alapon isszuk meg a pohár tartalmát? tehát mikor leütik egy bábum, akkor a saját bábumat iszom meg, vagy leütöm az ellenfél bábuját és azt iszom meg?

En mar jatszottattam ilyet, igaz, ott 4-en voltuk, es fejenkent 3 meccset kellett jatszani. Termeszetesen azt iszod meg, amit leutsz. Ezaltan ha jol jatszol, sokat iszol, igy esetleg lesz eselye a tobbieknek is.

Nalunk a vilagos/sotet gyalogokban feher illetve vorosbor volt. Feher tisztekben talan vodka, sotetekben meg sotetebb hubertus. (bar a hazipalesz/unikum(esetleg porto rico) kombot is szivesen kiprobalnam...) :) Legtobb a vezerben es kiralyban, kevesebb a bastyakban, es legkevesebb a konnyutisztekben. Kiralyt akkor ittad meg, ha mattot adtal. :)

Ezenkivul mindenki belatasa szerint sorozhetett. :)

(bar nalunk a vezerben/kiralyban siman volt egy feles, igy egy vezeraldozat uj tavlatokat nyitott az esetleg alkoholt annyira nem biro ellenfelben... :D)

Ja, es mi is volt meg... Ha gyalogot vittunk be, azt mi ittuk meg, aztan vezert vettunk fel, es azt feltoltottuk roviddel...

Ha tul keveset ivott a haver, en meg sokkal jobb voltam, neha szivessegbol bealdoztam 1-2 tisztet, hogy ihasson... :D

Redback 06-19-2010 11:26

Érdekes lesz mindenkép... :D:D

Padlócsempe 06-20-2010 12:32

Pont hozzá akartam szólni az elfogadható neves témához.p

Redback 06-20-2010 12:34

Akkor nem...

Ati 06-20-2010 12:37

Az országnévvel problémák vannak, de úgy látom az értő olvasással is, mert a játékon kívüli szövetséget azt simán szervezitek... Gratulálok. Nem fog senki csodálkozni, ha anarchban köt ki, ugye?

Ati 06-20-2010 12:38

Jah, kb 5 percet adok a szabálytalanság megszüntetésére, utána jön az anarch. Sorry, de ez már túlmegy minden határon. Óra indul.

Ati 06-20-2010 12:45

Letelt az 5 perc, nézzük, hoyg továbbra is fennáll-e még a súlyos szabályszegés...

All times are GMT +1. The time now is 14:25.