![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D :D :D :D :D |
Kalló Viktor: oks látom
Kalló Viktor: nem hívott be szövihelpet xy(#) :D grabipeti: jahogy az egy szövi? :) Kalló Viktor: jah grabipeti: azért üsd be 4* :) Kalló Viktor: fel van mérve néz meg Kalló Viktor: akkor már mért nem ötször?:) grabipeti: mert gom vagy :) Kalló Viktor: (blush) grabipeti: esetleg...:) Kalló Viktor: júúúúúúúúúúújjjjjj :D Kalló Viktor: ez súlyos volt :D grabipeti: nem para nem tudni milyen az orid :) grabipeti: bocsi de ez kikerül külsőre Kalló Viktor: az télleg nem para hogy nem tudod ;) Kalló Viktor: hehe, nyugodtan tedd ki Stevevel való beszélgetés :) |
Teeeeeeee:D
mondjuk jogos:) grabipeti: stimmel :) grabipeti: 5 sereggel tudsz menni egy *****ra ha érdekel És azért hát a szövim se áll a helyzet magaslatán:D |
a tied gázosabb szerintem :)
|
Quote:
|
XY (#xxxx)
Lekophatsz a tekimről mert kapsz a pofádra, nézzél teljeset. --------- :)))))))) Ráadásul angolban írta :)))))) ---- Közben írt még 1 levelet: Jó volna ha nem lopnád el rohadt drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. ---- (Ati ne gyaluld ki pls... had váltsa be az ígéretét :D) |
Go up to the 1/A, and there kill u the others...
There will be a majer, not here by the newbees! See u, Kisbér Ezt írtam neki, majd meglátjuk mit válaszol :D (aki nem tud angolul, valami ilyesmit akartam írni neki (nem tudom mennyire jó nyelvtanilag): Menj fel az 1/A-ba, és ott öld a többieket... Ott legyél májer, ne itt a kezdők között! Üdv, Kisbér) |
Néhány mazsola:
Hagy abba lopkodást mert olyan mélyre ütlek, hogy kesonbetegséget kapsz! Olyan vagy mint a cigánylova ami neki ment a falnak, csak azon filozók, hogy olyan vak vagy olyan bátor? Csak ezért nem támadlak be mert olyan lent vagy, hogy éhenhal a seregem mire odaér! |
All times are GMT +1. The time now is 19:46. |