Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

stivi 05-04-2009 11:31

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210293)
És még ez sem igaz...Macerás, de ki lehet deríteni, hogy ki volt az ;)

Tényleg mennyire igazad van…. ki gondolta volna, hogy a szövi tolisa végignézi a pont listából, hogy kire tud menni kapunyitás nélkül. És ha tud menni, akkor az nyitotta a kaput.
Az már biztos másodlagos kérdés,hogy az a kapu azé e, aki ártott a szövinek vagy esetleg a sok ingyen nyersanyagra vágyó sokaság egyikéé aki elvit 3 öl fát, mert 99% hogy egy hullára 4-5 kapunál több is van nyitva szinte mindig.

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 210294)
Orkkal ha mfvagy, felsőbb szinteken tudsz infózni?esetleg a szövis orkokat, megy egykocsmás óriást ha találsz találomra, őket tudod, meg a hullát.Orkkal is sokszor vakon kell kimenni ha mf vagy, kivéve ha jut készüli teljesre :)

Nem az ork a téma, szerintem. Te írtad, hogy az a lényeg hogy a hulla szövibe jól játszható legyen.

De részemről lezárva várom a fejlesztések.
Aztán vagy megint ingyen föld lesz a hulla vagy nem:D

Redback 05-04-2009 11:34

Quote:

Originally Posted by stivi (Post 210296)
...Nem az ork a téma, szerintem. Te írtad, hogy az a lényeg hogy a hulla szövibe jól játszható legyen...

Csak felhoztam egy példát arra, hogy attól hogy egy faj nem jó MFnek, még jó faj lehet :)

Padlócsempe 05-04-2009 17:35

Quote:

Originally Posted by stivi (Post 210292)
Hát ez rendben van, akkor aki hullát választ az csak szöviben játsszon szerinted??

Igen. Ahogy 4-es szinttől felfele az ember, a fél-elf, az ork és a törpe is csak szöviben játszható.
4-es és 5-ös szinten pedig mf-ként is nagyon jól elboldogulna az élőhalott a felvázolt módosításokkal.

Hani 05-08-2009 19:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210192)
Nem cél überfaj létrehozása. Ha nem tud varázsolni, akkor nem tud varázsolni. Ezt ne kompenzáljuk azzal, hogy ezentúl varázslás nélkül az összes varázslatot automatikusan megkapja.

Ne is legyen überfaj, és ha varázsolni nem is tud, de számolni csak-csak. Ha támad v védekezik és valamilyen módon kapcsolatba kerül az ellennel csak meg tud különböztetni egy orkot egy törptől, egy íjászt egy lovastól, és meg is tudja számolni azokat. Ilyen formában egy lebutított gömböt csak kaphatna, nemde?

De eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha a hulla 100%osan kitámadna, akkor ha valaki beütné amíg teljesen üres akkor 10x-20x- vagy 10000000000x -es bacit kapna. Lehet már nem lenne annyira vicces ha pl 1000-2000 kör bacit kapna valaki. - csak eljátszottam a gondolattal :) -

vityu 05-08-2009 19:59

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 210830)
Ne is legyen überfaj, és ha varázsolni nem is tud, de számolni csak-csak. Ha támad v védekezik és valamilyen módon kapcsolatba kerül az ellennel csak meg tud különböztetni egy orkot egy törptől, egy íjászt egy lovastól, és meg is tudja számolni azokat. Ilyen formában egy lebutított gömböt csak kaphatna, nemde?

De eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha a hulla 100%osan kitámadna, akkor ha valaki beütné amíg teljesen üres akkor 10x-20x- vagy 10000000000x -es bacit kapna. Lehet már nem lenne annyira vicces ha pl 1000-2000 kör bacit kapna valaki. - csak eljátszottam a gondolattal :) -

Ezzel a gondolattal már előtted a fél külső fórum eljátszadozott.

Hani 05-08-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210832)
Ezzel a gondolattal már előtted a fél külső fórum eljátszadozott.

Ilyen játékos népség ez ;)

RicsiPi 05-14-2009 20:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 210288)
Már nagyon sokszor elmondtuk, hogy a hullának nem ifnormációt kell szereznie, hanem képesnek kell lenni arra, hogy szöviben jól, értelmesen játsszon, mert akkor a szövik megszerik neki az infót.

A fejlesztésekkel MF-ként is boldogulnia kell egy hullának.
Ha rendesen tud majd támadni, akkor páran elgondolkoznak majd hogy bevegyék őket a szövibe. Nem minden faj allergiás a tolikra...

vityu 05-15-2009 14:13

Quote:

Originally Posted by RicsiPi (Post 211442)
A fejlesztésekkel MF-ként is boldogulnia kell egy hullának.
Ha rendesen tud majd támadni, akkor páran elgondolkoznak majd hogy bevegyék őket a szövibe. Nem minden faj allergiás a tolikra...

A hulla az pont az, ami nem igazán boldogul mf-ként az információhiány miatt, éppen ezért azt kellene elérni, hogy szövetségbe legyen jó.

Betelgeuse 05-15-2009 15:20

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 210830)

5% kórházzal így is 7 kör míg meggyógyulsz. Senki se ütne hullát főleg nagy hekin.

RicsiPi 05-15-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 211468)
A hulla az pont az, ami nem igazán boldogul mf-ként az információhiány miatt, éppen ezért azt kellene elérni, hogy szövetségbe legyen jó.

Én egy kicsit másképp látom a helyzetet. Ha kap valamilyen támadáserősítést, akkor simán tud támadni vakon, mással úgysem kell foglalkoznia. Arra gondolok, hogy tolival+varival sokat nem tudnak neki ártani.
Persze ha szöviben is jó lenne az csak előny!

All times are GMT +1. The time now is 05:24.