![]() |
Quote:
És pontosan tudom hyog kell olyan országot csinálni, amiben 24-48 óra alatt minden benne van, ami csak kell egy egész szint teljesítéséhez. De hogy szó nélkül kerülön ez az ország 5-6-7-8-9-10 k hektárra, az kemény. Ha pedig nincs csalás, akkor nem értem, hogy miért van sok ilyen ország 5/Y csoportan?!?! Szóval nem egészen értem, mire akartál rávilágítani, hogy olvasgassak a tratégiák topicokban. Én igenis szeretek multizni. Csak belém szorult annyi, hogy egyből 5/Y-ba regisztrálom magam. Nem az X-be, meg a W-be meg az S-be meg a haddnesoroljam... Nem emlékszem, hogy sokezer hektáros országomat valaha is kidobták volna bármilyen 5. szintről csalásért. Azért van ez, mert annak ellenére, hogy tudom hogy kell olyan országot csinálni, sose volt olyan országom. |
Quote:
|
Quote:
Nem, az nem racionális, hogy pont kifogott egy gnóm tekiírót kulcs nélkül. Az sem valószerű, hogy egy kétnapos ori minden pénztét nyersanyagra költi, amit aztán kirak az ár százszorosáért, mondván hátha valakik épp most utalnak. Az utalás pedig, hogy ha nem szövetségen belül történik, bár lekövethetetlen, de nem szabályos. |
Quote:
Egy évnyi vipért kitanítalak egye fene, jóhangulatomba találtál:) |
Quote:
Ps: a tekiiros lelopos megoldasod nem muxik, egyszeruen nincs annyi tekije, hogy normalis adagot lopjon :) Ps2: en ugy tudom, hogy minden piaci manover szabalyos, mivel szabad piac van. |
Quote:
Játékon kívüli összebeszélés szükséges hozzá, maga a vásárlás szabályos, csak az infó megszerzése nem, legalábbis elviekben :p |
Quote:
|
Quote:
Neked is csak most jutott eszedbe :D:D:D De legalább ez a lehetőség kizárva... Tehát vagy piac, vagy karaván, bár ez utóbbi egy mf esetében elég necces :p Szóval ott tartunk, hogy az ori mindenét nyersibe fekteti, amit kitesz horror áron, hátha valakinek az ő százezer agyagja kell 40k-es áron :p |
Quote:
ha nem szöviként utalsz a piacon, már hagy kivánni valót, de bizonyithatatlan (hiszen akár a szövid is lehetett figyelmetlen, és csak egy idegen kapta el az utalást:D) |
Quote:
"Ha megkötöttél egy szövetségi kapcsolatot egy másik országgal, azt 72 körig semmiképp nem bonthatod fel." |
All times are GMT +1. The time now is 17:22. |