![]() |
Mi az: fehér, és megzavar evés közben?
Lavina. |
Quote:
|
Harom szoke no klettersteigezik a viaferratan. Masznak folfele, egyszer csak elfogy a drot. Nezegetnek folfele: hat, nagyon meredek a szikla.
Arra jar egy gyik, koronaval a fejen: -Ha megcsokoltok, teljestiem mindegyikotok egy kivansagat! Megtortenik az aktus, a gyik elegans mozdulattal letorli a nyalat a a pofajarol, es varja a kivansagokat. Mondja az elso szoke: -Kerek egy szep piros bakancsot, azzal biztosan ki tudok maszni innen! Megkapja, felveszi, maszni kezd, leesik, kampec. Mondja a masodik: -Kerek egy szep piros maszocipot, azzal biztosan ki tudok maszni innen! Megkapja, felveszi, maszni kezd, leesik, kampec. Mondja a harmadik: -Nekem mar ugyis mindegy, de mielott meghalok, szeretnek valami ujat kiprobalni, mondjuk a voros hajat! Megkapja, megrazza a fejet (a szeme sarkabol oldalvast eszrevesz valamit): -JE, EGY HID!!! |
Ket maszo maszik az XY hegysegben, az egyik leesik. A masik utanakialt:
-Jol vagy? -Igeeeen! -Nem tort el semmid? -Neeeeem! -Megutotted magad? -Neeeeem! -Es hol vagy? -Meg a levegobeeeeeeeeen!!! |
- Gazsi! Gondolj egy számra!
- Megván. - Felezd meg! - Megván. - Most oszd el néggyel! - Megván. - Na mi jött ki? - Sön. - Te Dodó! Melyik számra gondoltál? - Ájkengetnó szatiszfeksön. |
Megérkezik a cowboy a városba, megáll egy kocsmánál és kiköti a lovát. Bemegy és néhány sör után menne vissza a lovához, de nem találja ott ahol hagyta. Nagyon mérges lesz, visszamegy a kocsmába és elkezd kiabálni:
- A lovamat valaki ellopta. Ha 5 percen belül nem lesz ott ahol hagytam, akkor nagyon nagy baj lesz, mint San Franciscoban. Kimegy, de hamarosan újból visszatér és még hangosabban ordítozik: - A lovamat valaki ellopta és még mindig nem hozta vissza. Ha 3 percen belül nem lesz ott ahol hagytam, akkor olyat teszek, mint San Franciscoban! Kimegy újból, de rövidesen megint visszatér, összetör mérgében egy széket: - A lovamat valaki ellopta és még mindig nem hozta vissza. Ha 1 percen belül nem lesz ott ahol hagytam, akkor nem állok jót magamért, olyat teszek, mint San Franciscoban! És csodák csodája, amint kimegy megtalálja a lovát ott ahol hagyta. Felnyergel és elindul az útjára. Szalad utána a kocsmáros: - Uram, kérem várjon meg! Itt az emberek mind nagyon kiváncsiak, kérem árulja el nekünk, mit tett San Franciscoban! - Gyalogoltam. |
A feleség és szeretője éppen a házasságtörés kellős közepén tartanak, amikor kulcs csikordul a zárban.
- Úristen, ez a férjem! - ugrik fel az asszony. - Gyerünk, gyorsan fogd a ruháidat, aztán ugorj ki az ablakon! - Dehogy ugrok - húzódozik a férfi. - Látod, vihar van odakint, zuhog az eső! - De ugorj, ha a férjem elkap, mindkettőnket megöl! - esik pánikba a nő. A szerető fogja a cuccait és kiugrik az udvarra, majd onnan a kerítésen át az utcára, ahol éppen egy maratoni futóverseny mezőnyében találja magát. Nem tud mit tenni, elkezd ő is futni, mintha versenyző lenne. A mellette futóknak feltűnik, hogy teljesen meztelen. Egyikük megszólítja: - Elnézést, de miért ruha nélkül fut? - Tudja, így sokkal élvezetesebb a futás. Érzem, ahogy a szél hűti a felhevült testemet. - És akkor miért van Önnél a ruhája? - Amikor beérek a célba, akkor felveszem, és már indulhatok is haza, nem kell átöltöznöm - feleli a meztelen férfi. - És mindig gumióvszert is felhúz a futáshoz? - Á, nem. Csak ha esik az eső. |
Elore is bocs a csajoktol!
Adam, a teremtes koronaja unatkozik a Paradicsomban. Megkerdezi az Urat, hogy tudna-e neki teremteni egy tarsat? Az Ur igy felel: - Mar hogyne tudnek teremteni; O lesz a leghaziasabb, legszolgalatkeszebb, a legszebb, legokosabb, leginteligensebb, a legkivanatosabb, legszofogadobb, leghusegesebb, legvonzobb; almaid asszonya! - De mibe fog ez nekem kerulni? - Csak a ket kezedbe es labadba! - Hmm... Es mond uram, mit tudnal kihozni egy oldalbordabol?... |
Quote:
:D :D :D |
Izé, a bocibocitarkás már volt, még én írtam be anno:)
Sőt most nézem még előttem is:) |
All times are GMT +1. The time now is 21:56. |