![]() |
Hát asszem a ,,ki hódítózik a legtovább" versenyt Xpert nyerte! :D Ez a 3:18-as belépés nekem már sok. (Kivéve suliszünetbe)
|
hmmm... ha jobban belegondolsz a legtöbb 1/A-ban komolyabban játszó oritulaj nem fexik le előbb... vagy akkor kel :D:D:D
|
Nem nagyon értem ezt a betegség dolgot. Alacsony hekiszámon vagyok(199). A lényeg, hogy hullákat már többször támadtam, és mindig jön a betegség. Ha nincs kórházam elég sokáig fent van a betegség. A kérdés az, hogy mennyire arányos a betegség visszaszorítása a kórházak számával. Mert most két kórházam van és ugyanannyi idő alatt megy le a betegségem, mintha 4 kórházam lenne. Tehát körönként mindig csak eggyel kevesebb halott lesz, vagy pedig lehet másképpen is?:confused:
Nem tudom mennyire világos:D Majd meglátjuk:D Előre is kösz a válaszokat |
" A megbetegedés mértéke a földterülettõl függ. Minden egyes hektár egy egységnyi megbetegedést jelent. (200 Ha-os ország 200 egységnyi fertõzést "szed össze".) A betegség ellen védekezni nem lehet. Ha megkaptad a betegséget, akkor annak mértéke körönként automatikusan csökken 1 egységet.
A "gyógyulásban" segítenek továbbá a kórházak. Minden mûködõ kórház körönként további 3 egységgel csökkenti a megbetegedés mértékét. Fontos! A fenti 1, illetve 3 egység nem az emberek számát jelöli! Ez csupán arra szolgál, hogy pontosan kiszámolhasd, mikor lesz vége a betegségnek! " súgó |
Biztos, h működik is a kórházad? Megnézted az intézőben?
|
Már arra gondolok, h soha nem működött a kórházad, ezért gondolod, h ugyanannyit számít az, h 2 van v. 4
|
199 hekin a betegséged elvileg 199 körig tart. 2 kórházzal már 29 kör, 4el 16 kör. HA MŰKÖDNEK!
|
Kedves Senki barátom félrevezeted itt szegényt, 199 heki :)
|
juj.... nah.... láttszik hogy mérnök leszek :D kijavítom magam gyorsan :D
|
Köszönöm a magyarázatokat. Működnek a kórházak, de rájöttem miért húzódik ez a betegség el:D Mert közben támadtam:D Na de kösz mindent. Sokat segítettetek
|
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |