Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Kutyuleee 04-23-2007 22:48

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89835)
Nem hinném , hogy nincs megfelelő védelmem , az orim bevan épülve , óriás , bányát nem tartok Ijj elit toronyba, a körnékemen , érdekes nem probálnak megütni.
De ha 4 orival állsz szembe , és mindegyik ori értéke 10 ezer érték ponttal magasabb , megnézném , te hogy oldanád meg.
Ha a varijaimat csökentem ártózni akarnak, a tolikat már beáldoztam a védelem miatt , lopnak is rendesen 10 körröl a tolijuk , szoval visszautasitom a lufiország megnevezést , nem kivánom neked ugyan ezt .
Te hogy haladnál felfele ? Van értelme haladni felfelé?
De a kérdésemre nem kaptam választ , lehet ütni 10-20 körre lefelé , mert hidd el , a csoportomba is van ori 100 hellyel lejebb , akit simán ütök földre ,csak számomra ez etikátlan .
Minek megyek feljebb? haladni szeretnék ez a játék lényege, csak nagy gond , hogy ha fedezel , ha ütsz , be kell épülnöd , és fel kell töltened, és ez idő , lehet ,hogy másoknak gyorsan megy sajna nekem idő.

jól mondod etikátlan, de nem szabálytalan, viszont ha visszajáró vendégek akkor szivasd meg őket, 1 amit ati is mondott szedj össze egy szövit, biztos sokan segitenek ilyenek ellen:D
2, ha van a környékeden mondjuk 4körön belül hulla akkor küldj rá vagy pár katit, hogy hazavigyél betegséget és a srácok is hazavigyék... esetleg hogy ne legyen ennyire feltünő szedj össze betegséget és még mielött vége lenne bontsd le a kórházakat így már kevés embert vesztesz, viszont ők meg hazaviszik majd és nehezen észrevehető:D

fáy 04-23-2007 22:53

Köszönöm szépen a válaszokat, a javasoltak alapján fogok eljárni , én is lefele ütök , ha kell 15 körre , max az áldozatot 1 szövi alapitásra fogom buzditani ,hogy megtudja magát védeni .
A leveledet mentetem , nehogy ebből gondom legyen a későbiekben , és hogy köszönöm azt nem élcelődve irtam , 1 gonddal kevesebb.
Haladni fogok , ha nem jön össze újrázok , játék .
Köszi a válaszokat , és jóéjszakát.

fáy 04-23-2007 22:59

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89841)
nekem sántít hogy a tolijuk , és ezt te írtad, 10k értékkülönbségről annyira lop, főleg óriást, hogy tolit kelljen ellene tartani:)
azt is nehezen képzelem el hogy építek egy íj/elites, mf hadis óriást mondjuk 600 hekire, és azt egy szövi, amiben van toli is, beveri 100 hekivel fentebbről...

MF orim : leirom 3400 ijj toronyba 6500 elit 74% morál 23000 elittel ütötek be 1 tolijuk van 3 hadi , mondjuk 2 abból variba is erős

Grabi 04-23-2007 22:59

30 körre nincs sereged, ezt nem vállalhatod be 600 hekin, csak a 800 hekisek, akik körül nincs senki

fáy 04-23-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89842)
jól mondod etikátlan, de nem szabálytalan, viszont ha visszajáró vendégek akkor szivasd meg őket, 1 amit ati is mondott szedj össze egy szövit, biztos sokan segitenek ilyenek ellen:D
2, ha van a környékeden mondjuk 4körön belül hulla akkor küldj rá vagy pár katit, hogy hazavigyél betegséget és a srácok is hazavigyék... esetleg hogy ne legyen ennyire feltünő szedj össze betegséget és még mielött vége lenne bontsd le a kórházakat így már kevés embert vesztesz, viszont ők meg hazaviszik majd és nehezen észrevehető:D

jó az ötlet , da 1 ici pici gond van vele , ha beteg leszek kell korház , tovább gyengitve orimat , ill emberlopással , bár ekkor távolságból kicsi az elvitt emberek száma de tovább gyengithető.

Ati 04-23-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89843)
Köszönöm szépen a válaszokat, a javasoltak alapján fogok eljárni , én is lefele ütök , ha kell 15 körre , max az áldozatot 1 szövi alapitásra fogom buzditani ,hogy megtudja magát védeni .
A leveledet mentetem , nehogy ebből gondom legyen a későbiekben , és hogy köszönöm azt nem élcelődve irtam , 1 gonddal kevesebb.
Haladni fogok , ha nem jön össze újrázok , játék .
Köszi a válaszokat , és jóéjszakát.

Hinnye, igazán remek hozzáállás. Ha téged szivatnak, akkor nem megvéded magad, hanem továbbrúgsz másba.

Gratsz. :)

Ezek után lehet, hogy nem véletlen, hogy téged támadnak?

fáy 04-23-2007 23:03

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89846)
30 körre nincs sereged, ezt nem vállalhatod be 600 hekin, csak a 800 hekisek, akik körül nincs senki

ok a 15 kör erős tulzás , de 6-7 kör válalható , főleg ha éjjel indulsz

fáy 04-23-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89849)
Hinnye, igazán remek hozzáállás. Ha téged szivatnak, akkor nem megvéded magad, hanem továbbrúgsz másba.

Gratsz. :)

Ezek után lehet, hogy nem véletlen, hogy téged támadnak?

oké ebbe igazad van , bár irtam , nem tennék ilyet , eddig se tetem , valózinű ezután se fogok , csak nagyon szivfájditó , hogy belépsz , pár kör és jönnek , lopnak , szabizol , mikor már nem birod tovább , de 3 nap mulva újra kezdődik,
eddig 2* szabiztam le

Ati 04-23-2007 23:09

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89853)
oké ebbe igazad van , bár irtam , nem tennék ilyet , eddig se tetem , valózinű ezután se fogok , csak nagyon szivfájditó , hogy belépsz , pár kör és jönnek , lopnak , szabizol , mikor már nem birod tovább , de 3 nap mulva újra kezdődik,
eddig 2* szabiztam le

Ezt elhiszem, de ha ilyen távolságokból mennek, akkor ezt tényleg könnyen védhetnéd egy szövivel. A szövitagoknak nincs rizikó, mert mire másik sereggel rájuk tudnának menni, addigra rég otthon a seregük, neked pedig bőven van időd segítséget behívni. 3 szövetségessel megnégyszerezheted a védelmed.

Andrew 04-23-2007 23:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89854)
Ezt elhiszem, de ha ilyen távolságokból mennek, akkor ezt tényleg könnyen védhetnéd egy szövivel. A szövitagoknak nincs rizikó, mert mire másik sereggel rájuk tudnának menni, addigra rég otthon a seregük, neked pedig bőven van időd segítséget behívni. 3 szövetségessel megnégyszerezheted a védelmed.

és még a császártól is behívja a helpet?:D nee mááár :p

All times are GMT +1. The time now is 16:27.