![]() |
Üdv
Madzin leírássa első blikkre jó. Legalább valaki megcsinálta helyettünk. ;) Ha elkészülne a véglees szöveg könnyen elérhetővé kellene tenni a játékon belül. Az angol nyelvtanhoz nem szólnék, majd kijavítják a nálam okosabbak, nyilván a hivatalos verzió hibátlan lenne :cool: . Esetleg adnék még hozzá tippet a fajokhoz tartozó képzési arányokról is. |
Quote:
|
Egy ideje már kevésbé bánt az angol, én is belenyugodtam, hogy marad a magyar. A csoport létszámokon viszont érdemes lehet elgondolkodni. Ha valami akkor ez mutathatja a problémát.
A top változatására és fordulásra jó darabig nincs esély, de januárban még 54 ori volt az A-ban, de minden akciózás ellenére most csak 46. Leírták az 5.szint csökkenő tendenciáit is, gondolom a többi szinten is hasonlóan alakult a helyzet. Érdekes lenne valahová hónapról hónapra a pontlistákat bemásolni. Tanulságos lehet. |
Quote:
Azért ne sarkítsunk ennyire. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Értem akkor pl egy most állapot lehet az is ha múlt év januárjához viszonyítunk? ÉS pl az is ha az angol indulásához?(A 5.en csak hosszú távú tendenciáról és nem aktuális állapotról beszéltem.) Mert a logikádat követve ez is egy MOST állapot és nem hinném hogy növekvő tendenciáról lehetne beszélni! De mint írtam te tudod a legjobban a számokat. Ha úgy érzed hogy jók a kilátások,tendenciák akkor az egész topik felleges.-bár páran nem ezt látják, ugyis az dönt te hogy érzed. |
angol 5/v csopilétszám
jan. 4. -413 fő jan. 30 -357 febr. 5 -371 márc. 8 -360 márc. 26 -443 4/L csoport febr 9 -190 febr 26. 177 márc 24. 158 fő feljebb+ többi csoportot nem tudom. Fogjuk rá, hogy stagnál, de szerintem még ebben az esetben is elgondolkodtató. Bár, hogy mi lenne a jó megoldás a csoportok feltöltéséhez... Az a másik elgondolkodtató dolog :) |
Quote:
Lehet egyébként hogy az eddigi változtatásoknak köszönhető a hirtelen növekedés? mert akkor viszont tényleg jó jelként is felfogható.-aminek a hatásáról kicsit később tudunk érdemben beszélni, úgy vélem. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:39. |