![]() |
Quote:
|
Quote:
|
A hódítósok miatt pokerstars, egyébként Paradisepoker.
|
Paradiseosok leirhatnak, ott miert erdemes jatszani, en egyelore nem latom... :)
|
KB 7 éve kezdtem a paradise-on.Illetve Sportingbeten, még más volt akkor a paradise.Akkor még sokkal többen voltak,mert többen használták azt a servert,de azóta kiváltak többek között a Bwin is.Nagyon kevesen vannak mostanában kora reggel jó ha 900 an vannak.Csúcsidőben is pl a 12-25 centes cash asztalból is 10-12 van. Régen voltak magyar freerollok magas öszdíjjazásokkal.Bizony ha nem voltál ott regelés kezdeténél akkor nem fértél be.Akkor még tudtam ott pénzt keresni.Már kb 1 éve nem játszok ott.
|
|
Paradise-on gondoltam játszom egy kicsit. Beültem, de csak 5 leosztásig maradtam. Szerencsém volt, mindre magas párt kaptam kézbe és mindet lemákolták flop előtti all in-nál 5,2 -k meg 10,6-ok. I love this game. :)
|
Tegnap este beültem egy 1 dollárosra, rajtam kívül még 225-en tették meg ezt, az első hely 70,93 dolcsit fizetett. Megnyertem. :) Pedig igazán jó lapom egyszer sem volt. Kézben ritkán volt párom, de ebből is a legerősebb 8-as volt. Fullom egyszer volt, azt is elbuktam. Amivel nyertem, hogy legtöbbször benyalták a blöffömet. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:36. |