![]() |
Quote:
angol töröl A gépem mostmár teljesen új mostmár max a netem lesz rossz de azt is idövel cseréljük a nevem meg aki akarja már tudhatja;) +a szövijeim nevét is... |
Quote:
És ezt én elfogadom először szabi aztán kb 2 hét múlva jöttem vissza és utána töröltem csak:P:P régen volt:)a 3ütésre se ugy emléxem bár az mind1:) ha jól emléxem full sereggel mentem ki rátok:D:D kv közepén Jev Irtun néven volt az az orim emléxem:) De várlak X-be 1200hekin de mire felérsz lehet 1500on vagyunk... |
Quote:
Na mert nem elég írok még valamit: Andrew fölött vagyok!!!! |
Quote:
na ez az elött volt majdnem 1 évvel:D mielött a topik nyilt volna:P akkor volt kb 6-7hónapja netem |
Quote:
|
Quote:
Máté nevű ori volt, ebben 100%-ig biztos vagyok. Ahogy abban is, hogy nem ősszel, hanem télen Januárban vagy februárban találkoztunk. Ősszel V-ben akcióztam, nem voltam X-ben. Te két sereggel, patatntál, én 3-al vertelek be, akárhogy is emlékszel. Pillanatnyilag 7000 hekin vagyok A-ban, és nem akarok a közeljövőben lemenni onnan, szal nyugodtan vedd előre a többieket:) |
Irigyellek Synk hogy ilyen hatalmas és erős ellenfeled van:DDDD
Harcos ugy X-ben 1200 hekiről felfedezel 1500-ra?Mert elmondom ha többéves pályafutásod alatt nem tűnt volna fel hogy csak 600 hekit vihetsz fel.Szívesen:) Kitartás Synk:)) |
Az hogy ki milyen felállásban nyomja sokmindentől függ.Akinek kevés ideje van játszani Íj/Elit akinek több és szeret harcolni Íj/Ló aki meg körönként kockul annak üres az orija és csal pénze van.Tény hogy vannak olyan védelmű orik amiket Íj/leitben nem de Íj/Lóval vagy full elit felállásban be lehet verni.Ez egy érv a ló mellett+háborúban jó még.Több védelem marad otthon ugyanakkora támadóerő mellett vagy ugyanakkora védelem mellett nagyobbat üt.Ha nem X-ben háborúzol 1200 hekin hanem A-ban erre mind rájössz magadtól is Harcos:D
|
Quote:
Tk-n is olyan néven nyomultam akkor;) De majd megkérdek valakit,hogy azt mikor hagytam abba mert utána jöttem vissza a hódból szabiról de azt te is elismered nem ma volt:) Eddig még naon akartál jönni mi lett ??? |
Quote:
nyár volt sokat voltam;) Mondjuk már tavasszal elkezdtem de már én akkor tudtam mindenből megkapom a király jegxeket;) |
All times are GMT +1. The time now is 19:21. |