![]() |
Quote:
|
Another Way - Szavak nélkül
Az érzés, mely éveken keresztül táplál Átformál hús-vér emberré Mégis különböző testben élünk De mégis, ez még kevés. Hogy lásd - mi az, amit megmutattál Az érzés, amit nekem adtál Mindaz, ami kettőnké már Mit szavak nélkül ordítanék |
:) |
|
Hexnek ajánlva
|
|
|
Black-Out : Ami érted összetört Kék fal, ez a kép a börtönöm, Rajta vagy, de hiányod megmarad. Négy sor, ami Tõled itt maradt, Benne vagy- nem hallom a hangodat... De a Csend is Te vagy, Ami közben így üvölt! Meg a Szívem is Te vagy, Ami Érted összetört! Mindegy, mivel jössz el Mindegy, hogy csak egyszer Mindegy, de mégsem vérzik ma el (a Szívem) Négy fal, ez a Föld a börtönöm, Rajta vagy, mint álom az ágyamon. Négy sor, ami Tõled itt maradt, Benne vagy, és Én hallom a hangodat. De a Csend is Te vagy, Ami közben így üvölt! Meg a szárny is Te vagy, ami rajtam is kinõtt! Igen, a Csend is Te vagy, ami mindig így üvölt! Meg a Szívem is Te vagy, Ami érted összetört! Ami Érted összetört. |
Ossian : Egyszer még az életben
Egyszer lássuk még,hogy a régi fénynek tényleg égnek és a nevük Dícsőség, értünk szól a győzelmi ének. Egyszer mondjuk még: "lemostuk a gyalázatot", mit reánk mért az Ég, mások és az évszázadok. Miénk ez a tépett Zászló, tízmillió, csendes, fájó szó. Egyszer lássuk még, hogy minket néznek, ünnepelnek Úgy ahogyan rég, ledobva sok súlyos terhet. Miénk ez a tépett Zászló, tízmillió, csendes, fájó szó. Egyszer még az Életben, a sok hétköznap Ünnep legyen Még egyszer Győzelem, Neked és Nekem. Egyszer lássuk még, hogy a viharfelhőt keltők előtt, bezárul az Ég, megérzik a Csendes Erőt. Egyszer halljuk még, ősi nevünk szép csengését úgy, ahogyan rég, érezzük a büszkeségét. Miénk ez a Dicső Zászló, tízmillió hangos, jogos szó. Egyszer még az Életben, a sok hétköznap Ünnep legyen Még egyszer Győzelem, Neked és Nekem. Egyszer még az Életben, a sok hétköznap Ünnep legyen Mondjad ezt, én elhiszem, ennyi jár Nekem... |
|
All times are GMT +1. The time now is 19:58. |