![]() |
Remedy adjál légyszíves komoly választ nekem, ne szomoríts el, mert sírni fogok, utána tüsszögni, és a tüsszögéstől megremeg a föld.
|
Quote:
|
Mivel nem vesztek komolyan, így Ati-hoz fordulok, aki nemcsak mélyen tisztelt, de maga az Atya-Fiú-Szentlélek egyben. Honnan tudják, hogy ki renget?
|
Topicot nyitni nem tudok, mert nem értek a számítástechnikához, meg a játékhoz sem:)
|
Quote:
Mondjuk eszreveszem hogy rengetnek, es kiirja hogy hany korrol. Erre lementem az abban a sugarban levo orszagokat egy excell tablaba. Aztan megint rengetnek, megint lementem. Irok egy fuggvenyt, es akinek nott, vagy csokkent a hirneve (attol fuggoen nezem alulrol vagy felulrol rengettek), azok gyanusak. Ezentul mar csak ezeket figyelem, ha ez tobb, mint 1. Ha nem nagyon nagyon trukkos a rengeto, es jokor mentesz listat, mar elso esetben kiderul. Ha nem, akkor is viszonylag eleg hamar. Aztan akkor mennek a pacik, mert nem szeretnek rengo foldeken otthon legeleszni :) |
Én ezt úgy küszöbölöm ki, hogy egyszerre rengetek felfelé és lefelé, hogy a hírnevem stagnáljon.
Más ötlet?:) |
Például felettem lévő országokat szoktam csökkenő hírnévvel is rengetni:)
|
Ezt a módszert huncut, csofikás rengetésnek hívják.
|
és ennek ugye van köze harcosokhoz:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:24. |