Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Synkel 08-29-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121208)
Na még te kellettél ide nekem:mad::D
Majd este megbeszéljük ,de egyet gyorsan még mondanék.

egyikőtök se ismeri igazán Harcosokat és néha elég érdekessen fogjátok fel a dolgokat és úgy letudjátok nézni,hogy az már fáj.Na ,de most már tényelg nem tépem itt a számat,mert látom részben fölösleges részben meg időm sincs rá:D:D

Csak a miheztartás végett: Harcosok egyszer betámadta az ember tolisomat. Pattant róla, ami eleve bénaságra vall. Utána 3 sereggel bepusztítottam, ő meg törölte az oriját. Szerinted ezek után mi legyen a véleményem róla?
Ja, törlés előtt msn címet küldött, és pénzt követelt a béke fejében. Mikor mondtam, hogy szerintem hülye, törölt:)

Ati 08-29-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121210)
Mikor mondtam, hogy szerintem hülye, törölt:)

Hát persze, mert hogy beszélsz már vele? :p

Synkel 08-29-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 121211)
Hát persze, mert hogy beszélsz már vele? :p

Ati, én sajnálom a legjobban, de kb fél évvel az esmény után tudtam meg lagentől, hogy az a pancser Harcosok volt:D:D:D

Ati 08-29-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121212)
Ati, én sajnálom a legjobban, de kb fél évvel az esmény után tudtam meg lagentől, hogy az a pancser Harcosok volt:D:D:D

Lagen? Ő az, aki saját állítása szerint feltörte a játék szerverét? :D Ha igen, akkor a hihetőségi indexe nem a legmagasabb azért... :D

Synkel 08-29-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 121213)
Lagen? Ő az, aki saját állítása szerint feltörte a játék szerverét? :D Ha igen, akkor a hihetőségi indexe nem a legmagasabb azért... :D

Ő volt a varisom, és nekem nem hazudik:)

Mellesleg hihetőség ide vagy oda, 168 körre kivágtad, és fel akartad jelentenia rendőrségen:D:D:D

Dragi 08-29-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 121213)

hát igen ő az :D:D:D:D:D azért az a szerverfeltörés az nem volt semmi :D

Ditke 08-29-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121208)
Na még te kellettél ide nekem:mad::D
Majd este megbeszéljük ,de egyet gyorsan még mondanék.

egyikőtök se ismeri igazán Harcosokat és néha elég érdekessen fogjátok fel a dolgokat és úgy letudjátok nézni,hogy az már fáj

:( ez nekem fájt... én soha nem nézek le senkit...:mad:

csofika 08-29-2007 14:57

Harcosoktól kérdezném, mint tapasztalt, mélyen tisztelt játékostól, hogy abban az esetben ha varázslóval vagyok és rengetek más országot, akkor az áldozat honnan tudja meg, hogy ki volt az aki nála rengetett.

Köszönöm a segítséget.

Remedy 08-29-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121219)
Harcosoktól kérdezném, mint tapasztalt, mélyen tisztelt játékostól, hogy abban az esetben ha varázslóval vagyok és rengetek más országot, akkor az áldozat honnan tudja meg, hogy ki volt az aki nála rengetett.

Köszönöm a segítséget.

Onnan, hogy mindenki tudja, hogy szeretsz rengetni, es igy csak Te lehetsz az :)

Ati 08-29-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121214)
Ő volt a varisom, és nekem nem hazudik:)

Mellesleg hihetőség ide vagy oda, 168 körre kivágtad, és fel akartad jelentenia rendőrségen:D:D:D

Egy kicsit gondolkodjon már el, hogy mivel henceg. :)

All times are GMT +1. The time now is 18:12.