![]() |
Az adott szó Pokolgép Hogyha engem kérdezel, Én sokszor vétkeztem, De szavam mindig megtartva, Senkit nem bántottam. Szemtől szembe mondom meg, Még ha bánt is hirtelen, De bennem megbízhatsz bármikor, Senkinek nem ártok. Adott szavam törvény, Eszedbe ezt jól vésd! Lerágott csont, de bárki bármit mond, Az adott szó Az egyetlenegy út, mi járható. Lerágott csont, de mindig vállalom, Az adott szó Nekem az egyetlenegy út, mi járható. Néha én is tévedhetek, Nem vagyok tökéletes, De szavam mindig megtartva, Senkit nem bántottam. És ha reggel felébredek, Bátran tükörbe nézhetek, Mert bennem megbízhatsz bármikor, Senkinek nem ártok. Adott szavam törvény, Eszedbe ezt jól vésd! |
Nekem nagyon tetszik :) |
Quote:
|
Quote:
még ez is a sorba illik :) bár nem város nevek |
A Polgár Péter-féle videókkal ugyan nem vetekszik, de azért ahogy egy drága jó cimborám mondaná, "Cartman odatette":
|
Flo Rida - Right Round
|
|
Sláger rádió onlány rádijóban :)
|
Én se voltam süti:D:D:D |
Black-Out - Három Három égtáj neveli a növényt Három élből egy vágja - ha menekül - a tövét Három szívvel öleli a szél Három szemmel keresi, Mint szerelmet Az igazi Vészt... Háromból ha várod Feléd ha száll Három lesz a számod Kérheted Háromból ha vége Segít a válasz ha kéred Több lesz mintha mégsem Érdekel! Három elméd, Keresi a helyét ha van még Három kézzel, Kapaszkodna Beléd Bársonyos Tér, Menekül a Szív Mégis elzár, fogai közt Emészti az igazi Vészt! Háromból ha várod... |
All times are GMT +1. The time now is 20:41. |