![]() |
én meg felfedeztem egy Tibu 4-es orit egy szöviben :D
de nem bánom :) |
Quote:
gyűlik már a szemét :D |
Quote:
Sőt, a kisklánnak a bevert országoknál nem sok értelme van, SŐT, cinóber még klánt is váltott, és mindkét klánt beverte a lelkesebbik törpe, aki (mivel már nincs a szinten) történetesen törpe volt. Lehiland és Skorpióking, akik szintén nincsenek már a szinten, elfek voltak, és mindkettőt beverte. Egy törpe. Nappal. 3-5 sereggel. -------------------------------------------------- A másik, hogy none mit csinált, az nem tartozik rám, viszont kérlek írd le pontosan, hogy mikor hágtam át a szabályokat (ÉN SZEMÉLY SZERINT). Én nem csalóztalak le téged (bár nem tudom, hogy ki vagy), én 4 országról beszéltem egész végig, 3, aki leadta a földet a törpének, és a törpe, aki ezt elfogadta. Szóval kérlek te se tedd ezt, mert csalódni fogsz. |
Quote:
Vityu az említett törpe nem kunyizott nálatok, korrekt levelet írt, nem könyörgött. Az már más lapra tartozik, hogy a kért 3 hét letelte után azonnal írtál neki, hogy hogy mi van, és hogy téged nem érdekel az, hogy nem tudott lefordulni. A másik dolog: senkit nem említettem név szerint, hogy ez vagy az csaló, általánosságban fogalmaztam. (TÉGED SEM EMLÍTETTELEK SZEMÉLY SZERINT) Akinek nem inge, ne vegye magára, ha én nem sunyiskodok, nem is sértődök meg, ha ezt olvasom valahol.... |
Quote:
|
Quote:
" Ja, lehet gúnyolódni, hogy persze földleadás. Nem az volt. De nem fogom magyarázni, mert felesleges, ti itt mind tisztán játszotok, soha nem tettetek semmit. " |
Quote:
Erre fel egy nyitott térkapu után (vagy gömb, már nem emlékszem) leszabizott, majd kilépett kisklánba, és NEM földleadással beverte 3 régebbi ELF klántársát 3-5 sereggel. Hát rohadjak meg, ha azt feltételezem, hogy ez nem volt tiszta. SŐT rohadjak meg, hogy azt merem rá mondani, hogy egy nagyszájú CSALÓ, aki kihasználva a klántársai jószándékát, rajtuk felverve magát lefordul. Persze biztosan azért léptek ki az elfek kisklánba, hogy feljebb üssék magukat, és igazából az egész klán utálta egymást, és a törpe ezért verte be az orkkal is nehezen átüthető elf kisklánokat 3-5 sereggel, mert tudta, hogy mikor nincsenek gép előtt. Nézd, nézzétek hülyének azt, aki hülye. |
Nem tudom elhinni,hogy nem földleadás volt,bárhogy csavarjátok a dolgot,szerintem ez nem volt helyes játék!
Kilépsz a klánodból,ahol már ott vagy egy ideje,és egyből bevered a társaidat,ha ez nem földleadás,akkor eléggé gusztustalan cselekedett. |
2013-08-12 17:00:49 xxxyyy (#4504) feloszlott.
2013-08-12 17:00:48 Taktaharkány alsó (#4506) feloszlott. 2013-08-13 20:00:42 Empire (#4508) támadást indított JÓS (#3845) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1138 hektár földet. Isten nem ver bottal :) 2013-08-11 16:22:29 BobiLoveBibe szövetsége (#4508) új neve: Empire 2013-08-11 16:03:11 Új szövetség alakult: BobiLoveBibe szövetsége csak ebben meg az az érdekes, hogy ez a Tibu országa |
Quote:
|
Quote:
Valóban nem te írtál, a klántársad kérte számon a 3 hét leteltét. És megint túlzol, nem volt semmi nagy mellény, normális hangvételű, tárgyilagos levél volt. Úgy látom nagyon felpaprikáztad magad, tele a hozzászólásod nagybetűvel. Ez teljesen felesleges, te is tudod, én is tudom, mindenki tudja, hogy mennyit sumákol a klánod. Úgyhogy nekem ne játszd itt el szűzkislányt, nem vagy az. És nem kell kiakadni megint , nem azt mondtam, hogy te csaltál. Egyébként meg hajtjátok itt a földleadást, nézzetek már szét a saját házatok táján is... Éééés most lehet megsértődni, szájat habozni, így van és ennyi. Kár, hogy nincs mindenki anarchba? Ja. Pl aki oda került, az nem vett részt semmiben ami szabálytalanságra utalhatna. Akkor hogy is van ez? Tökmindegy mi volt, csak valakit vágjunk ki akármilyen indokkal? Mert úgy tűnik ez történt. |
Quote:
|
Quote:
Vagy ott vannak a többiek, akik rendszeresen egymás országából hajtanak végre támadásokat, sőt, ez olyan rendszeres, hogy mindenki másik országban van állandóan, és sosem a sajátjában... Ezt akarja mindenki hallani, hát leírtam. Én tudom, hogy nem igaz, de úgy látom egyeseknek erre áll fel, hát legyen. Pletykáljatok, gyártsátok az összeesküvés-elméleteket, és mindenkinek jobb lesz. Sajnálom, hogy szót emeltem egy látható szabálytalanság miatt, de még ha nem is az volt, amit sajnos még most sem hiszek el, akkor is mocskos dolgok zajlottak ott. Quote:
|
Quote:
Vityu le a kalappal, végre valaki leírta az igazat! Nem tudom mennyire jó a memóriád? A VsV ügyre emlékszel? Én igen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Volt egy szóbeli megállapodása Dragon egyik tagja és VsV között, melyet a Dragon akkori vezére, Vityu utasítására felrúgott és megtámadta VsV-t. Ő ezt szóvá tette levélben az említett orinak. Erre a levélre Vityu válaszolt, neki pedig VsV írt vissza. Ezen levélváltás után VsV-t 5 órára kitiltották a játékból , ezen idő alatt pedg a Dragon és Pool klánja is beütötte összesen 12 sereggel. Aztán csodák csodájára, miután beértek a seregek, VsV fel lett oldva a tiltás alól, még a bünti idő lejárta előtt. Ennyi a történet none. Egyébként nem vagyok papi:D |
Quote:
a bünti meg gondolom lejárt 5 óra után |
Quote:
|
Quote:
Ez nem csalás, csupán sunyiskodás, ez Vityunak szólt, aki eljátssza az erkölcscsőszt, holott ahogy én látom, igencsak szeret jelentgetni, és fontoskodni. Neki mindenről van véleménye, de más véleményét nem tudja elfogadni. Elnézést a személyeskedésért, a vaskalaposság fafejűséggel egybekötve ezt hozza ki belőlem. |
Quote:
anno raktam Monro orijára 36 kör vihart vagy 80 körre mert régi "ismerős" volt... erre írt nekem, addig ment, míg kapott 5 kört a társam meg levert róla több, mint 1000 hekit én voltam utána a szaralak, de nem érdekelt :D |
Quote:
|
Quote:
Egyébként bevallom őszintén, nem emlékszem. Én csak arra emlékszem, hogy nincs olyan jelentősebb klán az A-ban, akivel ne harcoltunk volna. Még Poolékkal is, akik a leghosszabb ideig mnt-sek voltak nekünk. Kívánom neked, és a mindenkori klánodnak, hogy annyi élményt szerezzen ebben a játékban, amit én szereztem az A-ban. Az mnt-t csak akkor ismerem, ha szövetséges kér meg rá, mondjuk ettől függetlenül vannak emberek, akiket sosem támadnék meg. A szabályszegőkre pedig kifejezetten szeretek vadászni, és hálistennek ebben a teljes klán mögöttem áll. |
Quote:
Nem terelek témát, leírtam már, hogy nem volt földleadás, és azt is hogy nem fogok magyarázkodni, mert egyrészt úgyis mindenki elkönyvelte így, másrészt csak mosakodásnak tűnne. |
Quote:
|
Quote:
|
Elvileg amúgy sem a földleadás lett büntetve, hanem valami más, hiszen a forduló ország pl nincs anarchban. Földleadáskor ott lenne. Szóval erről felesleges is magyarázkodni.
|
Quote:
Erről van szó, végre valaki meglátta! Akik le lettek téve, pláne nem csináltak semmit. Semmi toli-vari-hadi akció más orijából, az orik összekötve, így teljesen érthetetlen ami történt |
Az áthelyezés oka egyenlőre nem ismert számomra, nagyon kíváncsian várom az indoklást. Míg ez nincs meg addig a vagdalkozásnak semmi értelme. Mindenesetre felettébb érdekes néhány tag hozzáállása a témához, úgy hogy nem tudja miért történtek a dolgok...
Aki ismer tudja nem vagyok egy csalós fajta, sőt... ezt több hozzászólótól is olvastam a napokban. Remélhetőleg napokon belül választ kapunk a kérdésekre. Addig is javaslom mindenkinek hogy mielőtt vádaskodna nézzen magába és gondoljon arra hogy amit leír annak súlya van... |
Quote:
Sziasztok! Néhány észrevétel a JÓS témához... A földleadás kérdése már csak azért is fals, mert ha valaki veszi a fáradságot és visszanézi valamelyik elmentett épet, vagy gömböt jól látszik hogy a leforduló országnak a leforduláshoz nem kellett volna egy hektár sem, hiszen azt már jó ideje meg volt neki. Teljesen más, klánon belüli ellentétek szülték a klán több tagjának kilépését, illetve szembefordulását egymással. Persze sokkal egyszerűbb fröcsögni és vádaskodni, mint ésszel gondolkodni és mögé nézni a dolgoknak. Persze a tények ismeretének publikálása nem olyan vicces mint a gúnyolódás. Aki engem ismer az jól tudja, hogy a csalás mint olyan távol áll tőlem. Ez néhány fórumon meg is jelent róla, melyet ezúttal is köszönök azoknak aki ezt az információt fontosnak tartották megosztani a többiekkel. Sőt, nem is tartom szerencsésnek az itteni üzengetést, mert az gyerekes, és semmi értelme. Erge, Rickyboy |
Quote:
Ha te azt látod, hogy kilép egy klánból 3 ország, alakít 3 klánt. Van egy törpe klán és 2 elf klán, majd a törpe klán beveri az egyik elf klánt 3 sereggel, majd néhány órával később beveri a másikat 5 sereggel, ahová átlépett az az ország, akit már egyszer bevert, akkor te mit hiszel? Azt hogy haragudtak egymásra? Én nem. És a véleményem még mindig tartom. És nem is a fordulás, ami a fontos tény ebben, hanem esetleg az, hogy: A törpe körül volt kb 5 országunk, és fentük rá a fogunkat. Amint letelt a kért idő, be is akartuk verni. Egy infózás után szabadság, majd kisklán, ahol bevert 2-3 volt klántársát. Alap dolog, hogy egy törpének a fedezés lényegesen többe kerül, mint egy elfnek, és egy törpe több hasznot is hajthat mint egy elf. A klántársak beáldozzák magukat, majd a törpe, amint oda kerül mellé egy ellenséges klán, aki problémát jelenthet a minimumföldjére nézve, elfelejti a klántársak "jócselekedetét", majd lefordul önző okokból. Én ezt tudtam elképzelni. Hozzátenném, hogy amikor kihoztam ide a témát, az ország még a csoportban volt, és a földleadás sokkal egyértelműbbnek tűnt, mint most, hogy az az ország lefordult. De attól függetlenül nem tartom szabályosnak, sem pedig fair dolognak, ami ott zajlott. Még ha az is vezetett idáig, hogy összebalhéztak a klántagok. |
Quote:
Valóban nem látszik a minimum föl az éplistából, vagy gömbből, ezért elmondom a Jós egyik tagja sem járt még olyan magaslatokban, hogy a 9k heki ne lett volna elég minimum földnek. Így jól látszik, hogy földre nem volt szüksége a forduláshoz. Akár merről nézzük, vagy csavarjuk a dolgokat hosszú együttélés után egy szétválásnál mindenkinek megvannak az információi a másikról, helyzetéről. A belső dolgokat nem ismertétek így azt sem tudhatjátok mi miért alakulhatott így az emberekben. De ami már felvetődött itt, országom kizárása biztosan nem is kapcsolódhat ehhez az eseményhez, mivel abban semmilyen formában nem vett részt. Az okát nem tudom, mint ahogy azt sem a g-s országom miért lett áthelyezve. Biztosan kapok rá választ majd, egyszer, persze nem olyan gyorsan mint némelyek...:D |
Quote:
Nem tudom hogy intéződik ez a kivizsgálás, de 3 napja egy betűnyi válsz sem jött a reklamációs levelekre... Tudsz erről valami infót? Nem a konkrét ügyről, hanem magáról az eljárásról. |
Quote:
Reklamációd ideje: 2013-08-12 17:27:42 Válasz ideje: 2013-08-12 17:30:33 |
Quote:
A pontosítás végett: A "válasz", egy automata sablon üzenet volt, amely tartalmilag is kifogásolható, hiszen mennyire életszerű, hogy kivizsgálható 4 ország ügye is részletesen 3-4 perc alatt. Amennyiben ezt tekintjük válaszüzenetnek valóban megvalósult a 3 munkanapon belüli válasz, ilyen értelmezésben valóba akár évekig is elhúzható a korrekt tájékoztatás, az ügy megnyugtató lezárása. Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban hogy ez itt "házon belül" megválaszolódna a jövőben. Amennyiben tévednék megkövetem magam!:D Erge, Rickyboy |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon sok olyan eset van, amikor az ország eredeti gazdája tényleg semmit nem tett azon túl, hogy másnak megadta a belépési adatokat. Sajnos ilyen esetben születtek már anarchba helyezések abból is, hogy "légyszi vigyázz az országomra egy hétig", és abból is, hogy "most úgyis alszik, biztos nem bánná, ha kicsit segítenék neki". Ezt most teljesen általánosságban írom. Neten vagyunk, nem lehet megállapítani, hogy mit ki csinál. Szerencsére nem is kell, hiszen mindenki teljes felelősséggel tartozik a belépőadataival elkövetett tettekért. Akár az ország eredeti gazdája használja az országot, akár nem. |
Quote:
Az lett volna a válasz? :O Nem hihető, hogy 3 perc alatt ki lett vizsgálva több ország áthelyezése. Lejjebb olvastam, hogy nem sablon üzenet volt. Mindegyik ország betűről betűre ugyanazt az üzenetet kapta szóról szóra, szerintem ez kimeríti a sablon üzenet fogalmát. Amellett ez a "válasz" semmitmondó, akármire elvonatkoztatható, algoritmusokra és különféle üzleti titkokra hivatkozott, azaz ezek mögé bújva az üzemeltetők kibújtak az alól, hogy konkrét eseményekkel alátámasszák a történteket. Ami nehéz is lett volna, lévén nem történt szabálytalanság sem általam, sem más által. Magyarázatot azóta sem kaptam, ezek szerint már nem is fogok. Nem is tudom mit mondjak erre, igazából elkeserítő, hogy ennyire semmibe van véve a játékosok joga a korrekt eljáráshoz. |
All times are GMT +1. The time now is 20:18. |