Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Topsy 06-12-2008 15:45

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 179902)
Mindegy, legalább nem kell gondolkoznom, hogy miben halok meg :D:D Egy lyukas garasban sem fogadnék, hogy megélem-e a 60-at :p

Dehogyisnem, a 100-at is:rolleyes:

Andrew 06-12-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 179931)
Dehogyisnem, a 100-at is:rolleyes:

Nekem a 85 is bőven elég lenne :)

Tsobi 06-12-2008 16:21

Azthiszem rohamosan közeledik a vége ...

Ati 06-12-2008 16:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 179934)
Azthiszem rohamosan közeledik a vége ...

Tippelek: valami ismerősöd hátbatámadott a játékban. Ki volt, mit csinált?

dugó 06-12-2008 16:36

én tudom de beszéljétek meg ti...nagyon gáz:S

Tsobi 06-12-2008 17:10

Exhódítós kárrierem hamarosan kezdetét veszi :)

Ati 06-12-2008 17:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 179942)
Exhódítós kárrierem hamarosan kezdetét veszi :)

Az ilyen hátbatámadások sajnos nem ritkák. :(

Tsobi 06-12-2008 17:35

Magamból indulok ki és így nézve nyilvánvalóvá válik,hogy ehhez a játékhoz túl naiv vagyok. Nem szeretem az effajta csalódásokat,főleg ha csokrostul érkeznek.

Nem kívánom folytatni tovább :(

Ati 06-12-2008 18:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 179947)
Magamból indulok ki és így nézve nyilvánvalóvá válik,hogy ehhez a játékhoz túl naiv vagyok. Nem szeretem az effajta csalódásokat,főleg ha csokrostul érkeznek.

Hát akkor jóéjt.

Holnap viszont várunk vissza. :)

Remedy 06-12-2008 18:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 179947)

Legy ferfi! A csalodasok csak erosebbe tesznek.. Meg egyeb kozhelyek...

Tsobi 06-12-2008 18:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179950)
Legy ferfi! A csalodasok csak erosebbe tesznek.. Meg egyeb kozhelyek...

Azthiszem elég volt,köszönöm :)

Nem vagyok olyan kemény,mint Te :)

Gyula 06-12-2008 18:48

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 179952)

bővebben? ki bántott?

Redback 06-12-2008 18:50

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 179955)
bővebben? ki bántott?

nem tudom ki bántotta, de azért ha ő már azt mondja hogy abbahagyja, akkor az nem kispiskóta lehet....

Redback 06-12-2008 20:36

megtudtam mi a baja Tsobinak, nem akarom elmondani, de tényleg elég nagy szemétséget műveltek vele szemben.

Druida 06-13-2008 00:20

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 179952)

neee, Tsobi nemáár :S :( ugyis tudom, hogy nem hagyod abba, keményebb vagy te annál :rolleyes:

dugó 06-13-2008 06:12

kemény amit veled csináltak...de remélem keményebb vagy:P

Redback 06-13-2008 07:50

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 179983)
kemény amit veled csináltak...de remélem keményebb vagy:P

Jaja.Ne hagyd abba, csak azért mert egy ember elég keményen átvert, hanem mutasd meg hogy erősebb vagy nála, és akármit tesz te akkor se hagyod abba!Egyszer lesz olyan helyzet, hogy elkapod te, és megtorlod rajta azt a kárt, amit okozott neked.

Valezius 06-13-2008 14:41

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 179985)
Jaja.Ne hagyd abba, csak azért mert egy ember elég keményen átvert, hanem mutasd meg hogy erősebb vagy nála, és akármit tesz te akkor se hagyod abba!Egyszer lesz olyan helyzet, hogy elkapod te, és megtorlod rajta azt a kárt, amit okozott neked.

Nem tudom miről van szó, ha majd Tsobi akarja, akkor elmondja...

DE
És ha megtorolja akkor mi van? Attól nekem tutira nem lenne jobb, bármiről is van szó...
"Az erőszak a gyengék végső menedéke" :)
Vagy mondhatnék más okosságokat is.

És szerintem nem is ez a lényeg, hanem , hogy olyan dologról lehet szó, amit bármikor bárki megcsinálhat újra...

Dragi 06-13-2008 15:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180018)

DE
És ha megtorolja akkor mi van? Attól nekem tutira nem lenne jobb, bármiről is van szó...

És szerintem nem is ez a lényeg, hanem , hogy olyan dologról lehet szó, amit bármikor bárki megcsinálhat újra...

Nos tudod van olyan mondás is hogy: "verésből tnaul a gyerek" :D:D itt a gerinctelenségre szerintem egy szép kis gyepálás a gyógyír :) És én tudom miről van szó felhívtam Tsobit és megkérdeztem a dolgot és én azt gondolom emiatt nem kéne abbahagyni a játékot de a többi Tsobin múlik

Princ 06-13-2008 15:44

Quote:

DE

Ez már majdnem egy önálló topikká növi ki magát, de annyit mégis hozzá kell tennem, hogy (főként) a mennyiség miatt egyáltalán nem mindennapos, amit bárki bármikor megismételhetne. És ha Tsobi számított volna rá, nem fordult volna elő. Hát ennyit a szóbeli mnt erejéről.

Általában véve a bosszúnak nem az a szerepe a Hódban, hogy visszavarázsolja a javakat, hanem megelőzés a célja. Más hasonló esetek kiküszöbölése. Ha meg nem racionális okot keresünk, akkor ez egy 'játékra való ok'. Így hát Tsobi visszajövetelétől függetlenül, de még inkább ha nem folytatja, az illető felkészülhet a végső kimerülésig tartó játékra. és akkor legalább témánál vagyunk. :mad:

Valezius 06-13-2008 15:47

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 180026)
Általában véve a bosszúnak nem az a szerepe a Hódban, hogy visszavarázsolja a javakat, hanem megelőzés a célja. Más hasonló esetek kiküszöbölése.

Ebben egyetértek, na most ha szerinted ez nem mindennapos dolog, akkor ide nem illik a bosszú.

Princ 06-13-2008 15:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180027)
Ebben egyetértek, na most ha szerinted ez nem mindennapos dolog, akkor ide nem illik a bosszú.

Lehet, csakhogy a logikát követni hideg fej kell. És úgy érzem ahhoz túlontúl sok limonádét kéne innom.

Valezius 06-13-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 179985)
Egyszer lesz olyan helyzet, hogy elkapod te, és megtorlod rajta azt a kárt, amit okozott neked.

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 180028)
Lehet, csakhogy a logikát követni hideg fej kell. És úgy érzem ahhoz túlontúl sok limonádét kéne innom.

Erre reagáltam.
Az egyszer és a majd asszem együtt jár a hideg fejjel :)

laci 06-13-2008 16:56

Quote:

"Az erőszak a gyengék végső menedéke"

Salvor Hardin rulez :)

Pepa 06-13-2008 17:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180030)
Erre reagáltam.
Az egyszer és a majd asszem együtt jár a hideg fejjel :)

A "majd" egy bizonytalanságot kivefejő szó. A nemsokára és a hamarosan az amire Te gondolsz. A majd, csak a lehetőséget hordozza magába és mivel nincsen időkorlátja, így megvalósulása előtt elenyészik.

Redback 06-13-2008 21:30

Quote:

DE

én sose gondoltam arra, hogy a hódítóban elszenvedett károkat fizikai úton térítsük vissza
DE
a gerinctelenség nem hódítóból fakadó dolog, és ez az ami a jelentősebb dolog.Annak viszont fizikai úton történő megoldását sose ítéltem el, de ha lehet kerülöm.Tsobit tartom olyan kúltúrált embernek, hogy ezt nem fogja megtenni.

[HTPA]GeeForce 06-13-2008 21:50

ehhe ehhe... eddig kb 9x álltam neki letölteni a Cabal online installert. kezdem únnnnniiiiii....

Valezius 06-13-2008 21:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180034)
A "majd" egy bizonytalanságot kivefejő szó. A nemsokára és a hamarosan az amire Te gondolsz. A majd, csak a lehetőséget hordozza magába és mivel nincsen időkorlátja, így megvalósulása előtt elenyészik.

Nekem valahányszor anyukám azt mondani, hogy majd csináld meg kisfiam, akkor azt úgy értette, hogy hamarosan, nemsokára. Speciális esetben ez az azonnal szinonímája volt :D

Szóval minden szó azt jelent, amit akarnak, hogy jelentsen. :)

[HTPA]GeeForce 06-13-2008 21:57

igen, ezt tapasztaltam régebben... :D ha azt mondta, hogy "Nincs kedved lemosni a kocsit?" Az azt jelentette magyarra fordítva, hyog "Itt a slag, meg a szivacs, menj, és mosd le a kocsit. Most." :D

Pepa 06-15-2008 11:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 180064)
"Nincs kedved lemosni a kocsit?"

Ebbe nincs benne a "majd" szó.

Pepa 06-15-2008 11:54

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180063)
Nekem valahányszor anyukám azt mondani, hogy majd csináld meg kisfiam, akkor azt úgy értette, hogy hamarosan, nemsokára. Speciális esetben ez az azonnal szinonímája volt :D

Ezzel had ne értsek egyett. Azért monjuk azt, hogy majd, hogy ne utasításnak, vagy parancsanak tünjön. Persze a kapcsolat két ember között és a háttérismeret értelmezi modósítást eredményezhet.

Croissant 06-15-2008 22:24

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180184)
Ezzel had ne értsek egyett. Azért monjuk azt, hogy majd, hogy ne utasításnak, vagy parancsanak tünjön. Persze a kapcsolat két ember között és a háttérismeret értelmezi modósítást eredményezhet.

Nyelvtani fejtegetésben ennyi hibát elkövetni azért művészet :):):)

Redback 06-15-2008 22:25

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 180239)

Biztos álmos volt :D

Croissant 06-15-2008 22:34

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 180240)

Délben? :)

Rebellis 06-15-2008 22:45

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 180241)
Délben? :)

Én minden napszakban képes vagyok rá:-))

Croissant 06-15-2008 22:50

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 180242)
Én minden napszakban képes vagyok rá:-))

Viszont ennek dacára sem követsz el ennyi hibát :)

Pepa 06-16-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 180239)

Tudod Kifli ezt pont buktad, mert én művész vagyok és így nekem meg van engedve, hogy a nyelvet úgy ferdítsem el ahogy nekem tetszik.

Remedy 06-16-2008 13:39

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180294)
Tudod Kifli ezt pont buktad, mert én művész vagyok és így nekem meg van engedve, hogy a nyelvet úgy ferdítsem el ahogy nekem tetszik.

Ne haragudj, nem attol muvesz vki, hogy nem tud helyesen irni :) Bar az idezett mondatodhoz tenyleg nagy muveszet kell, hogy vki ennyire helytelenul tudja leirni, valoban :)

Pepa 06-16-2008 13:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 180296)
Ne haragudj, nem attol muvesz vki, hogy nem tud helyesen irni :) Bar az idezett mondatodhoz tenyleg nagy muveszet kell, hogy vki ennyire helytelenul tudja leirni, valoban :)

Nem azért tartom és tartatom magam művésznek, mert nem mindig megy a helyesírás. Az a kb 30000 szó ami a magyar nyelvben mindennapos nekem nem elég. Nagyon sok olyan szó van amit én használok, de a különböző programok nem ismerik.

Pepa 06-16-2008 13:44

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 180240)

Égyébként egy félig átmulatott éjszaka után ébredtem fel délben.

All times are GMT +1. The time now is 13:28.