![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Azthiszem rohamosan közeledik a vége ...
|
Quote:
|
én tudom de beszéljétek meg ti...nagyon gáz:S
|
Exhódítós kárrierem hamarosan kezdetét veszi :)
|
Quote:
|
Magamból indulok ki és így nézve nyilvánvalóvá válik,hogy ehhez a játékhoz túl naiv vagyok. Nem szeretem az effajta csalódásokat,főleg ha csokrostul érkeznek.
Nem kívánom folytatni tovább :( |
Quote:
Holnap viszont várunk vissza. :) |
Quote:
|
Quote:
Nem vagyok olyan kemény,mint Te :) |
Quote:
bővebben? ki bántott? |
Quote:
|
megtudtam mi a baja Tsobinak, nem akarom elmondani, de tényleg elég nagy szemétséget műveltek vele szemben.
|
Quote:
|
kemény amit veled csináltak...de remélem keményebb vagy:P
|
Quote:
|
Quote:
DE És ha megtorolja akkor mi van? Attól nekem tutira nem lenne jobb, bármiről is van szó... "Az erőszak a gyengék végső menedéke" :) Vagy mondhatnék más okosságokat is. És szerintem nem is ez a lényeg, hanem , hogy olyan dologról lehet szó, amit bármikor bárki megcsinálhat újra... |
Quote:
|
Quote:
Általában véve a bosszúnak nem az a szerepe a Hódban, hogy visszavarázsolja a javakat, hanem megelőzés a célja. Más hasonló esetek kiküszöbölése. Ha meg nem racionális okot keresünk, akkor ez egy 'játékra való ok'. Így hát Tsobi visszajövetelétől függetlenül, de még inkább ha nem folytatja, az illető felkészülhet a végső kimerülésig tartó játékra. és akkor legalább témánál vagyunk. :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az egyszer és a majd asszem együtt jár a hideg fejjel :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
DE a gerinctelenség nem hódítóból fakadó dolog, és ez az ami a jelentősebb dolog.Annak viszont fizikai úton történő megoldását sose ítéltem el, de ha lehet kerülöm.Tsobit tartom olyan kúltúrált embernek, hogy ezt nem fogja megtenni. |
ehhe ehhe... eddig kb 9x álltam neki letölteni a Cabal online installert. kezdem únnnnniiiiii....
|
Quote:
Szóval minden szó azt jelent, amit akarnak, hogy jelentsen. :) |
igen, ezt tapasztaltam régebben... :D ha azt mondta, hogy "Nincs kedved lemosni a kocsit?" Az azt jelentette magyarra fordítva, hyog "Itt a slag, meg a szivacs, menj, és mosd le a kocsit. Most." :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: