![]() |
:eek:
megdöbbentő? szerintem ez teljesen normális. egy gnómnak pl 5ben, vagy 4ben bőven elég még a 38% barack, egy óriásnak télleg nem. egy óriás vari, szerintem alapból rossz, kivéve ha nagyon sok pénze van, és tudja fedezni a költségeket. Szal szerintem ez az ember hadivari, gondolom elites, azért mond ennyi varit. és egy hadivarinak télleg bőőőven elég ennyi vari 37k-n. viszont ha full vari, akkor kicsit télleg gyenge, bár szerintem környezettől függ, mert ha épp támadják, akkor lehet felépített pár plusz tornyot ill. barakkot. :) |
Quote:
|
Mondjuk mostmár, hogy lehet húzni a szövivel a varit/tolit, így nem kell sok lóvé.
|
Quote:
félreértettél... úgy értettem hogy óriás VARI azon a szinten... nem az óriáson volt a hangsúly. :) az óriás a legjobb vari, illetve hadivari, ez tény :) de 37k-n már nem vállalnék be egy full varit. max ha el akarnám költeni fedezésre a tartalékaim :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Off: Így van :]] Bár a másik oldal hogy én pld megőrülnék ha nem verné ki a biztosítékot a katmorálom :]] Jó az a hadivari ;]] Amúgy gyorsban jelenleg pld nincs értelme full varit vinni, kicsit több templommal bőven begömbölsz bárkit, és ahhoz se kell full varisnak lenni hogy bárkit végig is ártózz. (Kivétel persze azt 2 fullvarist aki van a csopiban :ĐĐ) |
a katmorál a másik dolog... sokkal jobban megéri tartani támadó seregeket mint több varit. mert így 12.5%kal gyengébbek a varik, mint 100% esetén :)
én egyszer játszottam full varit, tartalékok nélkül, és nem volt jó, de a hadivari teljesen bevállt :) aki ismer tudja hogy csak hadivarit játszok, mert nekem az fekszik :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kis hekin a full szerelem nekem az óriás hadi, nagyobb hekin meg természetesen az ork sok pacival... nem is, inkább még többel :ĐĐ Mert hogy mi a jobb a sok lónál? A még több ló :ĐĐ |
(#xxxxx)
2008-04-06 15:38:57 Helyezés: iiiiii Érték: kkkk Helló én vagyok az a.t.t vagyis anti(nem szeret valakit) Tibor(a növérem szerelme) tulaj(valamit birtokol) na tehát ez vagyok én csőtok.:) nem is tudom.....:confused::eek::D |
Quote:
|
Quote:
De sztem elég sokan vannak ezzel így;):D |
Quote:
nem kell túlbonyolítani a dolgot! :D ;) |
Szövit Keresek Bárki Beléphet
Követelmény: Mnt :) |
xxxxxx
2008-04-12 13:01:30 Helyezés: ttt Érték: 9445 sziasztok. szövetségest keresek, ha valaki szövetségbe lépne velem nagyon örülnék neki és sztem ti si. Remélem jó szövire talál:) |
Quote:
|
Quote:
|
xxxxx (#yyyyyyy)
2008-04-12 17:37:59 Helyezés:cccc Érték: 13037 Helló!Szövetségest keresek!Az 5/W szerverben legyen!(Azért,mert csak úgy tudunk kötni! Üdvüzlettel:Attila És köszi! Remélem jöttök mert még egyedül vagyok! De nem vagyok annyira kezdő!Sokmindent tudok :D:D:D |
Quote:
|
Ez nem én vagyok:D
Ja és én nem vagyok az 5/W szerveren:D:p |
Quote:
ezt nem mosod le magadról :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
10 vip és a szövid vagyok 3 hónapig:D |
Quote:
nem kell lefizetned, én ingyen is szivesen tanítalak,:p bár olvastam, hogy sok mindent tudsz:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv!
Nagyhírű tanodámba felvételt hirdetek kezdő és alap szintre. Jelentkezés 7500 p értéknél. Az oktatást egy kiképzőtiszt és altisztje tartja. Jelige : 2000 körig nem megyünk 200 heki fölé!!! 1 fő jelentkezését várom lehetőleg gnóm legyen vagy faj nélküli egyenlőre!!Aki tanulni szeretne azt sok szeretettel várjuk!!:) Jó hódítást mindenkinek!!! No végre:-) Vannak akik komolyan veszik;) Gondolom az A csopis Óvoda klán nyomdokain elindulva bölcsit alakítanak:D:D:D:D ui: Lehet ők az oktatók,hogy meglegyen a friss utánpótlás?:-)) |
Quote:
|
xxxxx (#99999)
2008-04-12 16:03:13 Helyezés: 260 Érték: 9478 Hi. 2 állat hadit keresek. Az állatot jó értelemben:S. Mert amugy alacsony az isten állatkertjének keritése. Szóval 2 jó hadi. Nagyon aktiv. Cső És mi minősül jó értelemben vett állatnak? A sün és a viziló jelentkezhet, a kanárimadár és a papagáj kiesik a szórásból? Vagy tehenek és marhák ok, lovak és kutyák ne? Vagy én ezt most nem értem :O :ĐĐ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
xxxxx(#yyyy) 2008-04-14 08:30:21 Helyezés: ccc Érték: 13596 Heló!Szöbvetségest keresek!A személyisége vezér legyen és az 5/W szeverben legyen. |
Szerintem csak válogat.
Biztos jelentkeztek már nála,de neki a legjobb kell!:D Nem áll csak úgy össze bárkivel:) |
Quote:
|
Quote:
2008-04-13 14:19:47 Helyezés: cccc Érték: 9498 Szövetséget kötök. Mindegy, hogy kivel, csak az 1/A-ban legyen és ne legyen kezdő! :D ez viszon nem mindenkinek akadály :D( 5W-ben jelent meg!) |
Quote:
Ott még nem jártam,de a srác miatt lehet oda kéne menni:DD |
2008-04-12 18:26:53
Helyezés: 156 Érték: 11649 szövibe várok mindenkit aki akar -csak eskü kell 1 kis idelg tart A második sorba mi van írva:eek: |
All times are GMT +1. The time now is 00:12. |