Quote:
Originally Posted by monro
(Post 39751)
Az Antialkeszok jó példa. 2 éve 200K-s orik voltak, ma pedig 500 talán. Rohamos fejlődés tényleg :D És még klánnnal is ütöttek asszem nem is egyszer.
|
igen minden bizonnyal ütöttek lévén már van 4(!) hírnévpontjuk is egy 5M pontos top2 klánnak.. szal azért lehet mégis többet fedeztek fel..;)
egyébként meg valóban jó példa a saját képzésből való felefedezésre, hogy lehetnek tisztán felfedezéssel is akár top1 klán..
Quote:
Nagy kaland ha felfedez 20K-n valaki napi 100 hekit... nabumm egyszer csak eléri a 4. helyezettet és akkor vagy őt ütik vagy ő üt.
|
napi száz heki az havi 150K pont, csak felfedzéssel, míg más görcsölne ugyanennyivel. ennek semmi értrelme, mindenki ugyaúgy fedezne tovább.
Quote:
Így legalább minél nagyobb egy ori annál jobban gyorsulna a felzárkózása a tophoz és nem a mai 3-500K-s orik szívnának, mert nincs a környezetükben ütőtávban senki se klánnal se egyénileg
|
3-500K-n 47 ország van, azaz átlagosan egymástól 4255 pontra, ergo aki kar az itt bőven tud ütni.
(mondjuk tény 600K és 1M között nagy szakadék van, itt lehet bátran klántámadni)
Quote:
Én ezt végiggondoltam sztem tegye meg mindenki azok érdekében akik az elkövetkezendő 1 évben utol kívánják érni a topot anélkül, hogy ki-be kéne lépekedni a klánjából kölcsönorikat kunyerálva egy-egy klánütés erejéig.
|
némi áldozat pedig ezért elvárható :) és itt a ki-be lépésekre gondolok klánérdekből.
ha Süti elffel meg tudta oldani, hogy 300k-ról felüsse magát 850K-ra akkor lehet más is meg tudja csinálni..
|